2777
2789
به به! چه اسم زیبایی! از این به بعد بهت میگم پریناز..فک کنم پاس اول اسم خودتو شوهرتو دخترته🙄😉😘

نه بابا هرچی زدم قبول نکرد داشتم دیونه میشدم زدم پاس درجا رفت😂😂😂😂😂

کلا آدم خلاقی نیستم🤣🤣

بچه ها بیایین یکمم از خودمو بگیم یکم حال وهوامون عوص شه.مریم جان اول شما یکم از خودت بگو...شما بزرگت ...

چی بگم عزیزم؟.البته باران از من فک کنم یکسال بزرگتره😄

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بابا هرچی زدم قبول نکرد داشتم دیونه میشدم زدم پاس درجا رفت😂😂😂😂😂 کلا آدم خلاقی نیستم🤣🤣

فکر کردم از بر و بچز و طرفدارای تیم فوتبال پاس هستی😂😂😂😂

مری نمیدونی امروزچی کشیدم من نفسای اخرمه خودمم میفهمم جونی توبدنم نیست امروززانوزدم دادمیزدم امام حس ...

مهرا جان، ذکرهایی که ماری گفته رو انجام بده تا قلبت آروم بشه یا حداقل دخترت رو خواب ببینی، بلکه آروم بشی.

داستان روزی که من سقط کردم رو تعریف میکنم: بعد از اینکه امدیم خونه، بغضم گرفته بود ولی نمیخواستم جلوی شوهرم گریه کنم. شوهرم بغلم کرد و گفت: تو حق گریه داری، پس گریه کن تا سبک بشی، اونقدر گریه کن که سبک بشی، ولی وقتی گریه ات بند امد، بلند شو، محکم شو و به اینده مون فکر کن.

چند روز بعدش، بهم گفت بیا بریم بازار و شمع بخریم و واسه فرزندمون روشن کنیم و باهاش خداحافظی کنیم.

اون عصر ما رفتیم و شمع خریدیم روشن کردیم و باهاش خداحافظی کردیم، من ساعتها کنار شمع نشسته بودم و حرف میزدم و اشک میریختم، ولی همون باعث شد حالم هر روز بهتر بشه و آروم تر بشم.

عزیزم با فرشته کوچولوت توی این دنیا خداحافظی کن که جاش توی اسمونها و پیش خدا راحته. تو هم توی قلب یادش رو نگه دار. 

فدات شم اقدام کن باباآروم میشی همون ماه اول که نمیگیره

کمبود ویتامین دی و آهن  دارم فعلا باید قرص اهن بخورم،،،  ی سفر باید برم مشهد تا اروم شم چون واقعا احتیاج دارم هر وقت بطلبه انشاالله بعدش اقدام میکنم

خدایا شکرت❤
شاغلی؟ اگه فضولی نیس شوهرت چیکارس؟عاشق چی هستی؟ نمیدونم هرچی یکم جو عوض شه

من مسئول بازرگانی خارجی شرکت خصوص بودم و ده سال سابقه کار دارم..البته الان خانه دارم ولی بیمه ام رد میشه از اون شرکتم که بعدا برگردم سرکارم.

همسرم کنترلر پروازه و متخصص ارشد الکترونیک هواپیماست

مهرا جان، ذکرهایی که ماری گفته رو انجام بده تا قلبت آروم بشه یا حداقل دخترت رو خواب ببینی، بلکه آروم ...

دکراونمازای مری وهمه روانجام میدم هرروزخداحافظی میکنم فرداش که تخت خالیشومیبینم میگم سلام دخترم 

هدانا جان جاریت سزارین بود؟

اره عزیزم 

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین