2777
2789

پوستم سبزه‌س روم نمیشه حتی روسریو از سرم بردارم 

همیشه پوستم کدره و هیچی بهم نمیاد ‌. همیشه در حسرت پوشیدن لباسهای باز تو خونه‌‌ام اما دریغ از یبار پوشیدن 

رنگ پوست بدنم تیره تر از صورت و دستامه پشت گردنم انگار آتیش گرفته 

خیلی وقته افسردگی گرفتم میدونم هیچ راهیم برای این مشکلم وجود نداره 

تازه نامزدم کردم که سلیقشم افراد سفیده کلا میگه سفیدا قشنگترن هنوز جلوش روسریمم برنداشتم استرس اینو کجای دلم بزارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو وقتي نقطه ضعف ب نامزدت نشون بدی،این دیگه کاملا دستشو میزاره رو نقطه ضعفت..تا تو چیزیو نگی بقیه دقت نمیکنن،ولی وقتی عیبتو میگی همه زوم میکنن رو همون عیبت و بیشتر واست عیب و ایراد درمیارن 

چرا با اون مردی که بهت حس کافی نبودن میده و جلو روت ازت بد میکه ازدواج کردی؟ 

پوستت مکه چشه شما فقط بهش نمیرسی من دوستم سبزه به شدتتت تیرست پوستش از ده فرسخی برق میژنه بس که بهش میرسه

اون پشت گردن نیاز به لایه برداری داره 

بدنت نیاز به کره بدن و روغن بدن داره نیاز به لایه برداری داره 

بیخود کرده وقتی سلیقه ش سفیده اومده با تو نامزد کرده ‌... حتما ملاکش یه چیز دیگه س که تو وجود تو دیده الکی اعتماد بنفستو از دست نده ...

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

وقتی سلیقش پوست سفیده واسه چی اومد با شما پس؟

اصلا از این حرفا نزن

اعتماد به نفس خودتو نیار پایین جلوش

اصلا نباید اجازه میدادی ک درمورد سلیقش ک تضاد چیزیه ک شما هستی صحبت کنه اصن

هرکی یه زیبایی هایی داره قشنگم

من خودمم سبزه ام

دوست داشته باش خودتو ناز خانوممم

اگه قرار نیست مراقبت کنی برو پیش یه دکتر پوست یه ازمایش بده از کبد وکلیه مطمئن شو بعد قرص پیگمنتا یا گلوتاتیون بخور قطعا سفید تر میشی ولی باید مراقب باشه تو نور مستقیم افتاب قرار نگیری و کبد و کلیت هم سالم باشه