2777
2789

من یه دوست دو قلو دارم 

بعد دبیر ادبیات هفته پیش یه تکلیف داده بود گفته بود ده تا فعل مجهول بنویسید ازتون میگیرم نمره میذارم‌‌‌...

حالا امروز صبح این دو تا اومدن بهم میگن نا ننوشتیم فعلاتو بده از روت بنویسم 

خیلی اروم گفتم باشه بچه ها فقط اگر مثل هم باشه خانم می فهمه از هم نوشتیما

اینو که گفتم یکی از قل هاشون با داد به اون یکی گفت که بابا ولش کن از یکی دیگه بگیر 

بعد چند دقیقه بعدش اون یکی قل اومد بهم یه چیزی تعریف کنه خواهرش زد بهش در گوشش گفت که با این صحبت نکن :) 

چند بار سعی کردم باهاشون حرف بزنم کلا دیگه جوابمو نمی دادن 

حتی بهشون گفتم از من ناراحتید همینجوری چپ چپ نگاه کردن گذاشتن رفتن دیگه زنگ تفریح هم منو با خودشون نبردن 

من خیلی تنهام :) خیلی حس تنهایی میکنم من واقعا هر بار که چیزی میخواستن و تمرینی رو ننوشته بودن همیشه بهشون می دادم ولی این دفعه فرق داشت چون اگر مثل هم میشد و معلم می فهمید خیلی بد میشد خب :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اصلا کارت اشتباه نبوده رفیقی که این همه بهش محبت کردی قدرتو ندانسته بزار نباشن بهتر

اون ها هم یه خوبی هایی داشتن نباید نا دید بگیرم 

ولی این کارشون خیلی زشت بود 

قشنگ سر کلاس بغضم گرفته بود:)

همیشه دادی که پررو شدنتنهایی باتر از بودن کنار آدمای مفت خوره

سر کلاس بغضم گرفته بود خیلی جلوی خودمو گرفتم که گریم نگیره 

اونا هم یه خوبی هایی داشتنا 

ولی این کارشون خیلی زشت بود 

همیشه دادی که پررو شدنتنهایی باتر از بودن کنار آدمای مفت خوره

حتی سر امتحان قشنگ از رو من می بینن و تقلب می کنن ولی من  هیچی بهشون نمیگم

حتی یه بار مراقب نزدیک بود برگمو ازم بگیره :)