2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم. من هر وقت میام یه سر میزنم.حالت خوبه عزیزم 

فدات ماریا جان خاستم احوالت بگیرم نگران نباش ایشالا هفته دیگه صدای قلب نازش میشنوی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
فدات شم اوضاع روحیم اذیتم میکنه موندم چجوری تحمل کنم

الان دیگه باید خودت جمع کنی گفتی باردار بشی ک شدی،عزیزم گفتی دختر ماهک خانم ک باز اومد روزی نیم ساعت هم شده برو بیرون یا خونه خواهرت یا مادرت ک تنها نباشی هم بهت برسن هم حال و هوات عوض بشه ایشالا دنیا بیاد خیلی بهتر میشی

الان دیگه باید خودت جمع کنی گفتی باردار بشی ک شدی،عزیزم گفتی دختر ماهک خانم ک باز اومد روزی نیم ساعت ...

عزیزم  سخته دوباره تکرار ویادآوری خاطرات تلخ ..ولی سعی کن از بارداریت لذت ببری واین حس خوبو به دخترت منتقل کمی

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

دوستان گلم بازم سوال برام پیش اومده، غیر آزمایشم که چند مورد بالا بوده، دو تا سونو هم شدم همون روز، که هر دو سن بارداری شون با من اختلاف داشت، من 36هفته و 6روز بودم ، اولی زد 35 هفته و 1 روز ،دومی زد 33 هفته و 

1و 32هفته و 4روز  یعنی چی؟چرا اینقد اختلاف باید باشه، وزن گل پسرمم 2800 بوده؟

چیزی میدونید مهربونا

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
الان دیگه باید خودت جمع کنی گفتی باردار بشی ک شدی،عزیزم گفتی دختر ماهک خانم ک باز اومد روزی نیم ساعت ...

اره عزیزم ولی افسردگی خیلی بد هیچ چیزی خوشحالت نمیکنه خوشحالم شی زودگذرادم مدام توزجر باورت میشه ازدیشب که برف اومدهمش گریه میکنم که بچم تواین سرماکجاست؟زیرکدوم خاکی که من هنوززنده ام هوابارونی وبرفی جیگرمن میسوزه 

عزیزم  سخته دوباره تکرار ویادآوری خاطرات تلخ ..ولی سعی کن از بارداریت لذت ببری واین حس خوبو به ...

عشقم همش گذشته جلوچشممه گفتم هواابری وبارونی وبرفی همش میگم تواین سرمابچم کجاست؟همش میگم سردشه فکروخیالاداغونم کرده

اره عزیزم ولی افسردگی خیلی بد هیچ چیزی خوشحالت نمیکنه خوشحالم شی زودگذرادم مدام توزجر باورت میشه ازد ...

اخ ادم مادر سنگ ک نیست منم از این فکرا میکنم 😔