2777
2789
چه جالب ! کدوم شهر و منطقه ای ک ندیدم تا حالا اکثر زناشون ۱۷۰ باشن !!! اونم تو ایران

همدان برو اونجا خیلی بلندن😁

(من همدان نیستم)

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نی نی سایت دنیایی ماورا دخترا همه بالا ۱۷۰و ۱۸۰ زیر ۴۰ کیلو حقوقا همه بالای ۲۰۰ خونه ها ویلایی و است ...

واقعا . اخه دیگه قد رو که صب تا شب تو کوچه خیابون میبینیم . اینو چرا 😑 نمیگم بلند نیس کسی . ولی خیلی کم . دختر دایی من ۱۷۵ شایدم ۱۸۰ هس . همه به بدبخت میگن فلانی دراز !! از بس قد کوتاه زیاده توشون غیرعادی میشه

اونا هم که هر شبانه روز تاپیک کالری شماری و رژیم فست و انواع و اقسام رژیما را میزنن لابد منم🤣

و همچنین من 🤣 ایشالله ماهم دو متر قد میکشیمو به زیر ۴۰ سقوط کرده شوهری دکتر به خواسگاریمون میاد 😎 چی فکر کردی نی نی سایتیم دیگه😂

عزیزم منم همینم رژیم فستینگ می خوام بگیرم توام بگیر

متاسفانه مشکل اراده دارم

اصلا نمیدونم چه مرگم شده

تا نصف روز رژیمم بعد ولش میکنم

هی میگم از فردا ازفردا ها😭😭😭

خانه شماره 12 میدان گریمولد
دقیقا منم باقد ۱۶۴،۵ مرد هم قد زیاد میبینمنمیدونم واقعیت اصلا با حرفای اینجا جور در نمیاد

سنای بالاتر بازم خوبه . دخترای کم سن و سال که میان میخونن .. اینکه اینجا خواستگارا همه پزشک و مهندس و حقوق حداقلی ۱۰۰ به بالا !!! اونوقت اون پسرای گچکار بنا نقاش فروشنده و....‌ چی ؟! همه مجرد موندن ؟! 😑😑😑😑 اینا ک دنبال دکتر و مهندس و فوق پولدارن . پس معمولیارو کی میگیره؟!