2777
2789
باشه عزیزم ولی به قول تو واقعا سخته

هستی جون به نظرم تو اقدامت داشته باش انشاالله که مثل دوستمون خدا برات معجزه کنه⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیزم چرا ناامید؟؟! خدا رو هزار بار شکر که مشکلی ندارید.. انشاالله که به زودی لطف خدای سبز و مهربون ...

مرسی ازدعای قشنگتون🙏انشالله شماهم به هرآرزویی میخوایدبرسید🥰

درتاریخ ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد🤰🏻🤱برام دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای تو عزیزم... انشاالله همگی به زودی دلمون غرق شادی میشه به امید خدا🤲⚘⚘ عزیزم خیلی حس خوبی نسبت ...

الهی فدات بشم من مهربونم... منم ندیده عاشقتم انقدر که موج مثبت داری دختر... تو مهربون کی بودی تاحالا....

خدایا بی نهایت بار شکرت...
الهی فدات بشم من مهربونم... منم ندیده عاشقتم انقدر که موج مثبت داری دختر... تو مهربون کی بودی تاحالا ...

خدا نکنه عزیزم.. خودت خوش قلبی و مهربون جانا⚘😍

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
هستی جون به نظرم تو اقدامت داشته باش انشاالله که مثل دوستمون خدا برات معجزه کنه⚘

اره عزیزم همین کارو میکنم احتمالا ببینم چی میشه🙈😅❤️

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿

سلام بچه ها چطورین؟ ی سوال بچه‌ها برای تشخیص فولی سونو شکمی باید انجام داد یا واژینال؟؟ واسه بارداری قبلی انجام داده بودماا ولی اونقدر فکرم درگیر دقیق یادم نمیاد😞😬 

سلام بچه ها چطورین؟ ی سوال بچه‌ها برای تشخیص فولی سونو شکمی باید انجام داد یا واژینال؟؟ واسه بارداری ...

سلام گلم، در هر دو مشخص میشه سایز فولی اما واژینال دقیقتره

سلام گلم، در هر دو مشخص میشه سایز فولی اما واژینال دقیقتره

ممنون عزیزم⚘

ممنون عزیزم⚘

مهربان جان کجایی عزیزم که امشب یهو حالم بد شد دلم خیلی گرفت... اتفاقا چند روزی بود خوب بودم رو خودم کار میکردم حالم خوب‌ بود ولی همش تو ذهنم بود که ۱۵ بهمن پارسال بی بی چکم مثبت شد...میگفتم چه زود یه سال گذشت باورم نمیشه اتفاقایی که برام افتاده.. داشتم تقویمو نگاه میکردم که دیدم ۱۵ بهمن روز مادرم هست همه خاطره هام زنده شدن پارسال اولین بار بود همه به منم روز مادرو تبریک گفتن ولی الان چی؟؟؟ من که حالم خوب بود حکمتش چیه که روز مادر دقیقا باید بیوفته تو سالگرد بهترین روز‌ زندگیم که الان انقدر غم رو دلم ازارم بده خدایاااا آغوشم خالیه دلم شکسته بازم شکرت😭😭😭😭

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
چه جالب تابه حال نشنیده بودم مهتاب جون.. حالا چرا باید بسوزونیمش؟!🤔

بخدا نمیدونم عزیزم ولی امتحان میکنیم خیلیا امتحان کردن ک شده با این کار

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
آره اینو منم شنیدم ولی تا حالا درست نکرم😐

اینم خیلی عالبه

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/883150/ختم-40-روزه-زیارت-عاشورا-به-نیت-حضرت-علی-اصغر-رد-خور-نداره-که-جواب-بگیرین