2777
2789
مهربان جان کجایی عزیزم که امشب یهو حالم بد شد دلم خیلی گرفت... اتفاقا چند روزی بود خوب بودم رو خودم ...

مثل همیم عزیزم.درکت میکنم.

بعضی چیزها هست که شاید درآینده دلیل وحکمتشو بفهمیم والان وقتش نیست .🙄🤔که خداازش خبرداره .

ولی دنیاهمش غم و ناراحتی نیست .چه میدونی چندماه آینده چه اتفاق شیرینی برات رخ میده.بعدهرسختی خدایه هدیه به بنده اش میده به اون روزهای قشنگ فکرکن.🥰🥰🥰

ان العسر یسرا؛بعدهرسختی آسانی است.

خدایامواظب تودلیم باش._خدایا ممنونم ازت.  ❤  خدایا چه حکمتی تو کارت بود که یه میوه ی دلمو گرفتی دوتا دیگه بهم دادی.کی قراره بدونم این رازسربه مهر رو
مهربان جان کجایی عزیزم که امشب یهو حالم بد شد دلم خیلی گرفت... اتفاقا چند روزی بود خوب بودم رو خودم ...

فدای دلت خواهری.. طبیعی قشنگم که اون روزا رو یادآور بشیم.. من از همین الان روز مادر بهت تبریک میگم خوشگلم چون تو به زودی مامانی😍🤲 غصه نخور عزیزم با یادآوریش دل آدم میگیره و بی قرار میشه بهت حق میدم ولی جانا یک درصد به این فکر کن که اگه الان بود و مشکل داشت حال و روزت چی بود؟؟ به این فک کن که اگه الان بود و ناراحتیشُ میدیدی حال و روزت چی بود؟؟ آیا از حال الانت بدتر نبود؟؟ عزیز دلم خودت اون متن قشنگ گذاشتی که با بیقراری و ناراحتی ما فرشته هامونم غمگینن.. پس صبور باش و بازم رو خودت کار کن..هر زمان که به فکرش میافتی و بغض گلوت چنگ میزنه لبخند بزن و متصل وار بگو خدایا شکرت..الحمدلله.. آروم میشی عزیزم.. تولد خانم فاطمه زهرا س نیت کن که دامنت به زودی سبز شه و تو هم ی کار خیر یا هر چی که از دلت میاد انجام بدی.. الهی که خودش واسته بشه و دامنت خیییییلی زود سبز شه🤲

همین الان به نیتت حدیث کسا میخونم دلت آروم نازنینم 💝⚘⚘   

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزای دلم

مادرای مهربون و داغدار

منم یه روز با کلیییی ناامیدی و پریشونی دقیقا دوسال پیش اومدم اینجا زمانی که دخترم از پیشم پر کشید

بعدش کلیییی دکترا ناامیدم کردن ولی خدا خواست و دوباره یه دختر نازنین بهم هدیه داد

بچه ها حکمت اینارو فقط فقط خود خدا میدونه

امیدتون را از دست ندید که روزای خوش تر در راهن 

فقط به خودش توکل کنید عزیزای دلم

قربون دل پرغم و اشکاتون که میدونم چی میکشید🥺🥺🥺

مثل همیم عزیزم.درکت میکنم. بعضی چیزها هست که شاید درآینده دلیل وحکمتشو بفهمیم والان وقتش نیست .🙄🤔 ...

عزیزم راست میگی من تو اوج ناامیدی هم همش گفتم میدونم خدا یه عیدی خوب میده به همه مادرای دلشکسته اینجا😞 من به خدا و زمانبندیش ایمان دارم میدونم اگه الانم زود نمیده منتظره حالم از لحلظ روحی‌و بدنی بهتر شه خدایا شکرت

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
فدای دلت خواهری.. طبیعی قشنگم که اون روزا رو یادآور بشیم.. من از همین الان روز مادر بهت تبریک میگم خ ...

عزیز دلم مهربونم همین که یکم دلم میگیره دوست دارم بیام اینجا بهت بگم تا با مهربونیات آرومم کنی ببخش اگه حس بدمو میام اینجا بهت منتقل میدم ولی خیلی خوبی عزیز دلم مرسی که هستی...مهربان جان نمیدونم حکمت خدا چیه واقعا کاش میومد به خوابم یه نشونه میداد میفهمیدم حذاقل ادم انقدر بیقراری نمیکرد هممون سال پیش این موقع ها چقدر خوشحال بودیم من میگم این نیز بگذرد...سال بعد این موقع ها غرق در خوشحالی هستیم دوباره انشاالله🙏🏼❤️

سلام عزیزای دلم مادرای مهربون و داغدار منم یه روز با کلیییی ناامیدی و پریشونی دقیقا دوسال پیش اومد ...

سلام عزیزم مرسی که میای اینجا و بهمون امیدواری میدی من این تاپیک رو بارها خوندم شما رو هم یادمه که از اول این تاپیک بودین...خدا رو شکر سایتون همیشه بالا سر ناز دخترت باشه عزیز دلم❤️❤️

سلام عزیزای دلم مادرای مهربون و داغدار منم یه روز با کلیییی ناامیدی و پریشونی دقیقا دوسال پیش اومد ...

سلام عزیزم خدا خیرت بده که سر میزنی و به ماها دلگرمی میدی... خدا رو شکر که بعد از اون همه سختی دختر گلت کنارت🤲 الهی که سالیان سال با تن سالم و دل خوش به همراه عزیزانت کنار هم باشین و خاطره‌های قشنگ قشنگ بسازید 🤲 الهی که نگاه و لبخند مهربون خدا بدرقه‌ی راه دختر نازت باشه🤲 عزیزم ما رو هم دعا کن که به زودی این روزا بگذرن و خدا دوباره لطفش شامل حالمون کنه🙏⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
عزیز دلم مهربونم همین که یکم دلم میگیره دوست دارم بیام اینجا بهت بگم تا با مهربونیات آرومم کنی ببخش ...

این چه حرفی قشنگم ما هممون با هم همدردیم و همراه.. انشاالله که خدای سبز و مهربون به زودی به هممون عیدی میده🤲 عیدی که به تمام دنیا ارزش داره.. الهی که دلگرمیه هممون خدا باشه و زود زود به حاجت دلمون برسیم. همیشه بفکر تک تکتون هستم و با تمام وجود از خدا میخوام همتون خیلی زود به آرزوهاتون برسین و دلتون و زندگیتون غرق شادی بشه🤲 و در آخر من حقیر...

انشاالله بهترینهای بهترینها نصیب تک تکتون بشه و اشکی جز اشک شوق تو چشماتون نشینه دوستای قشنگم🤲🤲   

از مریم جون چه خبر؟ چند سیکل؟

امروز این دوستمون که اسم کاربریش dew هست فک کنم اسمش شبنم هست همش تو فکرم بود انشاالله که با خبرای خوش بیاد و خوشحالمون کنه و امیدوار، به حق خانم فاطمه زهرا س 🤲 

این چه حرفی قشنگم ما هممون با هم همدردیم و همراه.. انشاالله که خدای سبز و مهربون به زودی به هممون عی ...

عزیزمی مهربان جان من دوست دارم همه با هم تو یه دوره مامان شیم همه با هم لذت ببریم انشاالله اگه خدا بخواد سال ۱۴۰۰ بچه هامون بغلمون باشن😍🙏🏼

هستی جونم دیشب که حدیث کسا میخوندم همش عکس پروفایلت جلو چشمام بود... به بزرگی خدا قسم که با تمام وجود برات دعا کردم... میدونم رو سیاه تر از اونم که خدای مهربون صدای من بشنوه ولی ازش خواستم که نگاه سبزش شامل حالت کنه و دلت شاد..

انشاالله که خدا قبول کنه و این انتظار خیلی زود تموم بشه و دلت غرق شادی بشه عزیزم🤲🤲

رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین⚘⚘ 

عزیزمی مهربان جان من دوست دارم همه با هم تو یه دوره مامان شیم همه با هم لذت ببریم انشاالله اگه خدا ب ...

انشاالله عزیزم انشاالله 🤲🤲

هستی جونم دیشب که حدیث کسا میخوندم همش عکس پروفایلت جلو چشمام بود... به بزرگی خدا قسم که با تمام وجو ...

ای جونم مهربونم خدا هزار برابر دعاهایی که برای ما میکنی نصیب دل مهربونت کنه قشنگم خیلی ممنونم ازت به امید روزی که بیایم اینجا از بچه هامون بگیم❤️❤️😍😍

دیشب خیلی خوب خوابیدم باور کن بعد اینکه دلم گرفت انگار یکی دو ساعت با من حرف زده منو اروم کرده دلگرمی داده بهم بعدش خیلی راحت خوابیدم صد در صد دعاهات اثر میکنه و خدای مهربون صدای هممون رو میشنوه