2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست

قربونت برم من با زایمان سزارین مشکلی نداره و اتفاقا موافقش هم هستم 

ولی نمیدونستم زیر سه ماه میشه سقط کرد اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد.....

نمیدونم والا قراره چی پیش بیاد

شاید باورتون نشه تو این مدت خواب و بیداریم با استرس شدید و تپش قلب و کابوس گذشته 

گاهی فکرمیکنم یعنی این روزا تموم میشه ؟؟؟😔

شنبه نوبت دکتر دارم پیش یه پزشک پریناتولوژی 

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

عزیزم اگه پیش دکتر آصف جاه ویزیت شم با معاینه یا سونو تشخیص میدن که کدوم راه درمان کارسازه؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیرم اگه بارداری پوچ باشه یا خدااااای نکرده جنین مشکلی داشته باشه دیگه امکان سقط نیست، درسته؟ فقط س ...

عزیزجان شما عمل کن ، از نظر فاکتورهای ایمنی و انعقادی هم کاملا بررسی شو ، همینطور اگر عفونتی داری درمان کن

سه ماه قبل بارداری هم روی خودت و همسرت خبلی تقویت کن 

بهت قول میدم به یاری خدا ، خودش به زودی یه فرشته زیبارو و سالم میذاره توو دامنت. الهی آمین

راستی توو همین روزا که دلت شکسته ست ، دوباره بلند شو

و امیدوار قدم بردار حتی بهت پیشنهاد میکنم واسه

فرشته کوچولوت یک لباس هم بخر دختر یا پسر هر چی که دوست داری و یقین داشته باش به زودی تنش خواهی کرد

عزیزم اگه پیش دکتر آصف جاه ویزیت شم با معاینه یا سونو تشخیص میدن که کدوم راه درمان کارسازه؟

دکتر آصف جاه با معاینه تشخیص خواهد داد

حتی توو بیمارستان لاله ، دستگاه هم داره که به یقین برسه

نهایتا توو عمل هر مشکلی داشته باشی همزمان برطرف خواهد کرد 

عزیزجان شما عمل کن ، از نظر فاکتورهای ایمنی و انعقادی هم کاملا بررسی شو ، همینطور اگر عفونتی داری در ...

یعنی میشه 😭😭😭😭😭

خدا از دهنت بشنوه الهی 

خدا خودش به دلهامون نگاه کنه 

پسرتون رو هم در پناه خودش حفظ کنه انشاالله 

دکتر آصف جاه با معاینه تشخیص خواهد داد حتی توو بیمارستان لاله ، دستگاه هم داره که به یقین برسه نها ...

پس حتما به امید خدا میرم تهران 🙏

الان که فکرمیکنم زوده چون ۱۵ روزه زایمان کردم

به نطر شما ممکنه بگن شکمی نیاز نیست؟

یا اگه سرکلاژ شکمی بشیم و به زودی نشه که باردار شیم مشکلی پیش نمیاد؟

یعنی میشه 😭😭😭😭😭 خدا از دهنت بشنوه الهی  خدا خودش به دلهامون نگاه کنه  پسرتون رو هم ...

چرا که نه قربونت برم ؟ حتما میشه

خواهر قشنگم کتاب آرامبخش دلها از شهید ثانی با ترجمه آقای واسطی رو تهیه کن ، بخون تا باورت بشه چقدر خدا دوستت داشته که این روزا رو داری تجربه میکنی

جای فرشته کوچولوت هم توو بهشت پیش مادرمون 

حضرت زهرا سلام الله علیها خیلی خوبه. خیالت راحت مهربونم

چرا که نه قربونت برم ؟ حتما میشه خواهر قشنگم کتاب آرامبخش دلها از شهید ثانی با ترجمه آقای واسطی رو ...

ممنونم از وقتی که گذاشتین 

یه دنیا ممنون 

سلام نسرین جان خوبی

به نظرت کسه که دکتر گفته به دلیل نارسایی دهانه رحم از بارداری چند قلویی اجتناب شود و دکتری که سرکلاژ شکمیش کرده هم گفته کوتاه بودی و شل می‌تونه دوقلو برسونه هفته امن؟

چرا که نه قربونت برم ؟ حتما میشه خواهر قشنگم کتاب آرامبخش دلها از شهید ثانی با ترجمه آقای واسطی رو ...

سلام نسترن جون خوبی منم ۴ بار حاملگی داشتم که متاسفانه ۲بار پوچ بوده یکبار ۱۹هفته دهانه رحمم باز شد وسقط کردم  دارو هیچی مصرف نمیکردم حتی شیاف وبار آخریم دوماه پیش ۸هفته قلب جنین وایستاد شیاف و آمپول پروژسترون و آاس آ مصرف میکردم من مشهدم به نظرت مشکلم چیه پیش کدوم دکتر برم آزمایشای ژنتیک وایمنی وانعقادی رو هم میخوام انجام بدم کدوم پریتانولوژیست پیشنهاد میکنی؟ خدا خیرت بده ممنون که راهنماییمون میکنی از دل وجون مایه میزاری عزیزم ممنونتم 

عزیزجان شما عمل کن ، از نظر فاکتورهای ایمنی و انعقادی هم کاملا بررسی شو ، همینطور اگر عفونتی داری در ...

سلام عزیزم خوبی ؟ متاسفم که انقدر اذیت شدی منم ۴ تا سقط داشتم ۹-۲۱-۲۰- وای آخری ۱۳ من تو دوتا بارداری قبلی سرکلاژ واژینال شدم که فرداش بچه سقط میشد فک میکردم مشکل از اینه که دکتر دیر سرکلاژ کرده و یا اینکه سرکلاژ واژینال برام جواب نمیده واسه همین این آخری رو که بعد از دوسال از سقط قبلی و‌در کمال ناباوری کامل از اینکه دوباره باردار بشم تصمیم گرفتم شکمی انجام بدم و تو هفته ی پایین انجام بدم تو هفته ی ۱۳ سرکلاژ شکمی شدم و متاسفانه دوباره بچه سقط شد فک کن با شکم بیست سانت بخیه زایمان کردم و کورتاژ فقط خدا می‌دونه چی کشیدم دیگه برای ابد پرونده مادر شدن رو بستم ولی خیلی برام سخته به این فک میکنم که هیچ وقت مادر نمیشم

وقتی دیگران خوشحالن براشون خوشحال باشيم وقتی ناراحت شدن نمیخواد براشون دلسوزی کنیم چون فایده ایی نداره
پس حتما به امید خدا میرم تهران 🙏 الان که فکرمیکنم زوده چون ۱۵ روزه زایمان کردم به نطر شما 

مکنه ب ...

عزیزم دکتر به شما خواهد گفت که دو سه ماه بعد از عمل

سرکلاژ شکمی میتونی باردار شی ، از این بابت نگران نباش

سرکلاژ شکمی به نفع خودت هست بعدش بارداریت میشه

مثه بارداری های معمولی ، البته با یه مقدار استراحت بیشتر

سلام نسرین جان خوبی به نظرت کسه که دکتر گفته به دلیل نارسایی دهانه رحم از بارداری چند قلویی اجتناب ...

سلام به روی ماهت

عزیزجان من در تموم دوستانی که سرکلاژ شکمی داشتن

متأسفانه موردی رو سراغ نداشتم که بارداری دوقلو داشته باشند

ولی از بابت مطمئنی این سرکلاژ میتونم تجربه خودم رو بهت

بگم که منی که رحمم یه بچه ۴۰۰ گرمی هم نتونسته بود نگه داره

بعد از سرکلاژ شکمی پسرم پایان ۳۷ هفته به دنیا اومد با 

وزن ۴/۲۰۰ کیلوگرم

حالا وزن جفت هم که بهش اضافه میشه

در طول بارداری انقباض هم اصلا نداشتم

سلام نسترن جون خوبی منم ۴ بار حاملگی داشتم که متاسفانه ۲بار پوچ بوده یکبار ۱۹هفته دهانه رحمم باز شد ...

سلام به روی ماهت قربونت برم

یه دنیا شرمنده تم که دیر به سایت سر زدم ، منو ببخش

خواهر خوبم با همه قلبم باهات همدردی میکنم و امیدوارم

به زودی با یک بارداری موفق و یک نوردیده خوشگل و سالم 

قلبت شاد بشه و پاداش همه رنج هات رو یه جا ببینی

عزیزجان من با همه تجربه چند ساله م ، دکتر عطیه منصوری

رو بهت پیشنهاد میکنم که در مورد مشکل رحم و اینکه به

احتمال قوی باید سرکلاژ شکمی بشی ، راهنماییت میکنه

در مورد مشکل بعدیت هم به نظر من پیش دکتر محبوبه

غرویان برو که از لحاظ ایمنی و انعقادی و ژنتیکی کامل

بررسی ت کنه ، من واقعا به تشخیص های درستش 

و البته دست سبکش ایمان دارم