💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت آمیییین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
روز 7 سیکلم رفتم داکسی سایکلین خوردم روز 11 رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 14 و 17 بعد دکترم آمپول هاش ...
مشکلی هم داشتی که عکس معلوم کنه چسبندگی یا گرفتگی؟؟؟خیلی ممنونم عزیزم مرسی برای راهنماییهات بعضی دکترا میترسونن میگن اقدام نکن اون ماه☹️ خدا گل پسرتو حفظ کنه عزیز دلم
چه خوب عزیزم میشه بگی اگه یادته روز چندم سیکلت رفتی؟ چند روز بعد عکس اقدام داشتی؟ اگه انتی بیوتیکم خ ...
روز 7 سیکلم رفتم گفت مشکلی نیست 5 روز داکسی سایکلین خوردم روز 11 سیکلم رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 14 و 17 دکترم آمپول هاش سی جی داد گفت 48 ساعت بعد بزن و اقدام داشته باش قیل از زدن آمپول از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و ساعت 3 صبح احساس کردم دمای بدنم بالا رفته و دل درد کمی داشتم همون موقع اقدام کردم و بعداز ظهر آمپول ها رو زدم و یک شب در میان اقدام کردم
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
روز 7 سیکلم رفتم گفت مشکلی نیست 5 روز داکسی سایکلین خوردم روز 11 سیکلم رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 1 ...
الهی به حق مادر سادات که تولدش نزدیکه همهی منتظره دامنشون سبز بشه و سال دیگه در کنار جگرگوشه شون تولد حضرت زهرا رو جشن بگیرن و بهترین هدیه رو از دست مادر سادات بگیرن الهی امین
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
دکترم به من گفت به خاطر اشعه فولیکولهاممکنه رشد نکنن و آزار نشن و هیچ دارویی اون ماه بهم نداد و من ط ...
اها چه جالب پس به خاطر همین به منم این ماه دارو نداد دکتر...بازم ممنونم عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود خدا پسرتو حفظ کنه برات سایتون همیشه بالاسرش❤️❤️❤️ برامون دعا کن همیشه