2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
ممنونتم گلم شما خوبی  من وسط تیرماه عمل کردم تاپیک آخرم هم شبی بود که بیمارستان بودم

منم سرکلاژ شکمی هستم والانم باردارم،برامنم دعاکنید عزیزان.شما کدوم شهرو پیش کدام پزشک عمل کردید؟

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم سرکلاژ شکمی هستم والانم باردارم،برامنم دعاکنید عزیزان.شما کدوم شهرو پیش کدام پزشک عمل کردید؟

ای جانممممم چقدر عالی که هنوزم توکل ت رو به خدا

داری و دوباره دل به خودش سپردی. آفرین دوست خوبم

به حق امام زمان که فرشته کوچولوت صحيح و سلامت 

به آغوش گرمت برسه و هر دو به آرامش برسید. الهی آمین 

عزیزم هر روز برای سلامتی امام زمان صدقه بده و واسه

فرج دعا کن و یقین داشته باش که پدر مهربون مون هم

برای حاجت قلبِ مهربونت دعا خواهند کرد و چی بهتر

از این؟ 

عزیزم من تهران با آقای دکتر آصف جاه به روش 

لاپاروسکوپی عمل کردم. 

ای جانممممم چقدر عالی که هنوزم توکل ت رو به خدا داری و دوباره دل به خودش سپردی. آفرین دوست خوبم به ...

ممنون عزیزم منم شیراز دکترالبرزی با لاپراسکوپی عملم کرد قبل بارداری.اینشالا شماهم همینجوربه جواب برسی ومنم بعداز رایمانم برات پیام شادی بذارم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ممنون عزیزم منم شیراز دکترالبرزی با لاپراسکوپی عملم کرد قبل بارداری.اینشالا شماهم همینجوربه جواب برس ...

توکل به خدا انشالله مدت باقی مونده تا پایان بارداریت

بهترین و شادترین روزای زندگیت باشه

و به امید خدا بعد از رسیدن به میوه دلت، 

بهترین روزای سپاسگزاری از خالق مهربون

رو تجربه کنی. دلت تا همیشه شاد دوست خوبم

توکل به خدا انشالله مدت باقی مونده تا پایان بارداریت بهترین و شادترین روزای زندگیت باشه و به امید ...

ممنون عزیزدلم و همچنین شما امیدوارم درسال جدید هردو دلمون شادبشه.

سلام خانومایی که سرکلاژ شکمی شدید به سلامتی زایمان کردید و اینکه بازم استراحت مطلق بودید یا نه

سلام عزیزم. من یکی هنوز اقدام نکردم. 

ولی دکترم گفته از سه ماهگی باید استراحت کامل 

داشته باشم البته به جز سرویس

تازه چند روزه جواب آزمایش ژنتیکم اومده 

خدا رو شکر خوب و نرمال بود

سلام عزیزم شما بسلامتی زایمان کردین؟

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم ،اگرخدا بخاد فردا میرم تو 32هفته،برام دعاکن اینشالا چندهفته دیگه دارم

عزیزم بخدا توکل کن ،مظمنم اینشالا شما اینبار جواب میگیری،هر راهنمایی هم خاستی برام پیام بذار جوابتو میدم.مطمنم اینبارجواب میگیری،ولی قبلش پیش یه دکترخوب رحمتو بررسی کن.

سلام عزیزم ،اگرخدا بخاد فردا میرم تو 32هفته،برام دعاکن اینشالا چندهفته دیگه دارم

وای خدارو هزاااار بار شکر

ان شاالله حتما تا آخر میرین

شما کجا سرکلاژ شدین؟؟

استراحتم دارین؟

زودرسای قبلیتون چجوری بوده

توروخدا کمکم کنین چون منم میخوام انجام بدم فقط خیلی سر درگمم هیجی ازش نمیدونم

کلا سرکلاژ شکمی عوارض خاصیم داره برا بدن؟

الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم