2777
2789
مصی جان چه حالاتی داری؟

راستش این دفعه اصلا دنبال علائم نبودم 😉😉😉

چون دارو خوردم ک نتیجه بگیرم . ماه گذشته هم دارو خوردم ولی از بس استرس و فکروخیال های مختلف داشتم و البته روز شماری کردم ک نتیجه نگرفتم . 

این کاه بیخیالترم تقریبا خستگی گرفتگی عضلات کمی هم حالت تهوع   اما الان حالت خونریزیم با دفعات قبل فرق میکنه 😊

بوقت ۴ سالگی♥️    ۳/۴/۲۲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از روزی که میفهمی بارداری تا روزی که بجه بدنیا بیاد به امید خدا.چون قبلا سقط داشتی روزی ۷۰۷ بار میگی ...

فدات عزیزم از فردا شروع میکنم

خداجونم کنجدمو بخودت سپردم 
سلام شب همگی بخیر بچه ها اگه یادتون باشه گفته بودم سقط اولم واسه مشکل کلیه بود دومی هم داون بود با ...

بله همینطوره عزیزم.منم بچمو۲۵هفته ازدست دادم ولی دوستمم ۲۵هفته زایمان کرد و بچش براش موند ولی متاسفانه چشماش فقط دودرصد بینایی داشت😔😔 چندبارعمل کرد تایکم بهترشد.بیچاره خیلی باهاش سختی کشید ک واقعا من تحمل اون سختیارو ندارم.بنظرم خدا به اندازه صبر آدما امتحانشون میکنه.الانم فقط دعام اینه ک بهم بچه سالم بده

بله همینطوره عزیزم.منم بچمو۲۵هفته ازدست دادم ولی دوستمم ۲۵هفته زایمان کرد و بچش براش موند ولی متاسفا ...

اون بالایی بخوادبچه ۶ماه رونگه میداره نخادم ۸ماهشومیگیره ولی اینوقبول ندارم اندازه صبرامتحان میکنه امتحانم کردبهم صبرندادالان یه ادم افسرده مریضم که بجازندگی مردگی میکنه این بلابیشترازجنبم بوداستخواناموخوردکردحالاهم هرماه چشم انتظارکه حامله بشی اروم بشی هیچی به هیچی 

اون بالایی بخوادبچه ۶ماه رونگه میداره نخادم ۸ماهشومیگیره ولی اینوقبول ندارم اندازه صبرامتحان میکنه ا ...

اره واقعا خیلی سخته.منکه بااینکه دوسال گذشته ولی دردش کمتر نشده.منم روحیم داغون شده. ولی بازم امیدمو ازدست ندادم ومطمعنم خدایه روزی دل همه مارو شاد میکنه

من یک ماه پریودمیشم روانی میشم چجوری دوسال صبرکردی؟

من چون بچم ۴ماه تودستگاه بود.بعدشم کم خونی گرفتم موهام کلی ریختن روماتیسم هم گرفتم ودارومصرف میکردم از یطرف روحیم داغون بود.تازه امادگی پیداکردم. شما چندوقته سقط کردین؟