2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
سلام به روی ماهت عزیزدلم شرمنده  عزیزم نمیدونم چرا فراموش کردم پست قبلی شما رو جواب بدم خانوم ...

ممنونم مهربونم بی صبرانه منتظرتم من اگه میخواستم از به دست اوردن بچم دست بکشم سعی نکنم اسمم مادر نمیشه مادر یعنی تا جون تو بدنت هست برا بچت بجنگی میجنگم ولی به اجبار از خدا نمیخوام اگه میخواد بهم بده شاکرشم در غیز این صورت نمیخوام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با وجود سزارین انجام داد دوست مهربونم؟

سوال منم هست. منم دوبار سزارین شدم و میخوام بدونم امکان سرکلاژ شکمی برام هست یا نه، لطفا اگر از جای دیگه ای هم اطلاعات راجع به این موضوع بدست آوردی اینجا مطرحش کن، ممنون🌹

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
سوال منم هست. منم دوبار سزارین شدم و میخوام بدونم امکان سرکلاژ شکمی برام هست یا نه، لطفا اگر از جای ...

عزیزم اره با لاپروسکوپی انجام میتونی بدی خیالت راحت ماهم نی نی دار میشیم استرس اصلا نداشته باش چرا نباید بشیم فقط بخاطر خواست خدا یکم دیر تر میشه برو با خیال راحت سرکلاژ شو یه نی نی خوشکل حامله شو ۹ماهه به دنیاش میاری منم بعد تو 

میخوام روزی که سرکلاژ کردم روزی که به ۳۷هفته رسیدم تمام خاطرات بارداریمو بگم تهش بنویسم ببینید منم تونستم شماهم میتونید الان همسرم راضی نمیشه برم انجام بدم خستس از سقط این چیزا ولی من تا رضایت بده میرم سرکلاژ شکمی منم مثل بانو نسترن جون موفق میشم

عزیزم اره با لاپروسکوپی انجام میتونی بدی خیالت راحت ماهم نی نی دار میشیم استرس اصلا نداشته باش چرا ن ...

ان شاءالله. همچنین برای شما😍

آرزویت را برآورده می کند، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند.
میخوام روزی که سرکلاژ کردم روزی که به ۳۷هفته رسیدم تمام خاطرات بارداریمو بگم تهش بنویسم ببینید منم ت ...

آفرین به تو عزیزدلم

آفرین به این همه ایمان و اعتقاد 

آفرین به این همه پذیرش و پشتکار

آفرین به این همه اراده و انگیزه 

آفرین به این همه صبر و تلاش

بی‌نظیری دوست خوبم 

بی‌نظیری قربونت برم

با همه قلبم احساس میکنم 

باورت میشه دو سال پیش مثه همین دقایق روی تخت

بیمارستان لاله دراز کشیده بودم و شاکرِ خدایی بودم

که روزی م کرده بود که سرکلاژ شکمی کنم. 

میخوام روزی که سرکلاژ کردم روزی که به ۳۷هفته رسیدم تمام خاطرات بارداریمو بگم تهش بنویسم ببینید منم ت ...

این تاپیکم رو بخون عزیزدلم 

دوستِ خوبِ نی نی سایتی من، با دلِ پاک و مهربونت التماس دعا

دوسال پیش توو همین دقایق این تاپیک رو باز کردم

اون شب توو اون بیمارستان، گفتم خدایا امیدوارم

از این همین ساعتها یه زندگی جدید شروع بشه که همونطور هم شد قربونت برم

عزیزم به نظر من از همسرت خواهش کن و یه قسمت‌هایی از صحبت های منو واسش بخون

بذار یه کم برگردیم به عقب

اصلا مهربون من بیا همون تاپیک 

دوستِ خوبِ نی نی سایتی من، با دلِ پاک و مهربونت التماس دعا

خیلی وقته اونجا پست نذاشتم میخوام در دومین 

سالگرد اون تاپیک یه کم با تو و برای همسرت

حرفامو بذارم. این روزای تو رو منم داشتم

الان از اسم بچه بیذاره ته دلش عاشقشونه ولی دلش نمیخواد دیگه من اذیت بشم من سنی ندارم ۲۳سالمه یه پوج داشتم ۲تا زودرس.باورت نمیشه چقد ته دلم روشنه الان یه کار پیدا کردم فردا دارم میرم اول همه با دل پاکت برام دعا کن عزیزام سالم باشن و با شوهرم پیر شمو حتی دیقه ای بی اون نباشم.بعدشم مامان بابام شیم منو شوهرم.میدونم میشیم چون مادر شدن پدر شدن حق منو همسرمه خدا بهمون میده 

سلام نسترن جان

من دو تا سقط داشتم تو 18 هفته

توی دومی 16 هفته دکتر حنطوش زاده گفتن دهانه رحمت کاملا بازه و دکتر مرصوصی برام سرکلاژ کردن با خطر بالای پاره شدن کیسه آب

دکتر مرصوصی بهم گفتن که دهانه رحمت اصلا سفتی نداره و باید سرکلاژ شکمی بشی

من آزمایش ژنتیک دادم و یه فاکتور انعقادی داشتم، برا همین تو بارداری دومم هر روز انکسپارین میزدم و آسپرین میخوردم (البته به نظرم هیچ فرقی با بارداری اولم که اینارو مصرف نکردم نداشت)

یه سری آزمایش ایمنی هم داده بودم که ناقصه و الان میخوام هم پیش زرنانی برم که متخصص ایمونولوژی هست و هم پیش رزاقی

هیستروسکوپی و سرکلاژ شکمی رو میخوام دکتر آصف جاه برام انجام بدن در یک بار بیهوشی. یکی از بچه ها بهم گفت که دکتر رزاقی با هیسترو هم تشخیص سپتوم میده و هم عفونت پنهان

میخواستم ببینم دکتر آصف جاه هم در هیسترو عفونت پنهان رو بررسی میکنه؟

من قبل از حاملگی عکس رنگی هم گرفتم و مشکلی نبود. پیش دکتر ربانی که رفتم برای هماهنگی عمل با دکتر آصف جاه عکس رنگی رو که دید گفت مشکل سپتوم نداری. ممکنه دکتر آصف جاه اصلن هیستروم نکنه و به این عکس رنگی بسنده کنه؟ من اصلن قبل عمل خود دکتر آصف جاه رو میبینم؟

سلام نسترن جان من دو تا سقط داشتم تو 18 هفته توی دومی 16 هفته دکتر حنطوش زاده گفتن دهانه رحمت کامل ...

سلام به روی ماهت فهیمه جان 

برای دوباری که فرشته هات رو از دست دادی خیلی

ناراحت شدم و باهات همدردم عزیزم

فهیمه جان شما زمانی هم که هیسترو میشید همزمان

لاپاروسکوپی تشخیصی هم میشید

یعنی اینکه یه دوربینی از داخل ناف عبور داده میشه

و دکتر به تمام رحم شما مسلط میشه

و سپتوم و احیانا پولیپ و... رو تشخیص میده و با

میله ای که از داخل واژن به درون رحم وارد کرده 

و انتهاش به شکل تیغِ یک کاردک هست زائده ها

رو از ریشه میزنه

در سرکلاژ شکمی هم همون دوربین از راه ناف وارد میشه 

به نظر من شما فقط از دکتر ربانی یا احیانا دکتر آصف جاه 

سوال کن که توو عکس رنگی سپتوم دیده نشده ولی

چنانچه با لاپاروسکوپی تشخیصی حین عمل چنانچه

به صورت دقیق تر اگر سپتوم یا پولیپی دیده بشه

آیا قبل از سرکلاژ شکمی، هیسترو هم انجام میشه یا خیر؟؟ 

و اینکه دکتر آصف جاه در کارشون بسیار متبحر هستن

یکی از دوستان میگفت من فقط عملم سرکلاژ شکمی 

بود ولی بعد عمل متوجه شدم دکتر سه تا عمل ضروری

و به طور همزمان روی رحم من انجام دادن

پس از این بابت ها نگران نباش

راستی دکتر قبل عمل حتما با شما چند دقیقه ای صحبت خواهد کرد

و اینکه درخواست دوستی میدم قبول کن یه چیزی رو باید بهت بگم دوستم 

سلام به روی ماهت فهیمه جان  برای دوباری که فرشته هات رو از دست دادی خیلی ناراحت شدم و باهات ه ...

سلام عزیزم خیلی ممنون که وقت گذاشتی

خیلی ممنون خیالم راحت شد

باز هر جا هر کدومشون رو ببینم بهشون میگم اینو

منتظر پیامت هستم نسترن جون