2777
2789
عنوان

خوزستانیا خیلی دوستتون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
والا منم تو شهر ترک زبان غریب اومدم وقتی فارسی حرف میزنم یجور نگام میکنم آب میشم میرم تو زمین بدتر ف ...

خیلی بده واقعا اینطوری 

اینجا دقت کردم بدونن فارس هسی عربی حرف نمیزنن 

انقدم برخورداشون خوبه 

من همش از عربا خرید میکنم 

من همشهریشون نیستم ک تعریف باشع 

واقعا ادمای خوب و پذیرایی هستن 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بده واقعا اینطوری اینجا دقت کردم بدونن فارس هسی عربی حرف نمیزنن انقدم برخورداشون خوبه من همش از ...

اینجا خیلی تعصبی و عصبی ان یجور رفتار میکنن انگار کسر شأن فارسی جواب بدن ، خلاصه رفتار تحقیر آمیز ، صبح تا شب تو خونه ام ، یه مغازه نمیتونم برم یا مثلا برم آرایشگاهی جایی کاربکنم ،چون آدم و با دست نشون میده این از تهران اومده یا باهم پچ پچ میکنن

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اینجا خیلی تعصبی و عصبی ان یجور رفتار میکنن انگار کسر شأن فارسی جواب بدن ، خلاصه رفتار تحقیر آمیز ، ...

☹️ این احساس غربته خیلی تلخه 

ان شالله اگ حل شدنیه براتون حل بشه 

برید شهری ک این شکل نباشه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
والا منم تو شهر ترک زبان غریب اومدم وقتی فارسی حرف میزنم یجور نگام میکنم آب میشم میرم تو زمین بدتر ف ...

من خانواده پدریم ترک هستن

کلا به نظرم با خودشون خیلی بیشتر میجوشن تا با غریبه 

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
من خود اهوازم خداییش اصلا حس غربت ندارم خیلی باحالن آخه شهرهای دیگه شدیدا غریب بودم اینجا نه

عزیزم ابادان هم خوبه؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اینجا خیلی تعصبی و عصبی ان یجور رفتار میکنن انگار کسر شأن فارسی جواب بدن ، خلاصه رفتار تحقیر آمیز ، ...

ای بابا چه سخت

ولی حرفت رو قبول دارم همسر من میخواست انتخاب رشته کنه همه مشاورا و کسایی که تجربه داشتن میگفتن اگر فارس هستید شهرهای آذری زبان نزنید چون ارتباط گرفتن باهاشون و کار کردن اونجا براتون سخت میشه

من دزفولیم شما کجاشی؟😁

من تهرانم خانواده همسرم اهوازن ولی خودمون هم احتمالا یه مدتی باید بریم ابادان

درفول که حرف نداره👌🏻

ای بابا چه سختولی حرفت رو قبول دارم همسر من میخواست انتخاب رشته کنه همه مشاورا و کسایی که تجربه داشت ...

دقیقا درسته ، چه پولدار‌ تحصیلکرده چه فقیر روستایی فرهنگشون مثل همدیگست.رفتار تحقیر آمیز دکتراشو که نگم....

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
همسرت و خانواده همسرت خوبن اگه بد بودن متنفر می‌شدی از اون شهر و آدمهاشمن و همسرم مال یه شهریم و محل ...

اره همه جا خوب و بد داره

اره میدونم چی میگی منم تو خانواده همسرم از پدرشوهرم متنفرم…