2777
2789
عنوان

سرکلاژ شکمی با لاپاروسکوپی

| مشاهده متن کامل بحث + 25174 بازدید | 717 پست
ادلین بارداریم سل ۹۲ بود که از اولش استراحت بودم به دلیل خونریزی تا ماه ۵که با شیاف خوب شدم و برگشتم ...

سلام به روی ماهت عزیزدلم 

خواهر خوبم با همه قلبم میگم 

از شنیدن اتفاقهایی که بهت گذشته

دلم به درد اومد 

به خدا تا به حال اینطوریش رو دیگه 

ندیده بودم. من همیشه فکر میکردم 

وقتی دهانه رحم باز میشه و طول سرویکس کم میشه، کیسه آبمیاد پایین و متراکم

میشه و وقتی خیلی تحت فشار قرار 

میگیره سوراخ یا پاره میشه

فقط از خدا میخوام که خودش راه رو

واست روشن کنه و خودش درمون

واقعیش رو پیش رووت بذاره

منم از دکترم سوال میکنم که اگر 

تشخیصی دادن ازشون بخوام 

اگر مقدوره شما رو تلفنی ویزیت

کنن

ادلین بارداریم سل ۹۲ بود که از اولش استراحت بودم به دلیل خونریزی تا ماه ۵که با شیاف خوب شدم و برگشتم ...

نگران نباش عزیزدلم، خدا بزرگه 

امیدت به خدا باشه، انشالله همه چیز

درست میشه 

دو سال پیش، توو روزای سختِ استراحت

مطلقم با قلبی که همه غم‌های دنیا رووش

خونه کرده بود داشتم ذره ذره از دست رفتن

پاره تنم رو میدیدم

آذر دوسال پیش با چنگ و دندون واسه 

نگه داشتن دخترم جنگیدم 

نشد که نشد. دیماه دخترم از دست رفت

و من یقین داشتم تهِ بن بست دنیا همین جاست

جرقه امیدش توو سیاه ترین روزهای زندگیم 

زده شد

اگر اون روزایی که کارم شده بود اشک و

حسرت، یکی بهم میگفت اگر بهت بگن

دو سال دیگه توو همین روزا یه دسته گل

توو بغلته، بازم غصه میخوری؟؟ 

بهش میگفتم، تو بگو یه روزی توو این

دنیا هست که من بغل کردن میوه دلم رو

میبینم، من حاضرم تا آخره دنیا صبر کنم

😭😭😭😭😭

به خدا قسم این خدا خیلی مهربونه

امیدوار باش عزیزدلم 

شک نکن تو هم به خواسته قلبت میرسی 

به خدا اعتماد کن مهربونم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به روی ماهت عزیزدلم  خواهر خوبم با همه قلبم میگم  از شنیدن اتفاقهایی که بهت گذشت ...

ممنونم عزیزم خواهری میکنیین برام

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
نگران نباش عزیزدلم، خدا بزرگه  امیدت به خدا باشه، انشالله همه چیز درست میشه  دو سال پیش ...

امیدوارم منم تجربه کنم این شیرینی رو خدابرا منم بخاد ..

ان شاا.. برات بمونه شیرینی زندگیتو عاقبت بخیریشو ببینی.

اما آیندم پیش روم مبهم میاد..

میترسم دردم درد بمونه دلم اشوبه

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

عزیز دلم شرایط منم هم مثله شماست

نه عفونت نه مشکل رحمی نه طول سرویکس کم  نه خونریزی نه مشکل از بچه فقط کیسه ابم پاره میشه 

پس بدون تنها نیستی، برای من هم همین اتفاقات افتاد و همین خرداد امسال بچه دوم از دست دادم،

کاااامل با تمام وجود درکت میکنم میدونم چقدر نگرانی. 

عزیزم من با تمام تحقیقات و نظرات و تجربیات دوستای موفقمون از جمله عزیزانی مثله  (نسترن و بانو و ...) من و شما باید سرکلاژ شکمی انجام بدیم. 

باز اگر خواستی اینجا پیام بذار بیشتر در موردش بدونی.

باید ایستاد و فرود آمد بر آستانه دری که کوبه ندارد.
امیدوارم منم تجربه کنم این شیرینی رو خدابرا منم بخاد .. ان شاا.. برات بمونه شیرینی زندگیتو عاقبت بخ ...

نجلای عزیز توی تاپیکهات خوندم که قند خونت هم کمی بالا بوده، خودش کمی عامل خطر هستش.

گزینه دیگه اینه که به تحویز دکترت عکس رنگی از رحم بگیر تا فضا و ساختار داخلی رحم بررسی بشه.

مسیله بعدی حتما با تجویز پزشک آزمایش ایمنی و انعقادی بده، تا خیالت از لحاظ ایمنی راحت بشه.

و چهارمین مسیله، شما ساکن مشهد هستی، دوستای خوبم توی مشهد این بررسی رحمو با دکتر عطیه منصوری انجام دادن. با ایشون هم ویزیت بشو و نظرشونو بپرس.

نسترن عزیزمون که پر از لطف و محبت هستن هم ساکن مشهد هستن و خیلی بیشتر در مورد پزشکهای مشهد میتونن راهنمایی کنن. 

نجلای عزیز توی تاپیکهات خوندم که قند خونت هم کمی بالا بوده، خودش کمی عامل خطر هستش. گزینه دیگه اینه ...

عزیزم قندم به خاطر ناپرهیزی بالرفته بود و بعدش نرمال شد

برا عکس رنگی ام باید بگم دادم همه چی نرمال بود و همون ماهش باردار شدم ..

از این که این غم بزرگو تو ام تجربه کردی خیلی متاسف شدم ان شاا.. برسه روزی که ماهم از اون بیمارستان های لعنتی دست پربیایم بیرون..

منتظر جواب ازمایش جفتم از بیمارستان حالم بهتر بشه حتما دنبال دردم میرم محتاج دعاتونم

نجلای عزیز توی تاپیکهات خوندم که قند خونت هم کمی بالا بوده، خودش کمی عامل خطر هستش. گزینه دیگه اینه ...

شما طول سرویکست چند بود؟مال من ۳۳ تو هفته ۱۴ بود کمه یا خوبه

عزیزم قندم به خاطر ناپرهیزی بالرفته بود و بعدش نرمال شد برا عکس رنگی ام باید بگم دادم همه چی نرمال ...

الهي زودتر قويتر از قبل بشي و  نقاهتت طي بشه. ممنونم عزيزم🥰

ما هم با ني ني هاي خوشگلمون ازدبيمازستان ميايم بيرون، شك نكن🌹

شما طول سرویکست چند بود؟مال من ۳۳ تو هفته ۱۴ بود کمه یا خوبه

توي هفته ١٨ طول سرويكس ٣٥ بود

بالاي ٣٠ عدد خوبيه

اما اينكه يهو فانل ميده و كيسه آبو درگير ميكنه يا تحت فشار ميذاره، خوب نيست

ما كه سابقه داريم، ديگه مطمين تر بايد باردار بشيم. يعني سركلاژ شكمي بشيم. آنتي بيوتيك بخوريم. ايمني و انعقاديو درست درمان كنيم.

توي هفته ١٨ طول سرويكس ٣٥ بود بالاي ٣٠ عدد خوبيه اما اينكه يهو فانل ميده و كيسه آبو درگير ميكنه يا ...

یعنی منظورت اینه سرویکس یهو کم میشه؟

یعنی منظورت اینه سرویکس یهو کم میشه؟

آره

یهو کم میشه

مثله من و شما

خیلی از دوستامون هستن که از هفته ۱۲ طول سرویکسشون هی کم میشه، اونها تکلیفشون معلومه، 

اما من  در هفته ۲۲ یهو طول سرویکسم شد ۱۰ و فقط نخ سرکلاژ بسته مونده بود

همراه با نشتی کیسه آب

آره یهو کم میشه مثله من و شما خیلی از دوستامون هستن که از هفته ۱۲ طول سرویکسشون هی کم میشه، اونها ...

اما من هیچ کم نشد طولش و حتی یه ذره لک بینی نداشتم یا درد ..

سونو قبل بستریمم سرویکس خوب بود 

اما من هیچ کم نشد طولش و حتی یه ذره لک بینی نداشتم یا درد .. سونو قبل بستریمم سرویکس خوب بود 

پس شما فقط پارگي كيسه آب ميدين، و به قوله دكترها فقط از لحاظ عفونت يا سقط عفوني بايد چك بشين. البته اگر ايمني مشكل نداشته باشه