2777
2789
دخترخالم ۴۵سالش بود۲۵سال بچه دارنشدبعدش که قصدداشت ازپرورشگاه بچه بیاره حامله شدبچش که ۸ماهش شددوبار ...

من که مایع ازاد ندارم یعنی تخمک ازاد نشده؟

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
مهرا  کاش دردم فقط پسرم بود کاش یه مدت کوتاه بود نمیدونم حالم چجوری بگم

عزیزم عروس ماهم همسن تو بود که سقط کرد ۴ سقط تو سه سال البته زیر سه ماه بودن امسال خداروشکر حامله شده الان ماه هفتمه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیه ای . البته قبلا کانالAAAپخش میکرد ک قطع شد . اخه دنبال برنامه هایی هستم ک تو تایمی ک با همسرم ...

مرسی عزیزم😘😘بهترین کارو میکنین.خوش باشین♥️

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیزم عروس ماهم همسن تو بود که سقط کرد ۴ سقط تو سه سال البته زیر سه ماه بودن امسال خداروشکر حامله شد ...

بسلامتی‌.لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم.ماشالله.خدا واسش نی نیشو حفظ کنه.آمین

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

دوستانی که این ماه اقدامین منتظر خبرای خوبیم به امید خدا😍😍😍😍الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خداروشکر 🤗🤗🤗🤗💕💞💞💞

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
پیاماتون و که‌میخونم‌ فقط گریه میکنم‌.. دو سال و نیم پیش  حال الان شماها رو داشتم. خودم باورم ن ...

میشه بپرسم چرا از دستش دادی 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

چرا کسی نیست😕

ممنون عزیز دلم . انشاله دختر گلتون بسلامتی بارداریشو میگذونه و فرزندش رو بغل میگیره❤😘😍😍❤😘😍

فدااات عزیز ددلم انشاالله به حق این شبها همه شما دوستای گل ودلشکسته سال اینده اینجا در مورد نی نی گلتون صحبت کنید

فدااات عزیز ددلم انشاالله به حق این شبها همه شما دوستای گل ودلشکسته سال اینده اینجا در مورد نی نی گل ...

انشالله .. ممنون از دعای خوب و دلنشینت عزیز دلم 😍❤😍😍😍

ب امید خدا 🙏🙏🙏🙏

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲