2777
2789
گلم یه جورایی هممون قوی هستیم که خدا ما رو‌از‌این امتحان سخت گذروند قربونش‌برم‌درد رو‌میده ولی تحمل ...

درست میگی نازنین. انشاالله خدای مهربون دامن ما رو هم هر چه زودتر سبز میکنه و کوچولوهانون سالم و سلامت بعل میگیریم و با شادی کنار هم زندگی رو سپری میکنیم. 

و اینکه دوستانی که باردار هستن به سلامتی زایمان میکنن و دوستانی که کوچولوهاشون به دنیا اومده با سلامتی و آرامش زیر سایه مهربون خدا زندگی کنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من دو ماه دیگه ۲۸ سالم میشه همیشه میخواستم ۲۸ سالگی‌مامان بشم الان که فکرامو میکردم دیدم بازم ...

ایشالله عزیزم تو که سنی نداری. صاحب چند نا بجه قد و تیم قد میشی به امید خدا که خواب و راحتی رو ازت میگیرن😁😁 من هنوز نه. ایشالله از اواسط شهریور. فعلا یه سری دارو دارم مصرف میکنم.

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏
سلام عزیزم.واقعا متاسفم به خاطر از دست دادن فرشته کوچولوت.منم بچمو تو 32 هفته بدون دلیل از دست دادم. ...

نه توروخداالکی پیجشونگاه نکنیدبه به چه چه میکنن براش من میرفتم پیش مراقبت های بارداری ۵دیقه بیشتربرام وقت نمیذاشت من که ای وی افی بودم بایدبیشتربرام حساسیت به خرج میدادمن دوقلوبارداربودم نه تنهابرام سرکلاژنکردباوجوداصرارخودم امپول وشیاف روگفت قطع کن اینطوری شدکه ۲۲هفته کیسه ابم پاره شدوبچه هام ازپیشم رفتن حتی یه معاینه نمیکردببینه من مشکلی دارم وعفونتی دارم یانه بهداشت برگشته بودبه من گفته بوددکترتوعوض کن امامن گوش نکردم شدانچه که شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
نه توروخداالکی پیجشونگاه نکنیدبه به چه چه میکنن براش من میرفتم پیش مراقبت های بارداری ۵دیقه بیشتربرا ...

آخی عزیزم متاسفم. ایشالله خدا جاشون رو پر کنه واست

نه توروخداالکی پیجشونگاه نکنیدبه به چه چه میکنن براش من میرفتم پیش مراقبت های بارداری ۵دیقه بیشتربرا ...

متاسفم دوست عزیز. انشاالله به زودی جاشون براتون پر شه و با سلامتی و آرامش کنار هم بمونید.

مرسی از دعای قشنگت ستاره جون. ایشالله سایه خودت و همسرت بالای سر نی نی نازت باشه و همیشه سلامت باشین ...

سلام عزیزم شب بخیر خوشبختانه من دیابت بارداری نداشتم و آمینوسنتز شدم

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 

خدا رو قسم میدم به حق حضرت علی اصغر 6 ماه اباعبدالله سال دیگه همه ی عزیزان دامنشون سبز بشه و مثل من شب نخوابی بکشن الهی آمین 

خدا جونم صد هزار مرتبه  شکر که یه پسر سالم بهم هدیه دادی ممنون میشم برای سلامتیش یه صلوات بفرستین 
خدا رو قسم میدم به حق حضرت علی اصغر 6 ماه اباعبدالله سال دیگه همه ی عزیزان دامنشون سبز بشه و مثل من ...

آمین منک از خدامه چون شبا الانشم بیدارم، بچه ک بیاد باهاش سرگرم میشم حوصله م سر نمیره 😁

آخی عزیزم میشه بپرسم کی این اتفاق براتون افتاد؟؟؟ بعد چند مدت اقدام کردین و کی باردار شدین؟ بچه ...

13 آذر سال 93.بعد از اون اتفاق من تا مدتها افسرده بودم.تا حدود یکسال اقدام درست و حسابی نداشتم شب و روز گریه میکردم.تازه چند روز بود فهمیده بودم باردارم که بابام ناگهانی فوت کرد.بچه من اولین نوه بود.من تمام طول بارداریم شب و روز گریه میکردم دست خودم نبود.غصه بابای جوانم که حتی نتونست اولین نوه شو ببینه غصه مامانم رو میخوردم.شرایط خیلی بدی رو تو بارداری گذروندم.

بی توجهی دکترمم خیلی تاثیر داشت.

من به دکترم میگفتم که حال روحیم بده شبا تا صبح گریه میکنم دو بارم تو مطب فشارم 15 بود اما بازم اهمیت نداد و گفت شما ادم استرسی هستی به خاطر همین فشارت بالا رفته.بعد ها رفتم تهران بهم گفتن ممکنه به خاطر گریه هایی که میکردم تو خواب فشارم رفته بالا و جفتم جدا شده باشه.اما دقیق علت مرگ بچم مشخص نشد.آزمایش ژنتیکم دادیم مشکلی نداشتیم.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

واقعا متاسفم.انشاا... به زودی دامنت سبز میشه عزیزم.من خودمم بزرگترین ضربه رو از دکتری خوردم که همه ازش تعریف میکردن😢😢😢😢خدا نگذره از دکتر بی مسئولیت و پول پرست

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
13 آذر سال 93.بعد از اون اتفاق من تا مدتها افسرده بودم.تا حدود یکسال اقدام درست و حسابی نداشتم شب و ...

خیلی متاسفم ایشالله جاش رو خدا واستون پر کنه. شما بعد از اون بارداری دیگه بارداری نداشتین؟ شما که مسمومیت بارداری داشتین چطور دکترتون متوجه نشده. مگه آزمایش ادرار نداده بودین ببینین دفع پروتئین دارین یا نه؟