2777
2789
عزیزم فقط و فقط استرس نداشته باش و مطمئن باش که به امید خدا نی نی سالم و سلامت میاد بغلت و با هم کلی ...

انشالله که هممون سال دیگه این موقع یا نی نی بغلمون باشه یا آخرای بارداریمون باشه و از همه مهمتر سالم باشه🌸

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
مرسی عزیزم. میدونم درکم میکنی هر موقع ک آدم پریود میشه تمام غم و غصه هاش میاد جلو چشاش 😔 منک بدون ...

عزیز  دلم انشاالله که همین ماه مامانی و نیازی به عکس رنگی نباشه به حق پهلوی شکسته خانم فاطمه زهرا س 🤲

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم من فعلا خوبم اخر هفته میخوام برم سنو ان تی بخش فکر میکنم قلبم میخواد بیاد تو دهنم خیلی رن ...

نازنینم انشاالله که تا آخر بارداری هم خودت هم تو دلیت خوب خوب باشید و نی نی سالم و سلامت بیاد بغلت🤲 انشاالله جواب ان تی هم عالی هست و هیچ مشکلی نیست🤲 حق داری نگران باشی ولی باید باید قوی باشی و به خدایی که نگاه سبزش شامل حالت کرده اعتماد کن.. بی خبرمون نزار منتظر خبرای قشنگت هستیم. بهترینها نصیب تو و تو دلیت باشه گلم⚘⚘

خدای دوست داشتنیِ من، ممنون که هر لحظه مراقب من و زندگیم هستی😍عاشقتم❤یا مَن اَرجوهُ لِکُلِّ خَیر🤲
سلام یه عدداقدامی ناامیدهستم چون مشکلی نداریم وباردارنمیشم شوهرم با آی وی اف وآی یو آی بشدت مخالفه ه ...

عزیزم چرا ناامید؟؟! خدا رو هزار بار شکر که مشکلی ندارید.. انشاالله که به زودی لطف خدای سبز و مهربون شامل حالتون میشه و مامان گلی میشی😍 به حکمت خدا دل ببند و خودت و اقبالت به خودش بسپار شک نکن به زودی دامنت سبز میشه و دلت شاد شاد شاد انشاالله 🤲 ⚘⚘

سلام برای منم دعاکنید

انشاالله به زودی مصلحت خدا با خواستت یکی باشه نازنین 🤲

من هفت ساله اقدامم برام دعا کنید این ماه دکترم دارو داده بود که الآن بازم پریود شوم😭حالم داغونه&nbs ...

الهی عزیزم میدونم و درک میکنم چقدر دردناک وقتی که پری میاد. انشاالله به حق موسی بن جعفر علیه السلام به زودی مامان میشی و زندگیت غرق خوشی و سلامتی و آرامش میشه گلم🤲 برای برآورده شدن حاجتت ۷ بار یس میخونم تو ۷ روز الهی که خدا قبول کنه و به زودی حکمتش با خواستت یکی بشه و صاحب بچه های سالم و صالح بشی نازنینم🤲⚘⚘

عزیزم فک نکنم انتی بیوتیک برای بارداری یا اقدام ضرری داشته باشه البته دارویی که پزشک تجویز کنه هاا.. ...

اره عزیزم منم خوردم تو بارداری ولی هفتم بالا بود... وقت گرفتم برای عکس رنگی بهم گفت از دو روز قبلش داکسی سایکلین بخور که اونم تا چند روز بخورم بازم قبل تخمک گذاریم تموم میشه ولی انقدر که چشممون ترسیده از همه چی...بازم اونجا از دکترش میپرسم که اقدام کنم یا نه... دکتر خودم که دارو نداد برای این ماه گفت برو عکس رنگی

ای خدا شکرت🙏🏼🤰🏼🤱🏼👩🏼‍🍼👧🏻👦🏻❤️💙🌹🌹🧿 🧿
 #طریقه نوشتن #نامه #شکرگذاری به خدا 🎀 🌹🍃 تمام کسانی که از مشکل نازایی و ناباروی رنج میبرند ...

چه جالب تابه حال نشنیده بودم مهتاب جون.. حالا چرا باید بسوزونیمش؟!🤔

این حلوا میتی هم خیلی شنیدم

آره اینو منم شنیدم ولی تا حالا درست نکرم😐

انشالله که هممون سال دیگه این موقع یا نی نی بغلمون باشه یا آخرای بارداریمون باشه و از همه مهمتر سالم ...

آمین آمین آمین🤲

اره عزیزم منم خوردم تو بارداری ولی هفتم بالا بود... وقت گرفتم برای عکس رنگی بهم گفت از دو روز قبلش د ...

انشاالله که عکست مشکلی نداره و همه چی باب میلت پیش میره قشنگم💝

انشاالله که عکست مشکلی نداره و همه چی باب میان پیش میره قشنگم💝

انشالله مهربان جان

انشالله بزودی دامنت سبزمیشه بااولاد سالم و صالح الهی قسمت همه منتظرا هرجای دنیا که هستن

خدایا بی نهایت بار شکرت...

اگر دوست دارین دوران بارداریتون با استرس کمتری پیش بره یا استرستون کنترل کنید و دنبال راهکار هستید این پیج میتونه بهتون کمک کنه @happypregnancy20

خدا یا شکرت رویای کودکیم به حقیقت پیوست. الان دارم رویای کودکیمو زندگی میکنم.