2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25173 بازدید | 717 پست

نمیدونم بخدا خدا خودش بهم رحم کنه😔😔

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نگران نباش عزیزدلم، خدا بزرگه  امیدت به خدا باشه، انشالله همه چیز درست میشه  دو سال پیش ...

سلام .خیلی خوشحالم برات نسترن جان .پبگیر سرنوشتت بودم و خداروشکر که ختم ب خیر شد .من ی ماما هستم ک از بد روزگار به این درد بزرگ گرفتاره .یه سقط توی شیش هفته .یه زایمان زودرس در هفته ۲۲ پارگی کیسه آب سقط وحشتاک و کورتاژ .سومین بارداری با وجود سرکلاژ شکمی هفته ۲۳ دوباره همون اتفاق افتاد و مجدد کوراژ (درآوردن جفت به صورت دستی)و کورتاژ و امسال با روحیه ای وحشتناک به دکتر منصوری مشهد مراجعه کردم و تیرماه برام سرکلاژ شکمی انجام دادند . امیدوارم خدا مثل شما لطفش رو شامل حال دل من هم بکنه .منی ک هرروز مادرای باردار رو میبینم و صدای قلب جنینشون رو میشنوم و دلم هزار تیکه میشه .

سلام نسرین جان منم یکی از همدرداتم تو ۱۶ هفته کیسه آبم پاره میشه و بچه میاد تقریبا هم بدون درد خیلی داغونم انگار همه چی برام تموم شده نمیدونم از کجا شروع کنم چجوری برای آینده قدم بردارم ممنون میشم راهنماییم کنی عزیزم تا بدونم میخوام چیکار کنم احتمالا  بگم سرکلاژ شکمیم کنن اما قبلش باید از همه لحاظ چک بشم که مشکل دیگه نباشه 

راستی این عفونت پنهان رحم چیه درمانی نداره؟

سلام .خیلی خوشحالم برات نسترن جان .پبگیر سرنوشتت بودم و خداروشکر که ختم ب خیر شد .من ی ماما هستم ک ا ...

سلام مریم عزیزم، تو رو خدا منو ببخش که دیر پیامت رو جواب میدم

باور کن قلب منم واسه ت به درد اومد

خدا میدونه حتی بعد از تولد فرزندم که 

هنوزم بعده دوماه باورم نمیشه این فرشته 

مالِ منه، وقتی سرگذشت دوستام رو میخونم 

خدا میدونه که چقدر داغون میشم

مریم جان به خدا قسم تلاشت به همین زودی ها جواب میده

خدا تو رو از همه ما بیشتر دوست داره

از اینکه داری سخت تر امتحان میشی میگم

باور کن اون فرشته هایی که با حمایت دستای

پر توان تو بدنیا میان محاله واسه ت دعای خیر نکنن، ناامید نشو مهربونم، به خدا دیگه

چیزی نمونده

یکی از دوستای من فقط 20 سالشه

از 15 سالگی چندتا سقط و زایمان زودرس

داشته، از اول بارداری‌ش با هم آشنا شدیم

دکتر منصوری عمل سرکلاژ شکمی واسش

کرده و به امید خدای مهربون و عنایت 

ائمه اطهار اسفند دخترِ نازش بدنیا میاد

فقط عزیزجان بارداری سوم رو احساس

میکنم اشتباه نوشتی که سرکلاژ شکمی 

بودی، درسته؟؟ 

و اینکه فدات بشم، حتما از بابت ایمنی 

و انعقادی مطمئن بشی بعد اقدام کنی

و آخرین سوالم، مشهدی هستی قربونت؟ 

سلام نسرین جان منم یکی از همدرداتم تو ۱۶ هفته کیسه آبم پاره میشه و بچه میاد تقریبا هم بدون درد خیلی ...

سلام به روی ماهت مهربونم 

با همه قلبم باهات همدردم عزیزدلم 

متوجه شدم که این غم بزرگ رو تو غربت

تحمل میکنی

ولی عزیزکم ما کنارت هستیم و حمایتت میکنیم

شاید از هم دور باشیم ولی بدون قلبهامون

به عشق هم میتپه

بارها گفتم درسته خدا مهربونی کرد و یکی از

دوست داشتنی ترین فرشته هاش رو توو

دامن من گذاشت ولی به خودش قسم

شادی واقعی من زمانی یه که هیچ مادری

منتظر نباشه و همه دوستام با فرشته هاشون

به آرامش رسیده باشن

عزیزجان باور کن من خیلی از عفونت

پنهان اطلاعی ندارم ولی در مورد خودم

دکتر و ماما قدیمی خودم قبل بارداری مرتب تاکید داشتن تالحظه ای که ذره ای عفونت

باشه نباید باردار شد

خانم دکترم در طی بارداری هر دو هفته دستورآزمایش عفونت میداد که عفونتی دیده نشه

به محضی هم که دیده می‌شد هفته ای یکی

پنی سیلین و سفال ایکس 500 میداد 

اولش هم که آزیترومایسین تجویز کرد

و مدام تاکید می‌کرد لازم باشه تا آخر

بارداری هم باید هفته ای یک پنی سیلین

بزنی

و حساسیتش هم فقط واسه همین بود

که می‌گفت ذره ای عفونت نباید وجود داشته باسه

حالا من نمیدونم اگر کسی بهش گفته

باشن که عفونت پنهان داشتی با این

شیوه هم، امکان داره دوباره دچار بشه 🤔

سلام نسرین جان منم یکی از همدرداتم تو ۱۶ هفته کیسه آبم پاره میشه و بچه میاد تقریبا هم بدون درد خیلی ...

عزیزم تاپیک آخرت رو دیدم احساس کردم 

که شما هم نارسایی طول سرویکس داری

که اگر اینطور باشه قطع و یقین باید سرکلاژ 

شکمی کنی

به قول دکتر من، اگر مشکل نارسایی طول سرویکس باشه اگر بهترین متخصص های دنیا هم ما رو سرکلاژ واژینال انجام بدن 

باز هم ما زایمان زودرس خواهیم داشت

پس ریسک نکن فدات شم. 

فقط مهمترین نکته ش اینه که شما حتما

حتما باید تموم آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام بدی که بعد از سرکلاژ شکمی 

خدای ناکرده از بابت انعقادی، طی بارداری

بعدی به مشکل برنخوری

عزیزم تاپیک آخرت رو دیدم احساس کردم  که شما هم نارسایی طول سرویکس داری که اگر اینطور باشه قطع ...

مچکرم نسرین جان خیلی ازت ممنونم عزیزم ایشالا که منم بتونم یه بچه به شوهرم بدم خیلی ناراحتم از این قضیه 😞

سلام به روی ماهت مهربونم  با همه قلبم باهات همدردم عزیزدلم  متوجه شدم که این غم بزرگ رو ...

سلام دوست عزیزم اول اینکه مچکرم که پاسخگو هستی و همدردی میکنی بابت اتفاقی که برام افتاده تو دوتا بارداریم خیلی تایپیک هارو خوندم که دیدم بعضیا تونستن با سرکلاژ بارداریو به آخر برسونن خیلیام نتونستن و کیسه ابشون پاره شده یام نه بچه با کیسه اومده تو واژن حالا میخوام ازت این سوالو کنم که کسایی که مثل من با وجود سرکلاژ بازم کیسه ابشون پاره میشه دلیلش چیه البته خودم فکر میکنم تو سرکلاژ واژینال دکترت برای ما انتهای دهانه رحم رو میدوزند و قسمت بالایی خب بازه و بچه وقتی بزرگ میشه میاد پایین و روی نخ سرکلاژ و فشارم روشه و کیسه آبش میترکه چون می خودم سرکلاژم باز نشده بود و کیسه اب ترکید دوست عزیزم بنظرت من درست میگم؟ دکترت همچین اشاره ای بهت کرد؟ حالا من برم ازمایشای سقط مکررو بدم مشکلی نباشه می مونه عفونت و ناکفایتی دهانه رحم

سلام دوست عزیزم اول اینکه مچکرم که پاسخگو هستی و همدردی میکنی بابت اتفاقی که برام افتاده تو دوتا بار ...

میخوام بدونم من درست میگم بچه از قسمت بالا تر به سمت پایین اومده یعنی جایی که دوخته شده و سرکلاژ شده و کیسش پاره شده حالا تو این سرکلاژ شکمی اون قسمت بالایی رو میدوزن درسته؟

آخه من سر سقطم دوخت سرکلاژو باز کردن یعنی دهانه بسته بودش فقط کیسه پاره شده بود

سلام عزیزم خوبی خانومی 

کاملا باحرفاتون موافقم

من خودم دوبار سرکلاژ ناموفق توو 22 و 24 هفته داشتم

توو 22 هفته، سرکلاژ خوبی شدم 

وقتی طول سرویکس کم شد و دهانه رحم باز شد کیسه آب اومد پایین و متراکم شد

ولی چون سرکلاژ بسته بود باعث شد

من 4 روز انقباضات و دردهای زایمان رو 

تحمل کنم، ولی بعد 4 روز کیسه آب پاره

و ختم بارداری شد

ولی در مورد 24 هفته، وقتی طول سرویکس کم شد و دهانه رحم باز شد

چون سرکلاژ خوبی نشده بودم

ساعت 3صبح کیسه آب توو خواب پاره

شد و زمانی که من 7صبح رفتم بیمارستان 

گویا دخترم، 10 سانت رحم رو هم ترک کرده بود. 

منم احساس میکنم در سرکلاژ شکمی دهانه از بالاتر دوخته میشه 

سلام عزیزم خوبی خانومی  کاملا باحرفاتون موافقم من خودم دوبار سرکلاژ ناموفق توو 22 و 24 هفته د ...

آها ممنون از اطلاعات من دقیقا این فکرو میکنم عزیزم یه سوال دیگه شما از لحاظ عفونت هم بررسی شدی؟

آها ممنون از اطلاعات من دقیقا این فکرو میکنم عزیزم یه سوال دیگه شما از لحاظ عفونت هم بررسی شدی؟

آره عزيزم من قبل همه بارداری هام پاپ اسمیر میدادم و دارو مصرف میکردم که عفونتی نباشه

ولی این بارداری آخر در طی بارداری هم

هر دو سه هفته تست میدادن که از نظر عفونت مدام چک بشم