2777
2789
هرکی هرچی ازدست میده همونومیخوادمیدونم بمیرم الهی

اره منم

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

اونجا فرشته ها برای بچه هامون جشن میگیرن

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان آرسام یقین بدون که همینطورم میشه .خدا برات بهترینارو کنار گذاشته و به وقتش بهت میده مطمئن باش

کجایی *😔😊😍

من  باهمه وجود توسل کردم چله حق شناس خوندم خیلی چله ها وذکرای سنگین ولی پسرم برنگشت دومین دختر ...

تو رو خدا شکرگزار باش و راضی به رضای خدا باش ..من باور دارم که خیرت در این بوده

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
من  باهمه وجود توسل کردم چله حق شناس خوندم خیلی چله ها وذکرای سنگین ولی پسرم برنگشت دومین دختر ...

وای نگو...چله حق شناسو کاملا دقیق خوندی ورعایت کردی؟ حتمامصلحت بوده عزیزم.ولی میدونم توام حق داری.بچه هاتو طبیعی کردی یا سزارین؟

سلام شب همگی بخیر

بچه ها اگه یادتون باشه گفته بودم سقط اولم واسه مشکل کلیه بود دومی هم داون بود

با اینکه از اولی سه سال گذشته و از دومی 11 ماه اما غم اولی بدجور رو دلم مونده بود

چون اونی که داون بودو مطمعن بودم به صلاحشه که نباشه اما رپ اونیکی همش عذاب وجدان داشتم همش تو نت سرچ میکردم ببینم کسی بچه ش اینطوری بوده تا اینکه بعد سه سال چند شب پیش یکیو پیدا کردم تو همین نی نی سایت که دقیقا مشکل بچه ش مثل مال من بود و ب دنیا آورده بودتش

بچه ی کلیه ش کامل از بین رفته بود و اون یکی هم کمی اسیب دیده بود که باید عمل میشد

خیلی خیلی واسش ناراحت شدم اما خدا منو ببخشه🙈🙈یکم از عذاب وجدانم کم شد چون دیدم مادرش چقد داره عذاب میکشه میگفت زندگیم پر استرسه

بچه ها تورو خدا واسه باردار شدنتون دعا میکنید حتما از خدا بخواید که بچه ی سالم بهتون بده که نداشتنش ی درده اما اگه مشکلی باشه غم ادم هیچ وقت تمومی نداره

تورپ خدا برای منم دعا کنید خدا راه درستو بهم نشون بده

من اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم که چیکار کنم

سلام شب همگی بخیر بچه ها اگه یادتون باشه گفته بودم سقط اولم واسه مشکل کلیه بود دومی هم داون بود با ...

الان مکه زیر نظر نیستی عزیزم....بهتربن دعا سالم و صالح بودنه

الان مکه زیر نظر نیستی عزیزم....بهتربن دعا سالم و صالح بودنه

سلام هدانا جون

نه زیر نظر کی باشم

پیش چند تا دکتر رقته بودم همه میگن اتفاقی بوده،جهش ژنتیکی بوده

حتی گفتم اینبار ای وی اف کنم میگن فقط ی سری بیماریارو میشه جلوشو.گرفت مثل همین داون بودنو

اما جون از اون بچه ازمایش نگرفتن و ژن معیوبش معلوم نشده واسه کلیه

میگن باید باردار شم اول که آمینو کنم واسه داون بعدشم آنومالی واسه کلیه

واااای به استرس بارداری فکر میکنم دیوونه میشم

سلام هدانا جون نه زیر نظر کی باشم پیش چند تا دکتر رقته بودم همه میگن اتفاقی بوده،جهش ژنتیکی بوده ...

اصلا به استرسش فکر نکن توروخدا  بسپار به خدا انشالله که یه سالمشو بهت میده...اون رژیم دارچین و عسلو انجام نمیدی؟؟؟

یه خانمی گفته بود برای مشکل ژنتیکی استفاده کرد جواب داد منم کم وبیش دارم انجامش میدم

اصلا به استرسش فکر نکن توروخدا  بسپار به خدا انشالله که یه سالمشو بهت میده...اون رژیم دارچین و ...

نمیدونم والا هی میگم بیارم نیارم هر لحظه ی تصمیم میگیرم

میخپام از اول مهر شروع کنم تا آخر پاییز

بعد اگه تصمیمم اوکی شد دی ماه اقدام کنم

یه خانمی گفته بود برای مشکل ژنتیکی استفاده کرد جواب داد منم کم وبیش دارم انجامش میدم

اخه ما نه فامیلیم نه کسی تو اطرافیانمون هیچ کدوم هیچ مشکلی ندارن

نمیدونم چرا بدشانسی میاریم

حالا این خانومی که میگم

گفت که دکتر دخترش گفته ی درصدی ممکنه مشکل کلیه تو بچه بعدی هم پیش بیاد😭😭😭