2777
2789
اره عزیزم منم خوردم تو بارداری ولی هفتم بالا بود... وقت گرفتم برای عکس رنگی بهم گفت از دو روز قبلش د ...

سلام عزیزم نگران نباش من همون ماهی که عکس رنگی دادم باردار شدم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر الان یه پسر 6 ماه دارم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

دکترم به من گفت این ماه باردار نمیشی ولی خدا خواست و شدم پس شما هم همه چی رو به خدا بسپار گلم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم نگران نباش من همون ماهی که عکس رنگی دادم باردار شدم و خدا رو صد هزار مرتبه شکر الان یه پس ...

چه خوب عزیزم میشه بگی اگه یادته روز چندم سیکلت رفتی؟ چند روز بعد عکس اقدام داشتی؟ اگه انتی بیوتیکم خوردی چی خوردی و چند روز خوردی؟

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
روز 7 سیکلم رفتم داکسی سایکلین خوردم روز 11 رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 14 و 17 بعد دکترم آمپول هاش ...

مشکلی هم داشتی که عکس معلوم کنه چسبندگی یا گرفتگی؟؟؟خیلی ممنونم عزیزم مرسی برای راهنماییهات بعضی دکترا میترسونن میگن اقدام نکن اون ماه☹️ خدا گل پسرتو حفظ کنه عزیز دلم

چه خوب عزیزم میشه بگی اگه یادته روز چندم سیکلت رفتی؟ چند روز بعد عکس اقدام داشتی؟ اگه انتی بیوتیکم خ ...

روز 7 سیکلم رفتم گفت مشکلی نیست 5 روز داکسی سایکلین خوردم روز 11 سیکلم رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 14 و 17 دکترم آمپول هاش سی جی داد گفت 48 ساعت بعد بزن و اقدام داشته باش قیل از زدن آمپول از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و ساعت 3 صبح احساس کردم دمای بدنم بالا رفته و دل درد کمی داشتم همون موقع اقدام کردم و بعداز ظهر آمپول ها رو زدم و یک شب در میان اقدام کردم

روز 7 سیکلم رفتم گفت مشکلی نیست 5 روز داکسی سایکلین خوردم روز 11 سیکلم رفتم سنو دوتا فولیکول داشتم 1 ...

الهی به حق مادر سادات که تولدش نزدیکه همه‌ی منتظره دامنشون سبز بشه و سال دیگه در کنار جگرگوشه شون تولد حضرت زهرا رو جشن بگیرن و بهترین هدیه رو از دست مادر سادات بگیرن الهی امین

مشکلی هم داشتی که عکس معلوم کنه چسبندگی یا گرفتگی؟؟؟خیلی ممنونم عزیزم مرسی برای راهنماییهات بعضی دکت ...

نه تو عکس گفت مشکلی نداری شاید چسبندگی بوده که با مایع حالب باز شده بود

مشکلی هم داشتی که عکس معلوم کنه چسبندگی یا گرفتگی؟؟؟خیلی ممنونم عزیزم مرسی برای راهنماییهات بعضی دکت ...

دکترم به من گفت به خاطر اشعه فولیکولهاممکنه رشد نکنن و آزار نشن و هیچ دارویی اون ماه بهم نداد و من طبیعی باردار شدم

من اقدام کردم خدا هم کمکم کرد الهی که خدا همیشه کمک حال همتون باشه بسپار دست خدا خودش خوب میدون حکمت ما آدم ها رو

دکترم به من گفت به خاطر اشعه فولیکولهاممکنه رشد نکنن و آزار نشن و هیچ دارویی اون ماه بهم نداد و من ط ...

اها چه جالب پس به خاطر همین به منم این ماه دارو نداد دکتر...بازم ممنونم عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود خدا پسرتو حفظ کنه برات سایتون همیشه بالاسرش❤️❤️❤️ برامون دعا کن همیشه

اها چه جالب پس به خاطر همین به منم این ماه دارو نداد دکتر...بازم ممنونم عزیزم توضیحاتت خیلی کامل بود ...

ان شاء الله که به حق مادر سادات این ماه شما هم طبیعی باردار میشین مهمتر از همه استرس رو از خودت دور کن سخته میدونم ولی سعیت رو بکن

ان شاء الله که به حق مادر سادات این ماه شما هم طبیعی باردار میشین مهمتر از همه استرس رو از خودت دور ...

باشه عزیزم ولی به قول تو واقعا سخته

انشالله مهربان جان انشالله بزودی دامنت سبزمیشه بااولاد سالم و صالح الهی قسمت همه منتظرا هرجای دنیا ...

فدای تو عزیزم... انشاالله همگی به زودی دلمون غرق شادی میشه به امید خدا🤲⚘⚘

عزیزم خیلی حس خوبی نسبت بهت دارم 😍 

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲