2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه حامله بوده گلم؟مگه قبل حاملگی انجام نمیدن شکمیرو نکنه رحمی انجام داده

چرا بهترش اینه که شکمی انجام میشد ولی خب رحمی براشش انجام داد کارش خیلی خوب بود ولی به خاطر اینکه تو ماه های اول بود مشکلی برای جنین پیش نیومد

چرا بهترش اینه که شکمی انجام میشد ولی خب رحمی براشش انجام داد کارش خیلی خوب بود ولی به خاطر اینکه تو ...

عزیزم من سرکلاژ دیگه چاره ام نیس من بارداری سومم سرکلاژ رحمی شدم باز شد الان باید شکمی انجام بدم میخواستم بدونم کسی باوجود سزارین سرکلاژ شکمی شده اخه من بچه دومم سزارین شدم ۱سال پیس

سلام نسترن جان من دو تا سقط داشتم تو 18 هفته توی دومی 16 هفته دکتر حنطوش زاده گفتن دهانه رحمت کامل ...

سلام عزيزم ميشه بگي چطوري سقط شدن 

اخه منم دوتا زايمان زودرس داشتم در هفته٢٣ ٢٢ دومي و سر كلاژ معمولي كردم و باز دردم گرفت الان دكترم بهم گفت اسپرين بخورم قبل بارداري ودر حاملگي هم انكسوپارين و شياف پروژسترون استفاده كنم گفت يك بار ديگ هم ميتونم با اين داروها ريسك سركلاژ معمولي و بكنم

الان كاملا گيجم نميدونم چكار كنم 😭

سلام به روی ماهت عزیزدلم شرمنده  عزیزم نمیدونم چرا فراموش کردم پست قبلی شما رو جواب بدم خانوم ...

مرسي  عزيزم كه جوابمو ميدي به احتمال زياد باز ريسك كنم چون ميترسم از سركلاژ شكمي، الان خيلي سر در گمم ديگه همه چيو به خدا سپردم خودش هرچي خير و صلاحمه برام رقم بزنه و من و تو مسيري كه درسته قرار بده مطمئنم اگه حضرت حق نخواد هيچ برگي از درخت نميفته برام خيلي دعا كن گلم 

فقط يك سوال داشتم استفاده فرفيون در بارداري ضرري به خودم و جنين نميزنه؟

مرسي  عزيزم كه جوابمو ميدي به احتمال زياد باز ريسك كنم چون ميترسم از سركلاژ شكمي، الان خيلي سر ...

عزیزم فرفیون هیچ ضرری نه واسه خودت نه واسه نی نی نداره، فقط اینکه باید طی بارداری به اندازه و درست مصرف کنی 

و اینکه  دوست خوبم دوباره رفتم خوندم دور از جونت سقطات هفته 22 و 23 (فکر کنم) بودن

جای شما بودم کمتر از 1% هم ریسک نمیکردم

نمیدونم این ترسی که گفتی واقعا از چیه سرکلاژ شکمی 

می‌ترسی، بگو شاید بتونی به ترست غلبه کنی

من به شخصه وقتی سرکلاژ معمولی میشدم

مدام استرس باز شدن دهانه رو داشتم و آخرم

همون میشد

ولی توو بارداری آخر از سونو NT که اولین بار

سرویکس رو اندازه گرفتن تا دو هفته به زایمان

که رفتم سونو آخر، همیشه ثابت بود

فقط خدا میدونه که فکر اینکه دهانه کاملا بسته

هست و سرویکس ثابت، چه آرامشی داره

و هیچ استرسی از بابت وزن گیری بچه نداری

منو ببخش که دوباره تاکید کردم. نمیخوام دو دلت

کنم وظیفه انسانی خودم دونستم که دوباره بگم

فقط خواهر خوبم تموم تحقیق هات رو انجام بده

با خیال راحت تصمیم بگیر و پای همه چیزش باش

به قیمت اینکه خدای نکرده حتی اگر نتیجه نگرفتی

هیچ وقت خودت رو سرزنش نکنی

نسترن جان میشه درخواست دوستی منو قبول کنی

سلام عزیزم خوبی ممنون که قبول کردی.. عزیزم من دوتا سقط داشتم یکی 12 هفته دهانه رحم باز شد بچه افتاد و جفت با خوردن کلی داروگیاهی افتاد ازاولشم هماتوم و خونریزی دا‌شتم برا دومی هم هماتوم داشتم و لکه بینی و کم کم خونریزی ان تی که رفتم دهانه رحم 3 سانت باز بود سرکلاژ شدم اما عفونت و تب و انقباض و سقط تو 14 هفته

عزیزم به نظرت مشکل من چیه؟ دکتر منصوری که گفتین تمام آزمایشای ایمنی انعقادی و سی دی مارکر هارو قبول داره؟ چون شنیدم دکترای مشهد اصلا قبول ندارن ایمنی اینارو

دوست خوبم مطمئنم که تو از من بیشتر آگاه تری ولی منم تجربه خودمو بهت میگم که بیشتر واست یادآوری شه. ...

سلام 

امیدوارم هنوز به نی نی سایت سر بزنین و جواب منو بدین

من استان گیلان ساکنم

میخواستم ببینم شماره دکترتون و ادرسش میشه بدین؟

و اینکه بعد عمل در تهران بعد چند روز میشه برگردم شهرم؟مشکل ساز نیست؟

عملش دردش زیاده؟ بیهوش میکنن؟

سلام به روی ماهت عزیزدلم  خواهر خوبم با همه قلبم میگم  از شنیدن اتفاقهایی که بهت گذشت ...

عزیزم امکان داره با وجود سرکلاژ شکمی باز کیسه اب پاره بشه؟

ایا تاحالا سرکلاژ شکمی عنل ناموفق هم داشته؟

سلام عزیزم من۱۰روزه سرکلاژشکمی شدم ولی قولنج زیر دل دارم و کمر درد طبیعی یانه؟؟تمام آزمایشاتو انجام ...

سلام خوب هستین؟میشه بپرسم پیش کدام دکتر سرکلاژ شکمی کردین؟ چقدر هزینه داشته؟ بعدش چه مراقبتهایی لازمه؟ استراحت مطلق بودین؟ ایا بارداریتون موفق بوده؟ تو خدا همه چیز بگین