2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
عزیز من سابقه ۳ بار جراحی رحم رو دارم که دهانه رحمم هم به خاطر همین موضوع دستکاری شده . حالا دو قلو ...

خانومی توو هفته ۱۲ سون آن ای طول سرویکس ت 

چند بوده ؟

و اینکه آیا بارداری ناموفق هم داشتی ؟

به نظر من اگر تهران هستید حتما با یک دکتر خوبی مثه دکتر آصف جاه مشورت کن

در حال حاضر به شکر خدا توو بارداری هم چنانچه لازم باشه هم میشه سرکلاژ شکمی کرد ولی باید در ابتدا کاندیدش باشی

خانومی توو هفته ۱۲ سون آن ای طول سرویکس ت  چند بوده ؟ و اینکه آیا بارداری ناموفق هم داشتی ؟ ...

من سرویکسم ۴۶ بود .سابقه جراحی سپتوم رحم دارم .تهران نیستم مرسی که همیشه جوابگوی دوستان هستی .خدا خیرت بده . من حامله نشدم تا الان ۱۳ ساله.فردا نوبت سرکلاژ دارم همون معمولی .که دهانه رحم رو میدوزن .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومی توو هفته ۱۲ سون آن ای طول سرویکس ت  چند بوده ؟ و اینکه آیا بارداری ناموفق هم داشتی ؟ ...

نسترن جان من اینجا نه پیج دیگت پیغام دادم و سوالمم خیلی مهمه لطفا دیدی جواب بده خواهش میکنم

خوشگلم منم دوبار تو هفته 13 انجام دادم واسه مشکل من سرکلاژ از پایین جوابگو نیست آره اگر تو لوله ...

سلام عزیزم خوبی من الان دیدم کامنت شمارو ...من الان شکمی شدم گفتم ببینم چجوریه الان شرایطت چیکار کردی

عزیزجان وقتی میگی درمونده م ، با تموم قلبم میفهممت به من اعتماد کن دوستم درخواست دوستی بده شماره م ...

سلام گلم شما با سرکلاژ شکمی جواب گرفتی؟ من الان شکمیم استرس دارم😔

سلام به روی ماهت قربونت برم با همه قلبم باهات همدردی میکنم می‌دونم روزای سختی رو میگذرونی ولی باور ...

منم دقيقا همین مشکلاتو دارم ۳ تا زودرس آخریش ۲۴ هفته بودم 😔

خیلی خیلی ممنون عزیزم از اینکه وقت میزاری و جواب میدی دیروز با دکتر معینی از طریق واتس اپ ویزیت شدم ...

سلام گلم منم الان شکمی شدم استرسم  زیاد ۳ تا زایمان زودرس داشتم...شما چیکار کردی الان

عزیز من سابقه ۳ بار جراحی رحم رو دارم که دهانه رحمم هم به خاطر همین موضوع دستکاری شده . حالا دو قلو ...

گلم دقیقا منم مشکل تورو دارم ولی الان سرکلاژ شکمی شدم میخوام باردار شم با کلی استرس بعد ۳ بار زودرس

گلم دقیقا منم مشکل تورو دارم ولی الان سرکلاژ شکمی شدم میخوام باردار شم با کلی استرس بعد ۳ بار زودرس

سلام به روی ماهت قربونت برم

همین اول بگم یه دنیا شرمنده تم که چند وقتی هست به

سایت سر نزدم 

عزیزجان برای سرکلاژ شکمی ذره ای تردید نداشته باش

بهت قول میدم صد درصد باهاش موفقی

فقط خواهرم تا میتونی آمادگی خوبی پیدا کن

آزمایش های ایمنی و انعقادی رو کامل انجام بده که اگر

نیازه آمپولهای هپارین رو استفاده کنی

در مورد عفونت بررسی بشی که باید کاملا پاک  باشی

واسه اطمینان بیشتر همسرت هم یک تست بده که 

اگر نیاز بود دارو استفاده کنه

و اینکه تقویت های لازم خودت و همسرت رو هم حتما انجام بدی

سلام به روی ماهت قربونت برم

همین اول بگم یه دنیا شرمنده تم که چند وقتی هست به

سایت سر نزدم 

عزیزجان برای سرکلاژ شکمی ذره ای تردید نداشته باش

بهت قول میدم صد درصد باهاش موفقی

فقط خواهرم تا میتونی آمادگی خوبی پیدا کن

آزمایش های ایمنی و انعقادی رو کامل انجام بده که اگر

نیازه آمپولهای هپارین رو استفاده کنی

در مورد عفونت بررسی بشی که باید کاملا پاک  باشی

واسه اطمینان بیشتر همسرت هم یک تست بده که 

اگر نیاز بود دارو استفاده کنه

و اینکه تقویت های لازم خودت و همسرت رو هم حتما انجام بدی