2777
2789

زهرا جان دیگه دکتر نرفتی   همسرتون چی آزمایش ندادن؟؟

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهرا جان دیگه دکتر نرفتی   همسرتون چی آزمایش ندادن؟؟

ن والا عزیزم هیچ کار نکردم حالا همسرم باز ازمایش بفرستم و برن یه دکتر اورولوژیست 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
ن والا عزیزم هیچ کار نکردم حالا همسرم باز ازمایش بفرستم و برن یه دکتر اورولوژیست 

انشالله که سالم سالمه 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
مرسی عزیزم 

ماریا جان سنوهارا مقایسه کردی 

دعای نادعلی را به نیت نسرین سلیمه وزیبا جان خوندم انشالله همگی حاجت روا 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

سلام عزیزم رفتم همون دکتر پریتانولوژیست. گفت احتمال داره پوچ باشه گفت حالا باز یک هفته صبر کن ببینم ...

ماریا جان اینحا تو سایت خیلیا بودن که تا هفته ۱۰ یا ۱۲ صدای قلب بچشون شنیدن   میتونی تاپیک بزنی 

خانهمای با تجربه بهت توضیح میدن  سعی کن این یه هفته استرس نداشته باشی 

ای امضای یکی از نی نی سایتی ها بودسر صبحی کلی اشک ریختم😭😭😭😭

روایت هست که لحظه ی آخر امام حسین ع خواستن با خواهرشون حضرت زینب س تنها باشن وسطای صحبت بوده که مادر حضرت علی اصغر ع اجازه ی ورود میخوان میان داخل و به امام حسین ع میگن در اعراب رسمه که زنی که فرزند نداره بعد از فوت همسرش رها میکنن....به خواهرتون حضرت زینب س بسپارین که تنهام نذارن.....این جمله رو ماها که بچه نداریم با تمام وجود درک میکنیم    خدایا تورو قسم به دل مادر حضرت علی اصغر س دامن ما منتظرا رو سبز کن،آمین..........

یه صلوات واسه همه منتظرا میفرستی.ممنونم🌹

سلام دوستای گلم، ازمایشاتمو گرفتم خوشگلا کسی می تونه تفسیر کنه یا تجربشو بگه هنوز دو هفته دیگه وقت دکتر مونده. دقیقا مال همون روز نحسه

اللهم صلی علی محمد و ال محمد