2777
2789
جنین رو برای بررسی فرستادند، اما نتونستند دلیلی پیدا کنند. تنها چیزی که دکترم بهش شک کرد، تیروئید بو ...

انشالله که دیگه هیچ وقت تکرار نمیشه.من سال هاست لووتیروکسین میخورم و به محض باردار شدنم دز دو برابر میشه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی غصه داره ناامید داروش مریم همچین آرومتون میکنه که نمیفهمیدچی میشه مریم بیاحرفای خوب بزن اروممون ...

ای خدا بگم چکارت نکنه تو رو مهرااا😄😄😄

منم الان سه ماه اینجوریم بزورخودمومیکشم چون انگیزه نداریم من واقعاانگیزه ندارم حتی هفته به هفته خودم ...

ینی بعد زایمانت یبارم ارایشگاه نرفتی؟

ببین عزیزم نمیتونم واقعا نمیتونم همچی دست به دست هم داده اصلا انگار بلد نیستم منی ک قبلا خیلی شیطون ...

فقط پرخوریت بخاطر اضطراب بالاته

سلام به همگی خوب هستید انشاالله تا اخر امسال همه باردار باشید

ممنون عزیز دلم . انشاله دختر گلتون بسلامتی بارداریشو میگذونه و فرزندش رو بغل میگیره❤😘😍😍❤😘😍

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
من برعکستم هیچی نمیتونم بخورم سه ماه ۲۰کیلوکم کردم امروزدیدم شد۲۱کیلوکم کردم ابم بزورمیخورم

الان وزنت با قبل بارداری چقدر فرق داره؟

خب چکار کنم ک بهتر بشم ؟ دقیقا همینه حالت عادی هم همش دلشوره دارم از استرس همش دل درد میشم 

پیشنهاد و راه حل همیشگیم:ورزش به خصوص ورزش هوازی گروهی توی باشگاه با موزیک هم وزنتو کم می کنه مهم تر از وزن اینه که تو جمع شرکت می کنی و با موزیک انرژی مثبت میگیری و انرژی های منفیتو همون جا دفع می کنی.حالا اگه برات مقدور نیست باشگاه بری کلیپ های تمرینات ورزشی تو نت سرچ کنی میاد تو خونه ورزش کن.اگر اینم دوست ندارم آهنگ بزن برقص..ایم دوست نداری پیاده روی تند انجام بده..اینم دوست نداری بشین خونه کتاب های جذاب بخون ..اگر اینم نمیخوای بگیر زیر پتو بخواب🤣🤣🤣الان یادم افتاد شیراازی هستی عاااامو😂😂بببین من عاشق شیرازیام.دوستان شیرازی دارم بهتر از برگ درخت..ینی یکماه بعد این اتفاق دعوتم کردن شیراز انقدر خندوندنم و انقدر باغ رفتیم که اصلا همه چی از یادم رفت.یکی از باغ هاشون به قول شیرازیا خونه زنیون(خانه زنیان) بود.کلا مردم شیراز بسیار بسیار با عشق و صفا هستن.پسر اولم به دنیا اومد از شیراز اینهمه راه اومدن دیدنم تهران با کادوهای نفیس..

منم همیشه سر به سرشون میزارم ..اونام همیشه هر چی میخوان به تهرونیا میگن😁

مریم برا پسر من ک بند ناف افتاده بود تو پاهاش و داشته تلاش میکرده ک بیرون بیاره انقدر تکوناش زیاد بو ...

دقیقا مثل پسر من 😔😔😔 

با اون دست و پاهای کوچیکش وقتی تکون میخورد من از جا میپریدم ... اما همه چیز ب گفته دکتر نرمال 

یهو تکوناش قطع شد😔😔 

... وقتی بی جون بدنیا اومد از تلاش زیادش دو دور بند ناف محکم دور گردنش بود  در حالی ک با سه یا ۴ دور بدنیا میان و اتفاقی براشون نمیوفته . من ندیدمش اما گفتن گردنش کبود شده بود😭😭😭😢😢😢

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲
پیشنهاد و راه حل همیشگیم:ورزش به خصوص ورزش هوازی گروهی توی باشگاه با موزیک هم وزنتو کم می کنه مهم تر ...

منو ببینی همه دوستای شیرازیت یادت میره   عاشق من میشی  ولی خدایی خیلی مهمون نوازن و شهر زیباییه  عزیزم هر موقع اومدی خوشحال میشم ببینمت و عاشق راه حل هات هستم و مورد اخر خوب اومدی عاموو ما حال نداریم البته الکی اتفاقا بیشتر از همه تلاش میکنن 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
دقیقا مثل پسر من 😔😔😔  با اون دست و پاهای کوچیکش وقتی تکون میخورد من از جا میپریدم ... اما ه ...

الهی بمیرم خدا لعنت کنه دکترا رو برا پسر من بین گردن و پاهاش محکم شده بود یعنی لگد ک میزده بدتر تو گردنش سفت میشده وای خدا کاش میمردم و این چیزا رو نمیفهمیدم

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......