2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
منم مشکل شما رو دارم ی سقط در هفته ۲۱ویه زایمان زودرس در هفته ۲۶داشتم که دهانه رحمم در عرض چندساعت ب ...

سلام عزیزم خوبی گلم

شرمنده که خیلی وقته سایت نبودم

عزیزدلم تا میتونی سوالاتت رو اینجا بپرس

هم دیگران که بعدها به این تاپیک ملحق میشن میتونن ببینن

و هم اینکه اگر من نبودم دوستان دیگه ای هم هستن که به

درستی راهنمایی کنند

ببین خواهر خوبم با این دو زایمان ناموفقی که شما داشتی

قطع و یقین باید سرکلاژ شکمی بشی و هیچ راه دیگه ای وجود نداره

بقیه مواردتم که باید بررسی بشه منظور آزمایشهای انعقاد خونی

سلام نسترن جون،منم یبار توهفته۲۴یبارم ۲۶باوجود سرکلاژ دهانه رحم کیسه آبم اومد داخل واژن و هم پسرم و هم دخترم آسمانی شدن😔دکتر حنطوش بهم گفتن چون سه ماهه دوم هستی ونارسایی طول سرویکس داری باید سرکلاژشکمی بشی ولی خودشون روش عملشون باز هستش و گفتن باید۱هفته تا۱۰روز استراحت کنی بعده عمل ولی عمل لاپاراسکوپی رو گفتن۲روز استراحت کافیه.واینکه چون دوس ندارم قبل بارداریم شکمم جای برشی مث سزارین داشته باشه.میخاستم ازتون بپرسم که نوبت دهی آقای دکتر آصف جاه خیلی طولانی هستش؟هزینه ی عملشون تقریبا چقدهستش و روش عملشون لاپاراتومی هستش یا لاپاراسکوپی؟پیشاپیش ممنونم از پاسخدهی و اطلاعات مفیدی که دراختیارمون قرارمیدید🙏🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام نسترن عزیز. اگر ممکنه جواب سوال منم بده لطفا، قبلا ازت سوال کردم ولی پیامم رو ندیدی گلم. من دو ...

سلام عزیزم خوبین شما چیکار کردین 

منم چهار بار بارداری ناموفق داشتم ک دو بار سزارین شدم شما موفق شدی سرکلاژ شکمی کنی،لطفا پیامو دیدی جواب بده

چرا که نه قربونت برم ؟ حتما میشه خواهر قشنگم کتاب آرامبخش دلها از شهید ثانی با ترجمه آقای واسطی رو ...

سلام عزیزم خوبین

من سه بار زایمان زودرس داشتم،یکیش هفته ۲۶ ک درد زایمان اومد سراغم و دهانه یک یا دو سانت باز شد ک بعد شیش روز سزارین شدم ک دخترم دو ماه زنده موند بعد فوت کرد،یکیش هفته ۲۰ ک پساری داشتم کیسه ابم پاره شد ودهانه رحم یکسانت باز شد،و اخری در هفته ۲۸ ک سرکلاژ شده بودم و درد اومد سراغم  و کمی خونریزی ک دهانه یکسانت باز شده بود دوباره سزارین شدم و پسرم ۱۲ روز زنده موند بعد فوت کرد،امروز یکماه ک سزارین شدم حال روحیم داغون داغون اصلا ارامش ندارم،دیگه ناامیدم یعنی منم میتونم مادر شم،با اینهمه دعا قران ...خدا برام نخواست،دیگه چیکار کنم

سلام عزیزم خوبین من سه بار زایمان زودرس داشتم،یکیش هفته ۲۶ ک درد زایمان اومد سراغم و دهانه یک یا دو ...

سلام عزیزدلم خوبی قربونت برم

تو رو خدا منو ببخش که خیلی وقته دل و دماغ سایت اومدن 

رو نداشتم

عزیزدلم با همه قلبم هم باهات همدردی میکنم و هم بهت قول 

میدم که شما به یاری خدا بارداری بعدی مادر میشی و 

فرزند سالمت میشه چراغ خونه ت فدات بشم

شک نکن با یک سرکلاژ شکمی خیلی خوب شما هم بارداری

رو تا هفته ۳۷ پیش خواهی برد

من بالاترین هفته سقط م ۲۴ بوده شما اوضاعت خیلی از 

من و از خیلی ها بهتر بوده

خدا نگذره از اون دکترهایی که بعد دوتا زایمان زودرس تو رو 

به سرکلاژ شکمی پیشنهاد ندادن😔

فقط عزیزم ازت خواهش میکنم پیش یک دکتر خیلی خوب

عمل کن

عزیزم شما بیشتر تحقیق کردی بنظر شما دکتر عسگری تو تهران بهتره یا اصف جاه

عزیزجان من برای اولین بار اسفند سال ۹۶ بود که اسم

دکتر آصف جاه رو پیدا کردم

پسرم رو تازه چند روز بود  از دست داده بودم

از همون جا هم داخل نی نی سایت دیگه کاربر خاموش نبودم 

و عضو شدم

شبانه روز داخل سایتا سرچ میکردم

زاج بودم که این دکتر رو پیدا کردم فقط دو سه روز

بود که آرزوم شده بود شماره مطبش رو پیدا کنم

شماره منشی خانوم مهربان عزیزم رو که پیدا کردم همون لحظه که ظهر جمعه هم لود بهش پیام دادم و شرح حال و ازش خواهش که بهم وقت بدن ، باورم نمیشد که چند دقیقه بعدش جواب داد که 

دوشنبه تهران باش

دکتری که هر بار بخوای وقت بگیری حداقل یکی دو ماه و اون

زمانها تا سه ماه بعد وقت میدادن

۲۰ روز از زایمانم گذشته بود که داخل اتاقش بودم و از همون زمان به هیچ دکتر دیگه ای جز دکتر آصف جاه فکر نکردم

دوماه بعدش سپتوم عمل کردم و سال بعد هم سرکلاژ شکمی و بعدشم یه بارداری سالم و ایمن شد حاصل اعتمادم به دکتر آصف جاه

ولی اگر خواستی فقط پیش خانوم عمل کنی ، به دکتر عسکری

اعتماد کن دکتر خوبی هستن و خیلی ها بعد از عمل من

پیش شون عمل کردن و راضی بودن

سلام عزيزم ميشه بگي چطوري سقط شدن اخه منم دوتا زايمان زودرس داشتم در هفته٢٣ ٢٢ دومي و سر كلاژ معمولي ...

سلام عزیزم منم الان مث اونموقع شما سردوراهی گیر کردم شماچیکار کردین دراخر؟

سلام روزتون بخیر دوست عزیز من هم ۲ تا سقط داشتم در ماه های ۱۶ و ۲۰ و با سرکلاژ و الان فقط سرکلاژ شکم ...

سلام شما دراخرموفق شدین؟باوجود سرکلاژ شکمی بارداری موفقی داشتین؟

سلام دوست خوبم سال پیش بود فک کنم که آمدم و درباره سرکلاژ شکمی ازت سوال پرسیدم چون پزشکم گفته بود چو ...

عزیزم شما با سرکلاژ مجدد واژینال جواب گرفتین؟داروهاتون چی بود