2777
2789
13 آذر سال 93.بعد از اون اتفاق من تا مدتها افسرده بودم.تا حدود یکسال اقدام درست و حسابی نداشتم شب و ...

عزیزم روح پدر بزرگوارتون شاد🙏🏼 به نظر منم دلیلش ناراحتی بزرگ شما بوده چون منم شبی که فهمیدم بچم تو شکمم فوت شده فشارم خود به خود ۱۸ شد تبم به ۴۰ رسید با هزارتا مصیبت زایمان کردم غمت رو خوب میفهمم عزیزم

واقعا متاسفم.انشاا... به زودی دامنت سبز میشه عزیزم.من خودمم بزرگترین ضربه رو از دکتری خوردم که همه ا ...

واقعاخدالعنتشون کنه من که نمیبخشمشون خودم برگشتم بهش گفتم بهم امپول بده گفت نه که نه نمیدونم چراانقدتعریف میکنن واقعاماماکارش پیگیریش ازاون بهتربودایندفعه اگه باردارشدم میرم یه دکتری که زیادتعریف نکنن ازسرش خلوت باشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

13 آذر سال 93.بعد از اون اتفاق من تا مدتها افسرده بودم.تا حدود یکسال اقدام درست و حسابی نداشتم شب و ...

متاسفم دوست جان...خدا پدرتون بیامرز و با آقا امام حسین همنشین. انشاالله به زودی صاحب ی نی نی سالم و صالح بشی گلم.

خیلی متاسفم ایشالله جاش رو خدا واستون پر کنه. شما بعد از اون بهرداری دیگه بارداری نداشتین؟ شما که مس ...

ممنون عزیزم.خداروشکر الان یه پسر 29 ماهه دارم.مسمومیت بارداری نداشتم.آزمایش داده بودم قبلش.فشارم عصبی بالا میرفت.اما دکترم بهش اصلا توجه نکرد

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
عزیزم روح پدر بزرگوارتون شاد🙏🏼 به نظر منم دلیلش ناراحتی بزرگ شما بوده چون منم شبی که فهمیدم بچم تو ...

ممنون عزیزم خدا انشاا... به شما هم صبر بده.با همه وجودم درکت میکنم اما چاره ای جز صبوری نیست.میدونم سخته.

من تا یک سال که افسرده بودم اقدام نداشتیم.بعدش رفتم تهران.اونجا همه جور آزمایش دادیم و بررسی شدیم.پیش روانپزشکم رفتیم چون بهم میگفتن تا وقتی اینجوری گریه میکنی باردار نمیشی.یک سال بعدی رو اقدام کردیم اما باردار نشدم.

پاییز 95  دوسال بعد از مرگ بچم تصمیم گرفتم وزنمو کم کنم شروع کردم ورزش کردن.باشگاه میرفتم استخر میرفتم.شبا با شوهرم میرفتیم پیاده روی.روحیه مون خیلی بهتر شد.دیگه بیخیال بچه شدم دیگه با استرس زمان تخمک گذاری رو حساب نمیکردم.بعد از عید تصمیم گرفتیم خونمون رو عوض کنیم.همه مخالف بودن میگفتن خونتون حیفه.خودمون ساخته بودیم.اما از در و دیوار اون خونه واسه من غم میبارید.در اتاق بچم که سیسمونی کامل چیده بودم بسته بود هر بار بازش میکردم تا چند روز حالم بد بود.

پریود شدم و بعدش اثاث کشی کردیم.شوهرم همش سر کار بود من خودم تنهایی اثاث رو تو خونه جا به جا کردم.مثل مبل و نهار خوری.

اگه بگم یادم نمیاد کی رابطه داشتیم تو اون ماه باور نمیکنی.چون همش درگیر بودم.

اما اون ماه دیگه پریود نشدم😍😍😍 در کمال ناباوری منم وفتی بیخیال بودم باردار شدم.

واقعا استرس و فکر و خیال خیلی تاثیر بدی تو بارداری داره.

پسرم فروردین 97 دنیا اومد.

خدا رو قسم میدم به حق امیرالمومنین دامن همه منتظرا رو  به خصوص دوستای عزیزم تو این تاپیک رو سبز کنه💚💚💚

ممنون عزیزم خدا انشاا... به شما هم صبر بده.با همه وجودم درکت میکنم اما چاره ای جز صبوری نیست.میدونم ...

خداروصد هزار مرتبه شکر اخرش خوش بود  خدا براتون حفطش کنه😍😍😍😍😍😍😍😍

💫خداوندا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم  در دانستن تو آرامشی ست ودر ندانستن من تلاطم ها خدایا با آرامشت تلاطم هایم را ارام ساز  خدایا اونی که میخام بهم بده دلمو اروم کنسلامتی امام زمان وتعجیل ظهورش صلواتی بفرست 💖الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💖 خدایا ارامشی بهم بده از جنس خودت  آمیییین
ممنون عزیزم خدا انشاا... به شما هم صبر بده.با همه وجودم درکت میکنم اما چاره ای جز صبوری نیست.میدونم ...

مرسی گلم بابت دعای قشنگی که کردی🙏🏼 من استرس ندارم اصلا نمیدونم افسرده میشم یا نه فقط میدونم یه بارداری دیگه حالم رو خوب میکنه برا همین انقدر گرمیجات و چیزای مقوی میخورم که بدنم زود آماده شه برا بارداری مجدد بیشتر از همیشه ارادم بالا رفته

واقعاخدالعنتشون کنه من که نمیبخشمشون خودم برگشتم بهش گفتم بهم امپول بده گفت نه که نه نمیدونم چراانقد ...

من بارداری دوم رفتم پیش یه دکتر دیگه.خدا خیرش بده واقعا حواسش به همه چی بود.36 هفته دهانه رحمم دو سانت باز بود نشت کیسه ابم داشتم.میخواستم طبیعی باشم.دکترم خودش کنارم بود تا 7 سانت یهویی بچم افت ضربان پیدا کرد.ماما میگفت چیزی نیست اما دکترم چون شرایط قبلیم رو میدونست فوری فرستادم اتاق عمل.همش میگم خدارو شکر که خودش بالای سرم بود.

متاسفم دوست جان...خدا پدرتون بیامرز و با آقا امام حسین همنشین. انشاالله به زودی صاحب ی نی نی سالم و ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه رفتگان شما رو .خداروشکر الان یه پسر 29 ماهه دارم

مرسی گلم بابت دعای قشنگی که کردی🙏🏼 من استرس ندارم اصلا نمیدونم افسرده میشم یا نه فقط میدونم یه بار ...

من بارداری اولم 3-4ماه اقدام بودم که باردار شدم.

میدونم سخته اما دیگه اصلا فکرشو نکن.وقتی شروع به اقدام کردی خواه ناخواه هر ماه فکرش میاد سراغت.اما تا میتونی سر خودتو گرم کن.با ورزش یا هرکاری که دوست داری.انشاا... به زودی خبر بارداری و مامان شدنت رو بهمون میدی

من بارداری اولم 3-4ماه اقدام بودم که باردار شدم. میدونم سخته اما دیگه اصلا فکرشو نکن.وقتی شروع به ا ...

مرسی گلم فقط برای من دعا کنین که دیگه از این اتفاقا پیش‌نیاد چون منو شوهرم عاشق‌بچه ایم

از صمیم قلب براتون خوشحالم و آرزو میکنم انشاالله زندگیتون لبریز از نگاه مهربون خدا باشه و پسر نازتونم تو تمام مراحل زندگیش سلامت و شاد باشه.

ممنون از دعای قشنگتون نازنین.