2777
2789

چرا ؟من هم مدرسه رو دوس داشتم هم دانشگاه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

دقیقااااااااا لعنت به دانشگاه

انگار پای دار اعدام میرم

وقتی قرار باشه بشه،میشه به بهترین شکل ممکن هم میشه از قشنگترین راهها،توسط بهترین افراد اونم تو لحضه ای باور نکردنی،تو جایی که شگفت انگیزه.وقتی خدا بخواد میشه...و این روز ها زمان شدنه،قراره برام بشه از خدا خواستم که بشه، ایمان دارم که میشه لطفش همیشه همراهمه🤍تا تاریخ 1403/07/30 اون چیزی که میخوام میشه و زندگی من یه تحول خیلی مثبتی داره🥺روزی که این تاریخ به دلم افتاد 1403/05/22ساعت20:24روز دوشنبه بود ولی متنشو یه مقداری تغییر دادم😅حالا که امضامو خوندی یه صلوات میفرستی برام مهربون؟!🤍الان بعد مدتها ۱۴۰۳/۰۸/۲۴ساعت ۱۸:۴۲دیقس با کلی حس خوب😍 به امید اون روز خیلی قشنگی که خیلیییییی نزدیکه😍❤......

چرا چیشده عزیزم؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️