2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟من خوبم خدارو شکر ... نی نی گلمون خوبه؟؟من نه هنوز🙈🙈🙈از تنبلی رو دست ندارم .. ...

ممنون خوبیم 

پس دست به کار بشو تنبل نباشا

ان شاءالله به زودی خبر خوشحالی بهمون میدی

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
انشاالله خدای مهربون گل نازت برات حفظ کنه و شاهد عاقبت بخیریش باشی🤲⚘

ممنون عزیزم

ان شاءالله به زودی زود حاجت روا شدنتون رو اینجا اعلام کنید 

نی نی هایی صحیح و سالم با عمر طولانی و پربرکت 

خدایا شکرت که تک تک اعضای بدنم و تک تک سلول های بدنم سالم و سلامتن و به خوبی کار خودشون انجام‌میدهندخدایا شکرت که من سالم و سلامت هستم
بچه ها به نظرتون لکه بینی روز ۱۹ سیکل دلیلش چی میتونه باشه؟😐 البته از لکه بینی کمتر در حدی که یکم ت ...

نمیدونم من واقعا ولی به نی نی ربطش میدییییم 😍😍😍😍

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
ممنون عزیز دلم😍😍😍دلم برات تنگ شده خیلی کم پیدایی چه خبر عزیزم خبری نیست؟؟

خدا رو شکر من هم خوبم. فعلا پیگیر آزمایشاتم هستم، این روزها دلم خیلی واسه خانواده ام تنگ شده، به خاطر کرونا هیچ جا هم که نمیشه رفت!

گلم دکتر گفتن احتمالا عفونت باعث بسته شدن دهانه رحم شده... عفونتی که از قبل بوده نه الان...میگفتن ان ...

خیلی عجیبه مهربان جان... اگه کاملا بسته بوده پس چطور پریود میشدی...🤔🤔🤔

حالا هرچی بوده خداروشکر که باز باز شده...  

انشالله بواسطه همین این ماه سریع باردارمیشی🤲

خدایا بی نهایت بار شکرت...
من از یه دکتر دیگه پرسیدم گفت اردیبهشت بیا برات آزمایشات قبل بارداری بنویسم.یعنی عکس رنکی هم میخواد ...

عزیزم فکر نکنم یاز باشه سنو انجام بدی بیشتر واسه برسی عفونت و این چیز است.. 

گلم منم بعد دو ماه چکان کامل دادم و خدا رو شکر همه چی نرمال بود.. نگران عکس رنگی هم نباش انشاالله که باردار میشی و نیاز نمیشه که انجام بدی.

منم ۸ ماه از سقطم میگذره و شش ماه هست که اقدامم چون همه چیز نرمال بود و باردار نشدم عکس رفتم که خوب مشخص شد دهانه رحم مسدود هست. اصلا نگران نباش و به این چیزا فکر نکن. الان فقط و فقط به فکر تقویت روح و روان و جسمت باش

بهترینها نصیبت 🙂⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
نه عزیزم دیگه از یادآوریش اذیت نمیشم واقعا سرنوشتمو پذیرفتم فرشتم پیش خداست و من تقاضای یه فرشته دار ...

احسنت به تفکرت👌 انشاالله که خدای سبز و مهربون به زودی ی فرشته ناز و سالم نصیبت کنه🤲⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
امروز روز ۱۰ بود رفتم حموم غسل کردم.یه دفعه فشارم افتاد همه جارو سیاه میدیدم.اومدم بیرون نشستم چای و ...

گلم استراحت کن و نگران نباش..بهتر میشی..فردا که رفتی دکتر بهش بگو..شاید از فکر و ناراحتی اینجور شده..آخه وقتی منم روز ده بدون نی نی حمام کردم حالم بد شد..هی خداا کاش این روزای انتظار زودتر تموم شه🙏

بچه ها به نظرتون لکه بینی روز ۱۹ سیکل دلیلش چی میتونه باشه؟😐 البته از لکه بینی کمتر در حدی که یکم ت ...

انشاالله که لک لانه گزینیه😍🤲 آخ خدا یعنی میشه🙏🙏🙏🙏 عزیزم انشاالله که نی‌نی داره میچسب به دلت🤲 وااای اشکم در اومد...

به نیتت حدیث کسا میخونم 😘⚘

خیلی عجیبه مهربان جان... اگه کاملا بسته بوده پس چطور پریود میشدی...🤔🤔🤔 حالا هرچی بوده خداروشکر ک ...

عزیزم خودم هم موندم توش بخدا... اتفاقا پرسید پریدت چطوره؟ گفتم یعنی چی؟ گفت از نظر خونریزی و درد میگم..گفتم مثل همیشه..ی ابرو بالا انداخت.. 

من همش فکرم به بسته بودن لوله میرفت اصلا یک درصد هم فکر نمیکردم دهانه  بسته باشه..اولش گفتن خیلی دهانه تنگه..بعد که کار به اتمام رسید دکتری که بازش کرد گفت اصلا دهانه بسته بوده!!!

بازم خدا رو شکر که باز شد. با خودم فکر کردم که ماها چه مخلوقات پیچیده‌ای هستیم واقعا آدم میمونه خدای مهربون چه چیزایی آفریده.. به ظاهر سادست ولی زمانی که میری تو عمق خلقت متوجه میشی چه خدای بزرگی داریم واقعا⚘⚘

انشاالله عزیزم همه با هم🤲 توکل به بزرگی و لطف خدای مهربون🤲⚘ 

انشاالله که لک لانه گزینیه😍🤲 آخ خدا یعنی میشه🙏🙏🙏🙏 عزیزم انشاالله که نی‌نی داره میچسب به دلت🤲 ...

عزیز دلم ممنونم مهربان جان ولی فکر نمیکنم لک لانه گزینی باشه همون یه دفه بود‌و کم بود من خودم فکر میکنم هورمونام قاطیه که اینطور شد چون ماهه اول و دوم اقدامم هم اینطور شدم ولی اونموقع ۱۰،۱۱ سیکلم بود... عزیزم انشاالله هممون عاقبت بخیر بشیم گلم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلم ممنونم مهربان جان ولی فکر نمیکنم لک لانه گزینی باشه همون یه دفه بود‌و کم بود من خودم فکر می ...

هستی انقدر منفی نباش😡 همش فکر نمیکنم فکر نمیکنم😡😡😡😡😡 بگو انشاالله انشاالله انشاالله😇😇 🤲 انشاالله که با خبرای قشنگ قشنگ میای و دلمون غرق شادی میشه به حق بزرگی خدااااا😍🤲🤲🤲