2777
2789
عنوان

قهرباخدا

95 بازدید | 7 پست

دلم خیلی شکسته از اول امسال تاالان یروزه خوش نداشتم یه آب خوش ازگلوم پایین نرفتم مشکلی داشتم که برای براورده شدنش به هر دری فکرکنید زدم هرنذروختمی تونستم انجام دادم ولی اتفاقی که نباید می افتاد افتاد😔میدونستم این مشکلم حل نشه مشکلات بعدی پشت سرش میان و همینم شد.بازم از رو نرفتم دوباره ذکر دعا چله ختم قران کمک به فقیر...ولی بازم خدانگام نکرد و یه اتفاق وحشتناکترکه میدونستم اگه اتفاق بیفته نابودمیشم افتاد😭الان دیگه امیدموکاملاازدستم دادم 2روزه نه نمازخوندم نه حتی باخداحرف زدم چون میدونم منواصلااااادوست نداره.حس وحشتناکی دارم احساس میکنم تنهاترینم تودنیا کارم فقط شده گریه

زیادی جدی گرفتی بابا. خدا اگه واقعا اونجوری که میگن عادل و مهربون بود، یکی تو ایران‌ به دنیا نمیومد ...

هیچموقع تاحالا این حس بهم دست نداده بود.من حتی الانم منتظرم که بشنوم اون خبری که شنیدم دروغه تابرگردم سمت خدا🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش گفتی " میدونستم اگه فلان اتفاق بیفته؛ اینجور میشه"یعنی که خودت منتظر اون اتفاق بده بودیخودت جذبش ...

انقدددررر به چیزای مثبت فکرکردم تلاشم کردم ولی هیچکدوم جذب نشد☹️منفی هارو فقط میدونستم اگه اتفاق بیفته چی میشه ولی ازترسم که جذب نشن بهشون فکرنمیکردم ولی اخرشم جذب شدن

سلام عزیزم

درکت میکنم

منم چندین ساله منتظرم

تمام موهای سرم حتی ابروهام سفید شدن

نه خواب دارم نه خوراک

چه ختمها چه چله هایی که نگرفتم(تو تاپیکم نوشتم)

فقط کاش بفهمم حکمت خدا چیه

من که چیز بد ازش نخواستم که به صلاحم نباشه

واقعا درمونده شدم

ایشالا به زودی زود مشکلاتت حل بشه عزیزم و روی خوش زندگی رو ببینی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

التماس دعا🙏🙏

خدا قرار نیست مشکلات رو حل کنه قراره دستتو بگیره تا از مشکلات رد بشی بلاخره چه بهش اعتقاد داشته باشی چه نه این مشکلات وجود دارن ولی اگه دستت تو دست خدا باشه احساس تنهایی و بی‌پناهی نمی‌کنی کل این دنیا یه صحنه نمایشه باید نقشتو درست اجرا کنی حالا شاه باشی یا گدا فرقی نداره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.