2777
2789
سلام دوستای گلم، ازمایشاتمو گرفتم خوشگلا کسی می تونه تفسیر کنه یا تجربشو بگه هنوز دو هفته دیگه وقت د ...

سلام عزیزم ازمایشت هیچ مشکلی نداره اینا یه سری ازمایش روتین هست ک موقع بستری شدن میگیرن ک گروه خونی و کم خونی و پلاکت و ... رو چک کنن یه زمان نیاز به جراحی چیزی باشه اماده هست ک برا شما هیچ مشکلی نداره همه خوبه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط hb رو بالا زده ک نشون میده کمخونی نداشتی و wbc و rbc رو بالا نشون داده ک نشون میده عفونت داشتی و حالا شاید از،سرماخوردگی یا مصرف دارویی هم بوده 

سلام عزیزم ازمایشت هیچ مشکلی نداره اینا یه سری ازمایش روتین هست ک موقع بستری شدن میگیرن ک گروه خونی ...

سلام، ممنون عزیزم، پس اون آنزیم کبدی که بالاست هم مشکلی نداشته؟

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
فقط hb رو بالا زده ک نشون میده کمخونی نداشتی و wbc و rbc رو بالا نشون داده ک نشون میده عفونت داشتی و ...

اونجا که راجع به عفونت و آنزیم چیزی نگفتن فقط گفتن یه مقدار غلظت خون داری همون 15.1 ، میگفتن احتمالش کمه ولی هست، نمیدونم چه قد جدیه؟

اونجا که راجع به عفونت و آنزیم چیزی نگفتن فقط گفتن یه مقدار غلظت خون داری همون 15.1 ، میگفتم احتمالش ...

اره خیلی کم هست اصلا مهم نیس بخای بدونی و اون عفونت های گلبول هات هم خیلی کم هست شاید مهم نبوده ک نگفتن 

قبل زایمان دقیقا همون روز که فهمیدم و بردن بستری اینا رو گرفتن

ببین آنزیم های ک مربوط به کبدت بوده بالا بوده یه مقدار شاید مثل مریم جان آنزیم های کبدت بالا رفته ک باعث از دست رفتن نی نی شده اینا رو دکترت باید،بگه ولی یه مقدار بالا بوده حالا شاید از نظر اونا خیلی مشکل نبوده 

ببین آنزیم های ک مربوط به کبدت بوده بالا بوده یه مقدار شاید مثل مریم جان آنزیم های کبدت بالا رفته ک ...

اصلا نمیدونم اینا چرا مدرک میگیرن ولی هیچی نمیفهمن، چی بگم عزیزم پس باید ببینم دکتر چی میگه

خیلی لطف کردی خانوم خوشگل

یه فاکتور دیگه هم یکم بالا بوده مربوط به ایمنی هست اونم نمیدونم چ جوریه در کل خیلی تو ازمایشت چیز خا ...

هوم خودمم اونو کشف نکردم، امیدوارم جدی نباشه ولی خودمم مطمئن نیستم دیگه تکرار نشه

اصلا نمیدونم اینا چرا مدرک میگیرن ولی هیچی نمیفهمن، چی بگم عزیزم پس باید ببینم دکتر چی میگه خیلی لط ...

عزیزم من فقط،از رو عدد ها گفتم شاید دکتر ها بهتر بفهمن من ک دکتر نیستم 😂 فدات عزیزم انشالله ک بزودی میری اقدام و اون اتفاق دیگه تکرار نمیشه کاری برا قبلی ها از دستمون نمیاد و فقط،باید کاری کنیم تکرارنشه 

عزیزم من فقط،از رو عدد ها گفتم شاید دکتر ها بهتر بفهمن من ک دکتر نیستم 😂 فدات عزیزم انشالله ک بزودی ...

میدونم مهربونم، همینا هم گفتی خیلی راهنماییم کرد شاید به چیزی برسم یا بیشتر از دکتر بپرسم که ممکنه اونم حواسش نباشه

راستی حالت بهتره آرسام جون؟ دیگه کمتر پیشگویی میکنیا خانوم!

میدونم مهربونم، همینا هم گفتی خیلی راهنماییم کرد شاید به چیزی برسم یا بیشتر از دکتر بپرسم که ممکنه ا ...

دیگه پیشگوییم نمیاد😂آخی والا راست میگه چقدر شبا مسخره بازی در میاوردیم و بالاخره میخندیدم ، والا انقدر این مدت گیر دکتر و سونو و ازمایش بودم پنچر شدم 😫