2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست
سلام‌عزیزم منم چندین سال پیش به بدبختی یعداز دوماه نوبتش گیرم اومد و هر هفته سر زمانی که باید نوبت د ...

عزیز مشکل اینجایی که نوبت سایت هم بسته شده و نوبت دهی ندارع منم وضعیت خوبی ندارم و حتما باید عمل بشم

سلام نسترن جان 

من ۳۰ آذر زایمان زودرس کردم تو ۲۲ هفتگی😔

هفته ۱۲ سرویکسم ۳۱ بود و هفته ۱۸ شده بود ۳۲

نمیدونم چرا یهو این اتفاق برام افتاد 😔

فقط میدونم بعد ۱۸ هفته کشاله رانم می‌گرفت و این اواخر ترشح زیاد و رقیق داشتم 

درد و انقباض و.... هم نبود 

داغونه داغونم 

کارم فقط شده گریه و غصه و فکر و خیال 

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم

میشه سرکلاژ شکمی رو طی بارداری انجام داد؟

چون مثلا خدای نکرده ممکنه بارداری پوچ یا خارج رحمی اتفاق بیفته .....

اونوقت اگه قبل بارداری سرکلاژ شده باشیم تکلیف چیه؟؟؟

من خیلی به هنر علاقه دارم 😍 و از خلاقیت استقبال میکنم 🙏 دلم میخواد اینجا یه سری از نمونه کارای هنر جَسته گُریخته‌مو برای چشمهای قشنگتون به نمایش بذارم⚘⚘⚘
سلام نسترن جان  من ۳۰ آذر زایمان زودرس کردم تو ۲۲ هفتگی😔 هفته ۱۲ سرویکسم ۳۱ بود و هفته ۱۸ شد ...

سلام عزیزم خوبی خواهر قشنگم

با همه قلبم باهات همدردی میکنم

ببخشید دیر جواب دادم منم واقعا این روزا حال خوبی نداشتم

شرمنده تم

عزیزم شما هم به احتمال خیلی زیاد نارسایی طول سرویکس داری

باز شدن دهانه در هفته 22 و اینکه طول سرویکس تون حتی در 

هفته 12 هم خیلی بالا و مطمئن نبوده

من 99درصد احتمال همون نارسایی رو میدم و بدون تردید 

بابد این عمل رو انجام بدی و به امید خدا بعد از سرکلاژ شکمی دیگه این اتفاق نمیفته

خدا رو شکر دکترهایی که در این زمینه تخصص کافی رو دارن دیگه مریض هاشون رو با سرکلاژ واژینال و استراحت های طولانی و البته بی فایده معطل نمیکنن

چند هفته پیش یکی از دوستان نی نی سایت به اصرار من

به دکتر آصف جاه مراجعه کرد و دکتر بدون اینکه ایشون رو حتی یکبار با سرکلاژ واژینال معطل کنه ، سرکلاژ شکمی کردش

انشالله ماحصل صحبت هام با این خانوم رو توو پیام های بعدی خواهم گذاشت

سلام عزیزم خوبی خواهر قشنگم با همه قلبم باهات همدردی میکنم ببخشید دیر جواب دادم منم واقعا این روزا ...

خیلی ممنونم از پاسختون 🌹

دوستم با همین عدد سرویکس من تو دوازده هفته سرکلاژ شده بود و خداروشکر بارداریشم ختم به خیر شد 

حالا نمیدونم چطور سرویکس من بعد ۶ هفته نه تنها پایین نیومد بالا هم رفت و یهو بعدش این اتفاق افتاد....😔

کاش حداقل علت مشخص میشد چون من بعد ۱۸ هفته که مثلا همه چیز اوکی بود نه سونو شدم و نه آزمایشی دادم که بدونم اصلا شاید عفونت پنهانی بوده یا نه 

همه چیییییییییز برام در هاله ای از ابهام باقی مونده 😔😔😔

خدا خیر دنیا و آخرت رو نصیبتون کنه واسه وقتی که میذارین 

عزیزم دکتری که معرفی کردین قبل بارداری میتونه تشخیص بده که فرد با سرکلاژ شکمی یا واژینال نتیجه میگیره؟

خیلی ممنونم از پاسختون 🌹 دوستم با همین عدد سرویکس من تو دوازده هفته سرکلاژ شده بود و خداروشکر بارد ...

عزیزجان تغییر تا حتی 2میل جز خطاهای دستگاه هست خیلی بهش اعتماد نکن 

همین که در مدت خیلی کم دهانه باز شده نارسایی داری

خوشبختانه دوست تون این مشکل رو نداشته فقط طولش کم بوده و با سرکلاژ واژینال ثابت مونده ، مشکل من و خیلی های 

دیگه اینه که چه سرکلاژ واژینال باشه چه نباشه ، دهانه باز خواهد شد

بله صد درصد اهل کدوم شهری عزیزدلم ؟

رشت گلم

رشت گلم

یکی از دوستان من توو استان گیلان با دکتر شرف الدین عمل کرد 

میشناسی ایشون رو ؟

ولی من خودم به شخصه با وجود دکتر منصوری که دکتر ماهری هم هستم ، ولی سختی مسیر رو به جون خریدم و تهران

با دکتر آصف جاه عمل کردم

و احساس میکنم از همه دوستانم از بارداریم،  راضی تر بودم

یکی از دوستان من توو استان گیلان با دکتر شرف الدین عمل کرد  میشناسی ایشون رو ؟ ولی من خودم به ...

بله میشناسم عزیزم

بهناز شرف الدین 

مادرم پیش ایشون یه جراحی شدن

من اگه تشخیص یه سرکلاژ شکمی بشم تهران انجام میدم 

مگه سرکلاژ شکمی خطرناکه که پیشنهادش نمیدن دکترا؟

مگه سرکلاژ شکمی خطرناکه که پیشنهادش نمیدن دکترا؟

نه عزیزم هیچ خطری نداره

متأسفانه دکتر هایی که تخصص و مهارتش رو ندارن مدام

این کار رو خطرناک جلوه میدن 

دکترهای بی سوادی هنوزم هستن که به این جور مریض ها

میگن چاره ای نیست اونقدر باردار شو و سقط کن تا یکی 

بمونه ، باور کن اینو از چندین نفر شنیدم

حتی چندسال پیش یه دکتر به من گفت مثه بعضی مادربزرگ های

قدیمی باید اونقدر سقط کنی تا رحم ت بزرگ شه

همون دکتر هم مدام میگفت حرف سرکلاژ شکمی رو نزن

که احتمال داره جونت رو از دست بدی

بعد این حرفش یک دختر هفته ۲۴ هم از دست دادم 

بعدش فقط میگفت برو رحم اجاره ای 

دیگه هیچ وقت سراغش نرفتم

پسرم رو توو یک سالگی که دیده بود ، هاج و واج گفت این با

رحم اجاره ای یه ؟ ، گفتیم نخیر با سرکلاژ شکمی یه

بازم باورش نمیشد

نه عزیزم هیچ خطری نداره متأسفانه دکتر هایی که تخصص و مهارتش رو ندارن مدام این کار رو خطرناک جلوه م ...

عزیرم اگه بارداری پوچ باشه یا خدااااای نکرده جنین مشکلی داشته باشه دیگه امکان سقط نیست، درسته؟ فقط سزارین؟

شاید به این دلیل توصیه نمیکنن دکترا ......

عزیرم اگه بارداری پوچ باشه یا خدااااای نکرده جنین مشکلی داشته باشه دیگه امکان سقط نیست، درسته؟ فقط س ...

خدای ناکرده مشکلی پیش بیاد زیر سه ماه کورتاژ داره 

بعد از اون هم سزارین

عزیزم آخرش سزارین بشیم ، احتمالا اذیت بشیم ،

( البته که من سزارین راحتی داشتم ) از اینکه چندین ماه

بارداری بکشیم با کلی استراحت و عذاب ، بعدم با یک

دور از جون سقط دیگه ، با کلی افسردگی برگردیم سر خونه اول که بهتره

نطفه خوب بگیره که سه ماه اول مشکلی پیش نیاد ، شما تا آخرش خوب خواهی رفت بهت با اطمینان قول میدم

من با خانومای خیلی زیادی در ارتباط بودم و هستم