2777
2789
منم اگه باردار نشم این ماه که بیخیال بودمو همینجوری واسه دل خودم اقدام الکی کردم پریود شم اولین ...

قربونت عزیزم منم بیشتر به خاطر اینکه زود باردار شم رفتم یه جورایی مطمئن بودم مشکلی ندارم ولی دوست داشتم برم

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
عزیز دلی انشاالله.. عکس رنگی من حکایتی بود واسه خودش🤣 صبر کن انشاالله میشی... چیزای گرمی بخور..&n ...

انشاالله ...

چرا ؟ درد داشت؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم فدای تو. شکر خوبم. تو چطوری چند سیکلی جانا؟؟ آره عزیزم رفتم ولی چه رفتنی.. راستش ی کم ...

الان خوندم ماجرای عکستو 

پس درد کشیدی من که اصلا درد نداشتم،ولی فکر میکنم عکس رحمم رو خوب نگرفت 🤔 همش فکر میکنم نکنه لوله هام بستست 😄

خب خداروشکر که باز شد انشاالله دیگه باردار میشی به امید خدا گلی 😍

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خصوصا سزارین...چون احتمال چسبندگی بیشتر هست چند هفته سقط کردی؟

من سقط نکردم بچم به دنیا اومد به موقع بعد ۳۰ ساعت فوت شد 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
من سقط نکردم بچم به دنیا اومد به موقع بعد ۳۰ ساعت فوت شد 

الهی دورت بگردم...شرمنده یادآور شدم..

گفته بودی باور کن اونقدر فکرم درگیر همه رو با هم قاطی میکنم...انشاالله به زودی دانت سبز میشه🤲

عزیزم اگه این ماه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی حتما برو واسه عکس. 

انشاالله که خدای مهربون به زودی لطفش شامل حالت کنه⚘🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم به نظزتون فقط بخیه رو چک میکنه؟یعنی سونو یا چیز دیگه ای انجام نمیدن؟شما چقدر بعد عکس رنگی دادین؟سونوی واژینالم دادین یا نه؟

خدایا شکرت
خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم ...

فکر کنم الان فقط بخیه هاتو میکشه و برات مولتی ویتامین اینا مینویسه به من گفت برو بعد اینکه خونریزیت تموم شد و یک بار هم بعدش پریود شدی بیا بعد اون موقع یه آزمایش کامل نوشت و سونوی شکم و لگن 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
الهی دورت بگردم...شرمنده یادآور شدم.. گفته بودی باور کن اونقدر فکرم درگیر همه رو با هم قاطی میکنم.. ...

نه عزیزم دیگه از یادآوریش اذیت نمیشم واقعا سرنوشتمو پذیرفتم فرشتم پیش خداست و من تقاضای یه فرشته دارم که بزاره پیشم بمونه 👼🏻👼🏻

خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم ...

عزیز دلم متاسفم انشاالله به زودی مامان بشی 

فقط بخیه رو چک میکنه واسه من که اینطور بود بعد ازمایش خون هم واسم نوشت که ببینه همه چی نرمال باشه 

دوماه بعدشم اجازه اقدام داد ولی من خودم سرخود یه سونو رفتم که همه چی نرمال بود عکس رنگی هم دکتر گفت نیاز نیست 

چرا میخوای بدی؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیز دلم متاسفم انشاالله به زودی مامان بشی  فقط بخیه رو چک میکنه واسه من که اینطور بود بعد ازم ...

آخه چند نفر گفته بودن عکس رنگی دادن دیدن لوله هاسون بسته بوده با عکس رنگی باز شده

خدایا شکرت
فکر کنم الان فقط بخیه هاتو میکشه و برات مولتی ویتامین اینا مینویسه به من گفت برو بعد اینکه خونریزیت ...

بخیه هام جذبی هستن.فکر کنم فقط میخواد ببینه عفونت نکرده باشن

خدایا شکرت

امروز روز ۱۰ بود رفتم حموم غسل کردم.یه دفعه فشارم افتاد همه جارو سیاه میدیدم.اومدم بیرون نشستم چای و عسل خوردم خوب شدم.الانم زیر دلم سمت چپ درد میکنه.خونریزیمم دوباره زیاد شد

خدایا شکرت
بخیه هام جذبی هستن.فکر کنم فقط میخواد ببینه عفونت نکرده باشن

احتمالا همینه فقط همه چی درست میشه فقط خودتو تقویت کن که زودتر بتونی واسه نی نی اقدام کنی چندماه که گذشت