2777
2789
عزیزم متاسفم برات  باردار میشی چرا نشی  همینطور که ماها باردار شدیم و زایمان کردیم شما ه ...

خداروشکر که باردار شدی.من الان یه هفتس که پسرمو از دست دادم.اصلا دوس ندارم از خواب بیدار شم چون فقط تو خواب آرومم.دعا کن برامون خواهش میکنم

خدایا شکرت
خداروشکر که باردار شدی.من الان یه هفتس که پسرمو از دست دادم.اصلا دوس ندارم از خواب بیدار شم چون فقط ...

عزیزم بخدا دلم میلرزه میگی قشنگ میفهممت چون همین لحظه ها رو گذروندم الانم که اقدامم دوماهه نشده ولی خب قطعا حالم بهتره من واقعا فقط وقتی خواب بودم نمیفهمیدم چی به چیه چشم باز میکردم ضجه میزدم تا وقتی به زور قرص بیهوش میشدم روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم بخیه های سزارینم ورم پاهام حال بدم مهم نبود فقط نبود پسرم عذابم میداد ولی رفته رفته پذیرفتم که حکمت خدا بوده و تقدیرم این بوده ایمانمو قویتر کردم هنوز هم یه روزایی حالم خوب نیست و از زمین و زمان شاکیم ولی خودمو نباختم و به امید نی نی دوباره و لطف خدا زندگی میکنم به این فکر کن میگذره عزیزم و زندگی جریان داره و نباید تسلیم شی 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بخدا دلم میلرزه میگی قشنگ میفهممت چون همین لحظه ها رو گذروندم الانم که اقدامم دوماهه نشده ولی ...

مرسی عزیزم.ان شاالله خدا دامن توام سبز کنه به زودی.خیلی روزای بدیه.خدا به هیچکس نشون نده.این نیز بگذرد

خدایا شکرت
سلام گلم خوبی چه خبر  اقدام کردی یا نه امیدوارم به زودی خبر بارداریت بهمون بدی

سلام عزیزم خوبی ؟؟؟من خوبم خدارو شکر ... نی نی گلمون خوبه؟؟من نه هنوز🙈🙈🙈از تنبلی رو دست ندارم .. انشالله بزودی 😍😍😍😘😘😘😘

مرسی عزیزم.ان شاالله خدا دامن توام سبز کنه به زودی.خیلی روزای بدیه.خدا به هیچکس نشون نده.این نیز بگذ ...

انشالله دیگه هیچ مادری داغدار نشه و اگر عمری باشه سال دیگه همه از نی نی هامون میگیم و امیدوارم دیگه کسی اضافه نشه به تاپیک هرچند که این اتفاق واسه خیلی ها میفته متاسفانه 

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی عزیزم.برام دعا کنین.باید از صفر شروع کنیم دوباره.خیلی سخته.

اره سخته اما باید دوباره بریم، اما محکم باش، اول سعی کن با این اتفاق کنار بیای و قبول کنی که بخشی از فراز و نشیب زندگی ما هم اینطوری بوده دیگه و بعد با توکل به خدا شروع کنی ، یعنی تو گذشته نمون تا خدای ناکرده افسردگی اذیتت نکنه. انشالله به حق فاطمه زهرا بزودی مامان بشی و همه عزیزای این تایپیک.

اللهم صلی علی محمد و ال محمد
فدات بشم عشقم😍😍😍 نگران نباش مشکلات همه تموم میشه و روزهای خوب میاد انشالله اتفاقات اگر به ظاهر هم ...

وای عزیز دلم😍😍 چقد خوشحالم کردی جدی میگم خداروشکر. منم حال خوبتو برا همه مامانای دلشکسته مون خواهانم.

ازت ممنونم خواهر خوبم😘

خداروشکر که باردار شدی.من الان یه هفتس که پسرمو از دست دادم.اصلا دوس ندارم از خواب بیدار شم چون فقط ...

عزیز دلم😔😔 دردت تازست بیتابی ها تو ما هم کشیدیم ذره ذره میفهممت. یاد خودم افتادم که حتی خوابم بمن حروم شده بود، شبا از کابوس فقط پا میشدم، حتی می ترسیدم بخوابم. اما اون روزا گذشت، سخت اما گذشت. دلت گریه خواست گریه کن، اما سعی کن زودتر به حالت عادی برگردی، فقط سعی کن از خدا دور نشی ذکر بگو و فقط با خودش ارتباط بگیر. از خدا الان فقط آرامش دلتو میخوام.

سلام خانومی خوبی ؟ نی نی نازمون چطوره؟

خیلی ممنون خاله جون خدا رو شکر خوبه واکسن 6 ماهگیش خیلی اذیتش کرد الهی که هر چه زودتر خدا یه نی نی ناز بهتون هدیه بده 

الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
یسری از شرایط، جای بدیم دعا کنید بعد عید شرایطم جور بشه . خودت در چه حالی عزیزم؟

عزیز دلم انشاالله که به حق امید کربلا آقا قمربنی‌هاشم ع هر چه زودتر شرایط برات محیا بشه و زود زود باردار بشی🤲 به نیتت حدیث کسا میخونم⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
مرسی عزیزم.برام دعا کنین.باید از صفر شروع کنیم دوباره.خیلی سخته.

گلم حالت بهتره؟ 

عسل بانو همگی از صفر شروع کردیم و شرایط حتی سخت تر از قبل هم شده ولی باید امیدوار باشیم و قوی.. انشاالله به زودی نگاه مهربون خدا شامل حال تک تکمون میشه و این روزهای درد آور میرن اون ته تَهای قلبمون🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام گلم اره فدات شم الان پسرم ۹ ماهشه شکر خدا ، ان شاالله  ک شماهم بزودی میای خبر بارداریتو می ...

اااای جاااانم😍 الهی که نگاه و لبخند مهربون خدا بدرقه‌ی راهش باشه و زندگیش لبریز باشه از سلامتی و لبخند و آرامش 🤲 ⚘

عزیزم متاسفم برات  باردار میشی چرا نشی  همینطور که ماها باردار شدیم و زایمان کردیم شما ه ...

انشاالله خدای مهربون گل نازت برات حفظ کنه و شاهد عاقبت بخیریش باشی🤲⚘

گلم حالت بهتره؟  عسل بانو همگی از صفر شروع کردیم و شرایط حتی سخت تر از قبل هم شده ولی باید امی ...

بهترم خداروشکر.سعی میکنم فکر نکنم به گذشته.دوس دارم زودتر سرپا شدم و بریم واسه اقدام

خدایا شکرت