2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست
سلام عزیزم خواهر من یکسال قبل تحت نظر دکتر پرند قشلاقی لاپاروسکوپی سرکلاژ شدالان هم ۲۸ هفته بارداره ...

سلام به روی ماهت خواهرِ مهربون ، عزیزجان به خواهر گل ت

بگو از آمپولای بتا برای ریه فرزندش فراموش نکنه

به یاری خدا ۳۸ هفتگی ، میوه دلش رو به آغوش میکشه 

الهی بگردم فرشته کوچولو مثه گل پسر من به احتمال زیاد آبان ماهی هم میشه

سلام به روی ماهت قربونت برم همین اول بگم یه دنیا شرمنده تم که چند وقتی هست به سایت سر نزدم  ...

مرسی از انرژی خوبت مهربون🥰دشمنت شرمنده باشه 

همرو تست کردم ولی متاسفانه ۵ ماه اقدامم باردار نمیشم ذخیره تخمدانم شانس من پایین اومده ولی فولیکول قالب دارم هرماه چند تا ولی نمیشم الان تو سیکل ای وی افم برام دعاکن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم.سرکلاژ شکمی مشکل نداره؟هزینش چقدرشد؟قبل بارداری انجام میدن یاتوبارداری ؟

من توی بیمارستان آرش تحت نظر دکتر مریم اشرفی انجام دادم ۵میلیون شد ولی باز اگه بخوای خود دکتر تو بیمارستان شخصی انجام بدن فک کنم هزینش میشه حدودا ۲۵میلیون تومن

چندماه بعد از عمل و بررسی های لازم من اقدام کردم و شکر خدا بدون هیچ مشکلی همون ماه اول باردار شدم ...

سلام عزیزم. میشه طرز استفاده فرفیون را دقیق بهم بگی. ممنون میشم

خداوندا مرا ببخش به خاطر تمام گله هایم.به خاطر درهایی کوبیدم و هیچ کدام در خانه تو نبودند. به خاطر تمام لحظه هایی که بامن بودی و من فکر کردم که تنها هستم.مرا ببخش
سلام عزیزم. میشه طرز استفاده فرفیون را دقیق بهم بگی. ممنون میشم

سلام عزیزم خوبی خانومی 

گلم من توو این مدت چندین بار تلاش کردم پیامم ریپلای نمیشد

عزیزم مصرف فرفیون طی دوبار در بارداری هست

هر بار طی سه شب انجام میشه

به عبارتی یکبار اول بارداری سه شب پشت هم مصرف کن

یکبار هم توو سه ماهگی سه شب پشت هم

سلام به روی ماهت قربونت برم همین اول بگم یه دنیا شرمنده تم که چند وقتی هست به سایت سر نزدم  ...

سلام خانومی من دیروز سرکلاژ شدم دکتر مرصوصی برام انجام داد از واژن ن شکم الان ک اومدم تو سایت خیلی مضطرب شدم ممکنه برمنم با وجود سرکلاژ باز بشه من طول سرویکسم تو هفته 18 29 بود ک سرکلاژ شدم.. واینک چ مراقبت هایی نیازه بعد عمل انجام بذم من خونه مامانم میمونم اینجا تخت نداریم باید حتما رو تخت بخوابم؟ 

خداجونم امسالم رد شد و من موندم و کلی حسرت دوباره.. ک وای اگ باز تا عید باردار نشم چی... هزار تا سوال خیال بسمه واقعا بسمه چند ساله زندگیم شده جهنم چشام ضعیف شد روحم داغون شد عیبی نداره من بازم از خودت میخام شاید دلت ب رحم بیاد
سلام عزیزم خوبی خانومی  گلم من توو این مدت چندین بار تلاش کردم پیامم ریپلای نمیشد عزیزم مصرف ...

سلام نسترن عزیزم من تمامی پیام هات رو خوندم چقدر عالی‌و کامل توضیح داده بودی انشالله خدا پسر گلت رو برات نگه داره و سربلندیشو ببینی عزیزم مرسی از وقتی که میذاری واقعا کمکم کرد که با این روش‌اشنا بشم 

عزیزم من هم مشهد هستم 

من سقط‌اولم توی ۲۱ هفته بود بدون هیچ علایمی و کیسه ابم پاره شد و فهمیدیم از عفونت بوده 

سقط‌دچمم مشهد تحت نظر نفیسه برادران بودم که کلی ازش‌تعریف شنیده بودم و واقعا دکتر بیخیالی‌بودن و من بااینکه گفتن باید سرکلاژ بشی چکم کردن ولی‌گفتن نیاز نیس طول سرویکست خوبه ولی من توی ۲۲ هفته با لکه بینی‌و لخته خونی سقط‌کردم و فرمودند بایذ انقدر بیاری تا بمونه و ممکن بود با سرکلاژ‌هم سقط‌کنی 

ممکنه بگی دکتری که تحت نظرش‌بودین توی مشهد کی بود ؟

من وذقعا ذیگه نمیدونم کجا برم و چیکار‌کنم 

انشالله خدا همراه دل هاتون و آرامش مهمون خونه هاتون❤️🌹
سلام خانومی من دیروز سرکلاژ شدم دکتر مرصوصی برام انجام داد از واژن ن شکم الان ک اومدم تو سایت خیلی م ...

سلام عزیزم خوبی خانومی

شرمنده م که دیر جواب میدن

عزیزجان شما الان هفته چند هستی قربونت برم ؟؟

سلام نسترن عزیزم من تمامی پیام هات رو خوندم چقدر عالی‌و کامل توضیح داده بودی انشالله خدا پسر گلت رو ...

سلام به روی ماهت غزل جانم. به خاطر همه سختی هایی که کشیدی باهات همدردی میکنم خواهر خوبم

ببخش که چند دقیقه پیش پیامت رو دیدم

عزیزجان با اطمینان بهت میگم که شما هم متاسفانه نارسایی طول سرویکس داری 

وقتی دوبار در سه ماهه دوم سقط داری ، یقینا مشکل از طول سرویکس هست .

من بارداری چهارمم زیر نظر برادران بود ، تا صبح قیامت ازش نمیگذرم ، با تموم التماس هام که واسم سرکلاژ دوبل کنه بهم گفت نیازی نیست ، طوری سرکلاژ کرد که وقتی دهانه باز شد نخ سرکلاژ هم باز شده بود. دکترم خانم دکتر ارجمند میگفت دو ساعت دیگه دیرتر می اومدی بیمارستان، بچه ۲۴ هفته رو توو خونه زایمان میکردی

همه وجودش غرور و تکبر و ادعاست 

خیرِ سرش متخصص بارداری های پر خطر هست

به محضی که فهمید دهانه م داره باز میشه، در مقابل اشک های من بی تفاوت بلند شد رفت مقابل مریض بعدیش نشست و بدونی اینکه ذره ای بهم دلداری بده گفت اینجا نشین برو خونه

خدا لعنتش کنه ، زمانی که قلبم پاره پاره بود سنگدل تر از این آدم ندیدم

من که به خدا واگذارش کردم ... بگذریم

غزل جان تنها حرفی که بهت درست گفته اینه که ممکن بود با سرکلاژ هم سقط کنی ولی من بهت میگم با اطمینان ۱۰۰درصد که با سرکلاژ واژینال هم سقط میکردی

چون درمان اصلی ما فقط و فقط سرکلاژ شکمی هست

یکی از دوستان من ، دکترش نذاشت سرکلاژ شکمی کنه ،

خودش هم در مقابل اصرارهای من ،ترجیح  داد که سرکلاژ

شکمی نکنه ، از هفته ۱۲ تهدید به سقط بود

استراحتش جز دستشویی فرنگی ، بقیه مطلق بود

حتی غربال و آنومالی رو هم نتونست بره انجام بده که از جاش تکون نخوره

با رنج فراوان و سختی های خیلی خیلی زیاد توو ۳۴هفته

زایمان کرد. بچه هم یکماه توو دستگاه بود

شک نکن قربونت برم که باید سرکلاژ شکمی کنی و بعد بهت

قول میدم، بارداری بعدی موفقی

شما اولین کاری که باید انجام بدی اینه که از سایت دکتر

عطیه منصوری یک وقت بگیری

ایشون با یک معاینه کل رحم شما رو بررسی میکنه

و بعد هم واسه عمل هم میتونی به ایشون بسپاری

و هم میتونی به بهترین دکتر حال حاضر ایران (البته با تحقیقات من و عمل هایی که پبش ایشون انجام دادم) در زمینه لاپاراسکوپی ، به آقای دکتر حسین آصف جاه بسپاری

درخواست دوستی میدم که شماره مو بهت بدم ، سوالی

داشتی ، تلفنی بپرسی عزیزم

سلام نسترن عزیزم من تمامی پیام هات رو خوندم چقدر عالی‌و کامل توضیح داده بودی انشالله خدا پسر گلت رو ...

عزیزجان فقط پیشاپیش بهت بگم شما به موازات عمل سرکلاژ شکمی از نظر انعقادی هم حتما حتما باید بررسی بشی

و همینطور از لحاظ عفونت هم ، چنانچه وجود داره باید بطور کامل بررسی بشی

برای فاکتورهای خونی و انعقادی و ژنتیک و همچنین عفونت 

من بهت خانوم دکتر محبوبه غرویان رو پبشنهاد میکنم

سالها کانادا طبابت کرده (بدشانسی من همون ۵سالی که من در غیابش مدام سقط میکردم) و به تشخیص های دقیقش معروفه

خدا نگهدارش باشه برای من در طی بارداری مثه یک مادر

دل میسوزوند ، میگفت خواهر منم مثه شماها چندبار

سقط کرده تا بچه دار شده ، به همین خاطر من به خانومایی

مثه شما بیشتر از بقیه احساس مسئولیت میکنم

وقت گیری شون هم خدا رو شکر آسونه

عزیزجان فقط پیشاپیش بهت بگم شما به موازات عمل سرکلاژ شکمی از نظر انعقادی هم حتما حتما باید بررسی بشی ...

عزیز دلی نسترن جونِ مهربون دلسوز و شریف که اینجوری قشنگ و کامل وقت میذاری و توضیح میدی به همه انشالله خدا پسر‌گلتو و خانوادتو برات حفظ کنه عزیزدلم مرسی ازت یک دنیا ممنونم 

اره حتما میخوام همه این راه هارو برم چون واقعا دیگه فرصتی برای ریسک ندارم هم ۳۱ سالمه هم همسرم به سختی راضی شداز بس میترسه و میگه من به خاطر خودت بچه نمیخوام تو اینبار یه بلایی سر‌خودت میاری‌و با کلی‌توضیح دادن روشنش کردم و دلشچ اروم کردم که تقریبا راضی شده 

پس میخوام همه راه هارو قبل بارداریم برم و مطمین تر از قبل برم برای بارداری اماده بشم 

بله متاسفانه دکتر نفیسه برادران دقبقا با من هم همین رفتارو داشتن و من داشتم سکته میکردم تو اتاقش معاینم کرد و گفت بچت تو واژنه برو بخواب سینا شب میام برا سقط و رفت 😢😢به همین سنگدلی حتی نگاهشم نکردم همسرمو فرستادم نامه گرفت رفتیم ولی گفتم پامو نمیذارم سینا و رفتم بیمارستان امام حسین زایمان کردم و بچه سقط شد توسط‌دکتر ازاده معارفیان که پزشک شیفت بودن و تمام .

ولی اینبار قوی تر ادامه میدم چون دلم خیلی خیلی‌بچه میخواد من و همسرم تو مشهد غریبیم و تنها زندگی‌میکنیم و این تنهایی خیلی‌بیشتر اذیت کنندس انشالله بارداری همه ی منتظرا😍😍

مرسی نسترن جانم ❤️❤️🌹🌹

انشالله خدا همراه دل هاتون و آرامش مهمون خونه هاتون❤️🌹
ممنون عزیزم منم شیراز دکترالبرزی با لاپراسکوپی عملم کرد قبل بارداری.اینشالا شماهم همینجوربه جواب برس ...

سلام عزیزم شما چطوری تونستین از دکتر البرزی نوبت بگیرین من دوسال دارم تلاش میکنم پیش ایشون نوبت بگیرم و نتونستم و باید طبق نظر پزشکان پیش ایشون عمل سرکلاژ شکمی انجام بدهم از شهرکرد هستم 

ممنون میشم اگر برای نوبت دهی از دکتر البرزی شیراز بنده راهنمایی کنین 

دکتر دیگه ای که واقعا این عمل عالی انجام بدن هم لطفا اگر می‌شناسین بهم معرفی کنین بزرگی میکنین

سلام عزیزم شما چطوری تونستین از دکتر البرزی نوبت بگیرین من دوسال دارم تلاش میکنم پیش ایشون نوبت بگیر ...

سلام‌عزیزم منم چندین سال پیش به بدبختی یعداز دوماه نوبتش گیرم اومد و هر هفته سر زمانی که باید نوبت دهی باز میشد از رب ساعت قبل مینشستم پای اینترنت تا بتونم نوبت بگیرم تا درنهایت تونستم.فکر میکنم دستیار دکتر البرزی ،سارا حسین میرزایی بود زمان عملم ولی مطمن نیستم خاستید از خلاصه عملم چک میکنم مطمن بشم. ایشون هم  شنیدم کارشون خوب هست و معروف هستند ولی بازم نمیدونم ایشون خودشون عمل سرکلاژ میکنند یانه.میتونید تو سایت شمارشو در بیارید از منشیش بپرسید.تو پی وی خاستید پبام بدید در خدمتم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.