2777
2789
خدا برات حفظش کنه و سلامت باشه. واسه ما هم دعا کن دوستم

چطوری گلم بهتری؟ منم امروز صبح خیلی گریه کردم یه لحظه عذاب وجدان گرفتم که مراقب نی نیم نبودم جون داده تو دلم و من حواسم بهش نبوده خیلی گریه کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چطوری گلم بهتری؟ منم امروز صبح خیلی گریه کردم یه لحظه عذاب وجدان گرفتم که مراقب نی نیم نبودم جون داد ...

اصلا خوب نیستم. منم همین حس رو دارم خیلی دلم گرفته خیلی

نه توروخداالکی پیجشونگاه نکنیدبه به چه چه میکنن براش من میرفتم پیش مراقبت های بارداری ۵دیقه بیشتربرا ...

منم دکتر بی شرفم هرچی کردم سرکلاز نکرد منم دو قلو بود . نه شیافی نه امپول پروژسترون هیچ . بخدا مهسا شبا همش بهشون فک میکنم الان بایددنیا میومدن ۳۱خرداد شد بدترین تاریخ . همش قیافشون جلو چشمم

بچها میشه واسم صلوات بفرستید . پارسال دو قلوهام تو ۷ماهگی از دست دادم دعا کنید جاشون سبز شه و سالم بچمو بغل کنم
بچه ها من هفته دوم بعد زایمانمم این هفته خونریزیم یکم بیشتر از هفته پیش هست امروز یه لخته بزرگ ازم د ...

منم همینطور بودم

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش
ممنون عزیزم خدا انشاا... به شما هم صبر بده.با همه وجودم درکت میکنم اما چاره ای جز صبوری نیست.میدونم ...

خدا رو شکر که بالاخره جواب همه ی سختیات رو گرفتی🙏🙏🙏

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
بچه ها من هفته دوم بعد زایمانمم این هفته خونریزیم یکم بیشتر از هفته پیش هست امروز یه لخته بزرگ ازم د ...

آره عادی هست گیتی جون. منم روزای اول خیلی کم بود بعد هفته دوم زیادتر شد. دو هفته بعدشم که پری شدم

واقعاخدالعنتشون کنه من که نمیبخشمشون خودم برگشتم بهش گفتم بهم امپول بده گفت نه که نه نمیدونم چراانقد ...

به خدا راست میگی. منم دکترم انقد سرش شلوغ بود که شبی که افتادم رو لکه بینی رفتم مطبش. منشی گفت نوبت ندارم علائمت رو بگو میرم میپرسم  و میام بهت میگم چی کار کن. بعدم اومد گفت دکتر گفته برو فلان بیمارستان که دولتیه. هر چی گفتم من نمیرم گفت دکتر گفته حتما باید اونجا بری. منو فرستاد یه بیمارستان دولتی که دانشجواش بودن سه روز اونجا بستری بودم شده بودم یه کیس زیر دستشون برای پروژه شون و واحد درسیشون. دکتر یه لحظه هم بالای سرم نیومد بعد که بچه ام از بین رفته بود اومد. واقعا دکتر مهمه. من مطمئنم که دکترم در از بین رفتن بچه ام خیلی مقصر بود. خدا ایشالله خیر بهش نده. حتی روزایی هم که میرفتم مطبش، سر سری فقط معاینه میکرد و دوست داشت سریع بیرون کنه نفر بعدی بیاد چون سرش شلوغ بود. به نظر من توی دوران بارداری ادم دکتری که اولا انسانیت داشته باشه و ثانیا سرش خلوت باشه رو باید انتخاب کنه که با حوصله به تموم حرفای ادم گوش کنه

سلام. امروز بد جور دلم هوای نی نیمو کرده😢😢خیلی دلم براش تنگ شده.. آخ که اگه الان پیش بود😢😢😢&nbs ...

عزیزم سخته سعی کن خودتو  سرگرم کنی تا وقتی بتونی اقدام کنی وانشاالله که جاش زود سبز شه

پسرکم معجزه خداست😍خدایا هزاران بار شکررت..
منم دکتر بی شرفم هرچی کردم سرکلاز نکرد منم دو قلو بود . نه شیافی نه امپول پروژسترون هیچ . بخدا مهسا ...

آخی عزیزم خدا بهت آرامش و صبر بده و خودش هواتو داشته باشه که ایشالله بعد از این یه بارداری موفقی داشته باشی

سلام. امروز بد جور دلم هوای نی نیمو کرده😢😢خیلی دلم براش تنگ شده.. آخ که اگه الان پیش بود😢😢😢&nbs ...

اتفاقا منم همش فکر میکنم میگم اگه نی نیم بود الان ۴ ماه داشت😔😔😔چقدر چشم انتظارش بودم واقعا بدترین داغ دنیاست از دست دادن بچه😔😔😔😔 ایشالله خدا به هممون صبر و آرامش بده🙏🙏🙏

آهان پس خوبه عزیزم مرسی نگران نشم الکی پس

اره عزیز. فقط بعد دو هفته ویزیت رو برو که اگه لخته ای مونده بود دکتر قرص بده

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش