2777
2789
عزیزدلم پاشوبرونمازبخون آروم میشی

دلم میخاد یه نفر باشه فقط زار بزنم  تو بغلش لعنت به من لعنت به تنهایم لعنت به همچیم بغض داره خفم میکنه 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلم میخاد یه نفر باشه فقط زار بزنم  تو بغلش لعنت به من لعنت به تنهایم لعنت به همچیم بغض داره خف ...

بمیرم برای دلت منم دلم میگیره کسی نیست درددل کنم میرم پای سجاده باخداحرف میزنم درددل میکنم گریه میکنم آروم میشم میگم خدایاشکرت فقط بهم صبربده دخترمم برگردون عزیزم غسل صبرم خوبه بکن منم همیشه غسل صبرمیکنم

بمیرم برای دلت منم دلم میگیره کسی نیست درددل کنم میرم پای سجاده باخداحرف میزنم درددل میکنم گریه میکن ...

مهرا  کاش دردم فقط پسرم بود کاش یه مدت کوتاه بود نمیدونم حالم چجوری بگم 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
بچه هاسونوکردم گفت آزادشده نیازبه آمپولم ندارم ترخداهمتون دعاکنیدمن این ماه حامله شم دکترگفت مشکلی ن ...

به به!!!امشب چه شبی ست💑..شب مرادست امشب 💑... عروس ببین اسمش مهرآ هست امشب👨‍👩‍👧♥️♥️♥️♥️♥️🌷🌷🌷🌷من الان میخوام زیارت عاشورا و دعای علقمه بخونم خیلی دعات میکنم عزیزم. و توکلت علی الحی الذی لایموت

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من هفته ۳۹.  سه روز بعدش بچم و از دست دادم  الان یه دختر ۲۰ ماهه دارم

ای جان عزیزم خدا براتون حفظ کنه 😍❤😍😍😍 

الهییی بگردم اگه دوست داری علت از دست دادنش رو بگو عزیز دلم ؟

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
مهرا  کاش دردم فقط پسرم بود کاش یه مدت کوتاه بود نمیدونم حالم چجوری بگم

میدونم عزیزم احساس شکست داری ولی همه ماهاایمجاشکست خوردیم همش حرص ناراحتی خودمومیگم قلبم مشکل پیداکرده ازغصه اعصابم داغون این ماهم آزادشده بخاطراین قرص ضداسترس من سه ماه دارم بجازندگی مردگی میکنم برای توبدتربیشترولی یاعلی بگوپاشو امروزدکتربودم یه خانوم گفت

کجاییه؟؟

ترکیه ای . البته قبلا کانالAAAپخش میکرد ک قطع شد . اخه دنبال برنامه هایی هستم ک تو تایمی ک با همسرم هستم فقط خنده و خوشی باشه .. خیلی روحیه مون عوض شده  از نت دانلود میکنم .. کمدی حریم سلطان هستش .. 

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

دخترخالم ۴۵سالش بود۲۵سال بچه دارنشدبعدش که قصدداشت ازپرورشگاه بچه بیاره حامله شدبچش که ۸ماهش شددوباره دوقلوحامله شدمیگفت تواوج ناامیدی خدابهش بچه دادآرسام جان توخیلی فرصت داری بایه لوله هم میشه فقط استرس نداشته باش ببین من وبایه قرص تخمکم آزادشدمنیکه دوماه نشده بوددکترامروزگفت استرس خیلی بدالانم دارما کمتر الانم گریه میکنم ناراحتم ولی دارم خودموجمع وجورمیکنم باردارشم هرچندنشم پریودشم دوباره داغون میشم ولی دستاتوبگیربه زانوهات یاعلی بگوبلندشوخدامریم وخیربده بیشتروقتانمازوذکرای اونومیگم خیلی آروم ترشدم