💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم به نظزتون فقط بخیه رو چک میکنه؟یعنی سونو یا چیز دیگه ای انجام نمیدن؟شما چقدر بعد عکس رنگی دادین؟سونوی واژینالم دادین یا نه؟
خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم ...
فکر کنم الان فقط بخیه هاتو میکشه و برات مولتی ویتامین اینا مینویسه به من گفت برو بعد اینکه خونریزیت تموم شد و یک بار هم بعدش پریود شدی بیا بعد اون موقع یه آزمایش کامل نوشت و سونوی شکم و لگن
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
خانما من الان ۱۰ روزه بچمو از دست دادم.دکتر گفته بود ۱۰ روز بعد بیا بخیه هاتو چک کنم.فردا میخوام برم ...
عزیز دلم متاسفم انشاالله به زودی مامان بشی
فقط بخیه رو چک میکنه واسه من که اینطور بود بعد ازمایش خون هم واسم نوشت که ببینه همه چی نرمال باشه
دوماه بعدشم اجازه اقدام داد ولی من خودم سرخود یه سونو رفتم که همه چی نرمال بود عکس رنگی هم دکتر گفت نیاز نیست
چرا میخوای بدی؟
میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
امروز روز ۱۰ بود رفتم حموم غسل کردم.یه دفعه فشارم افتاد همه جارو سیاه میدیدم.اومدم بیرون نشستم چای و عسل خوردم خوب شدم.الانم زیر دلم سمت چپ درد میکنه.خونریزیمم دوباره زیاد شد