2777
2789
سلام عزیز دلم.قربون اون دل غمگینت بشم. خدا رو هزار مرتبه شکر خدای مهربون بهت یه نی نی نازنین عطا کرد ...

الهی آمین... خیلی ممنونم از لطفت عزیزم

نخونده حال همه رو میتونم درک کنم... چون منم سخت ترین لحظه ها رو گذروندم،لحظه هایی که همونموقع به خودم قول دادم از سختی ش پیش هیچ کی دور و برم نگم مگر کسی که هم درد خودم باشه...بچه ای که هر شبو با بازی باهاش صبح میکردم، یهو یه شب تنهام گذاشت،روز تدفین تا سر خاکش دست هیچ کی ندادمش،یوقتا با دستام اون سردی جسمش رو دوباره حس میکنم... ولی... اینو خوب حس کردم که خدا صبرشو بهم داد،شبش خواب دیدم با باباش دستاشو گرفتیم داریم راه میبرمیش...  در حالی که دو تا بال از جای دو تا کتفش دراومده بود...  اونجا به چشم دیدم فرشته شدنشو و قلبم آروم گرفت، مطمینم بچه های هممون هر سنی که داشتن الان فرشته ان توی آسمون و برامون دعا میکنن، اونا هیچ گله ای از ما ندارن و ما رو بعنوان مادرشون عاشقانه دوست دارن.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گریه منم دوباره دراومد😢😢منم میگم بچم خیلی بی کس و کار. فت و به همسرم میگم تو به عنوان پدرش بااااید ...

منم‌مادربدی بودم دوروزکم وبیش بیهوش بودم اگه حالیم میشدنبایدمیدادم خداکه دارم میسوزم جهنم من این دنیاست

الهی آمین... خیلی ممنونم از لطفت عزیزم نخونده حال همه رو میتونم درک کنم... چون منم سخت ترین لحظه ها ...

وااای بخدا انقدر دارم گریه میکنم نمیتونم تایپ کنم بخاطر خوابی که دیدی😢😢😢عزیز دلم بچه های ما واقعا فرشته های خدا بودن و اومدن روی زمین ما رو امتحان کنن و برن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
سلام به همگی...  اولین باره اینجا پست میذارم و هنوز پست های قبلی رو نخوندم... شاید چون دلم خیلی ...

عزیزم ان شااله  که زایمان راحت داشته باشی. صحیح و سالم پسرتون به دنیا بیاد و به آغوش بگیری و عمر طولانی داشته باشه. در پناه حق باشه 🙏🙏🙏

اگه ناراحت نمی شی و سخت نیست برات، میگی چرا دخترت فرشته شد؟؟

وااای بخدا انقدر دارم گریه میکنم نمیتونم تایپ کنم بخاطر خوابی که دیدی😢😢😢عزیز دلم بچه های ما واقعا ...

وای مری چه امتحانی برامن عذاب الهی نفسم بالانمیادشوهرم منوبرده بگردونه حالم عوض شه نوزادمیبینم زارمیزنم خداچرامنونمیکشه راحت شم من ازامتحانش مردودشدم ببرتم راحت شم

وای مری چه امتحانی برامن عذاب الهی نفسم بالانمیادشوهرم منوبرده بگردونه حالم عوض شه نوزادمیبینم زارمی ...

تو رو خدا دلت به حال اون شوهر طفلیت بسوزه.اینجوری نکن اون گناه داره بخدا.مردا تو خودشون میریزن 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست
عزیز دلمممم برای دختر ک فرشته شده خیلی ناراحت شدم 😔😔😔  انشاله زمان باقی مونده از بارداریتو ...

ممنونم از دل مهربونت....  انشاا. برای هممون شادی تو راه باشه،ماهایی که سخت ترین امتحان رو دادیم توی زندگی و به رحمتش امیدواریم... من سزارین شده بودم و حدود ده ماه بعدش اقدام رو شروع کردم، با یه دلگرمی و امید خیلی زیاد که مطمینم همونم جواب داد و خیلی طول نکشید باردار شدنم... ازتون میخوام به این فکر کنین که حتماً خدا هوای شما رو بیشتر داره و پیش برین..  اگه یکم هم طول کشید ناامید و افسرده نشین...  یادتون باشه زمان مهم نیست... ما واسه خدا وقت و زمانش رو تعیین نمیکنیم،هر وقت باشه مهم اینه بارداری خوب و سالم پیش بره انشاا.