2777
2789
هستی انقدر منفی نباش😡 همش فکر نمیکنم فکر نمیکنم😡😡😡😡😡 بگو انشاالله انشاالله انشاالله😇😇 🤲 انش ...

باشه عزیزم انشاالله 😂 راست میگی حق داری اصلا بیاین همگی ۱۰ روز روزه فکری بگیریم به هیچ عنوان فکر منفی نکنیم😁🙏🏼

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
خدا رو شکر من هم خوبم. فعلا پیگیر آزمایشاتم هستم، این روزها دلم خیلی واسه خانواده ام تنگ شده، به خاط ...

آخی عزیزم دلتنگی خیلی بده... انشالله همه چی ختم به خیر بشه و این کرونای لعنتی ریشه کن بشه ... به امید خدا آزمایشاتت اکی هست و به زودی خبر بارداریتو میدی و خوشخالمون میکنی🤗🤗🤗😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باشه عزیزم انشاالله 😂 راست میگی حق داری اصلا بیاین همگی ۱۰ روز روزه فکری بگیریم به هیچ عنوان فکر من ...

آخ گفتی👌👌👌👌👌من که موافقم.. من از فردا به مدت ۱۰ روز روزه فکری میگیرم و سعی میکنم نه ذهنم منفی بره نه زبانم⚘

بچه‌ها هر کی موافق پست هستی رو لایک کنه.

یا علی🌱🌱💝

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
شبنم جان رفتی عکس رنگی؟

اره عزیزم رفتم اما جوابش هنوز آماده نیس، دکتر اونجا گفت نگران نباش رحمت خوبه، اما اون لحظه انقد حالم بد بود ک هیچی نپرسیدم ازش. بازم جوابو گرفتم میام دقیقترشو میگم 

آخ گفتی👌👌👌👌👌من که موافقم.. من از فردا به مدت ۱۰ روز روزه فکری میگیرم و سعی میکنم نه ذهنم منفی ب ...

🌿🌺﷽🌿🌺 

افکار منفی و اضطراب ها مانند پرندگانی هستند که 

بالای سرت پرواز می‌کنند

نمی توانی جلوی پرواز آن ها را بگیری اما می توانی از نشستن آن ها

روی سرت و آشیانه کردنشان جلوگیری کنی.

✨۱۰ روز ،روزه فکری بگیرید .

🌻 قانون اول: در ۱۰ روز آینده،هیچگونه فکر منفی که باعث تضعیف روحیه‌تان می‌شود به ذهن خود راه ندهید .

🌻 قانون دوم: هرگاه متوجه شدید یک فکر منفی به سراغ شما آمده است (حتما خواهد آمد)بلافاصله امواج منفی را از خود دور کنید . بدین ترتیب که در ذهن خود و یا با صدای بلند به افکار منفی پیام ایست بدهید . ذهن و جسمِ ما با هم در ارتباط هستند و بر یکدیگر تاثیر می‌گذارند .

🌻 قانون سوم: در ده روز آینده فقط به راه حل مسایل فکر کنید،نه به مسایل . و سعی کنید برای هر مساله‌ای که به نظرتان رسید، راه‌حل‌های ممکن بیابید .

🌻 قانون چهارم: چنانچه در این ده روز دچار خطا شده و خود را غرق در افکار منفی یافتید،ناراحت نشوید و خود را سرزنش نکنید . اگر بلافاصله فکرتان را تغییر دهید این خطا قابل برگشت است اما اگر این خطا به مدت قابل ملاحظه‌ای ادامه یافت ،تا صبح روز بعد صبر کنید و دوباره از روز بعدبه مدت ده روز دیگر،روزه فکری بگیرید .

👌گرفتن این روزه کار آسانی نیست، ولی باور کنید که نیروی شگفت‌ انگیزی در این تمرین به ظاهر کوچک نهفته است 

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
اره عزیزم رفتم اما جوابش هنوز آماده نیس، دکتر اونجا گفت نگران نباش رحمت خوبه، اما اون لحظه انقد حالم ...

خدا رو شکر عزیزم...انشاالله که اینبار به امید خدای سبز و مهربون دامنت سبز میشه و دلت شاد شاد شاد🤲⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
آخی عزیزم دلتنگی خیلی بده... انشالله همه چی ختم به خیر بشه و این کرونای لعنتی ریشه کن بشه ... به امی ...

ممنون آدینه جون، فعلا تا ۱۱ فروردین آزمایشاتم طول میکشه، بعدش باید برم دکتر و ببینم نظرش چیه.

آزمایش ذخیره تخمدانم خیلی جالب نبود و به شدت پایینه و همسرم هم اسپرمش ضعیفه. آزمایشهای انعقادی و ایمنی و بیوپسی رحم رو هفته گذشته انجام دادم ولی هنوز جوابش نیومده. هیستروسکوپی هم هفته اینده وقت دارم‌. از طرفی هم اجازه اقدام نداریم تا علت سقطهام پیدا بشه.

توکل به خدا که خودش هیچ کسی رو ناامید نمیکنه. 

ممنون آدینه جون، فعلا تا ۱۱ فروردین آزمایشاتم طول میکشه، بعدش باید برم دکتر و ببینم نظرش چیه. آزمای ...

عزیز دلم مطمئنم که خدا حتما به دل مهربونت نگاه میکنه و شک ندارم نتیجه میگیری و بزودی مامان میشی با تمام وجودم حس میکنم فقط صبور باش و دلتو بسپار بخدا ..‌ انشالله جواب آزمایشات خوبه و میای اینحا بهمون میگی ... در هر صورت من مطمئنم مامان میشی😋😋😋 

باشه عزیزم انشاالله 😂 راست میگی حق داری اصلا بیاین همگی ۱۰ روز روزه فکری بگیریم به هیچ عنوان فکر من ...

من واقعا حدود ۱۰ روزه سعی کردم منفی نباشم حالا نه اینکه مثبت اندیش هم باشم کلا فقط افکار منفی تعطیل حالم بهتره و استرسم خیلی کمتر

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
نیلوی عزیزم نگران نباش و صبوری کن..میدونم دلهوره و استرس این روزها برات زیاد و دشواراً ولی تو قوی هس ...

ممنونم ازت عزیز دلم

حالم خوب نبود یه چند روزی نیومدم

ببخش گلم

چشم حتما 

امیدم به خداست،خدا خودش امید هیچکسوناامید نکنه

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیزم فدای تو. شکر خوبم. تو چطوری چند سیکلی جانا؟؟ آره عزیزم رفتم ولی چه رفتنی.. راستش ی کم ...

عزیز دلم

چقدر اذیت شدی

اما خداروشکر که رفتی 

تلهی که همین ماه دامنت سبز بشه مهربونترین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنونم ازت عزیز دلم حالم خوب نبود یه چند روزی نیومدم ببخش گلم چشم حتما  امیدم به خداست،خدا ...

بگردمت که حالت میفههمم.. کاری از دستم بر نمیاد جز دعا.. عزیزم همیشه بعد هر سختی آسانی هست.. انشاالله روزای سختی میگذره و به زودی روزای خوب و خوش هم میرسن🤲  از روزی که تو تاپیک عضو شدم تا به الان واسه بچه‌های تاپیک نادعلی میخونم و مِن بعد یکی هم مخصوص  برای آرامش تو و رفع مشکلت میخونم انشاالله که خدای مهربون قبول کنه و حضرت علی‌اصغر ع با دستهای کوچولوش خیلی زود گره از کارت باز کنه🤲

فقط نیلو جونم نگران نباش و امید اول و آخرت خدای مهربون باش. بهترینا رو از خدای مهربون برات میخوام⚘⚘💝

عزیز دلم چقدر اذیت شدی اما خداروشکر که رفتی  تلهی که همین ماه دامنت سبز بشه مهربونترین

عزیز دلمی... ممنون از دعای خیرت قشنگم⚘⚘

بگردمت که حالت میفههمم.. کاری از دستم بر نمیاد جز دعا.. عزیزم همیشه بعد هر سختی آسانی هست.. انشاالله ...

عزیزم نمیتونم جلوی اشکامو بگیرم

دلم میخواد برم امام رضا 

عجیب دلم گرفته

ممنونم ازت ،خداروشکر شماها هستین به آدم قوت قلب بدین

وای الهی بگردمش❤❤ خیلی ممنونم اصلا یادم نمیره گفتی سر زایمانت یاد من افتادی، انشالله عزیز دلم

سلام عزیزم آره شما بودین و یکی دیگه از دوستان که اسمتون تو ذهنم مونده بود 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین