2777
2789
خیلی جاها نباید سکوت کرد و باید حقو گرفت . رو پای خودت وایستا و سعی کن مستقل باشی ،جوری آینده رو بسا ...

چطوری یادش بدم.حتی نمیتونم درست حسابی حرف بزنم.بخوام جواب یکی رو بدم لکنت زبون میگیرم.شدم یه ادم ضعیفو تو سری خور.مثل مامانم.حتی الانشم مامانم میگه ولش کن بزار هرچی میخواد بگه.با همین افکار ببخشید رید تو آینده مون

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من خیلی زورکو و تو روی باباش می ایسته شوهرم بابای خوبیه براش

پس قدر پدرش رو نمیدونه.نظرهای منو بده بخونه بیینه چطور پدرهایی هم وجود دارن شاید قدر پدرشو دونست

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

خداوکیلی دختر مجردهایی ک دارن از خودشون تعریف میکنن

و دخترخانم مخاطب رو ب نوعی قبول ندارن یا شاید بعضیاتون دارید تخریب میکنید

اگه همچین چیزی رو استارآقا میکفت و از مشکلات خانمش صحبت میکرد

همینارو میگفتین؟؟

چطوری یادش بدم.حتی نمیتونم درست حسابی حرف بزنم.بخوام جواب یکی رو بدم لکنت زبون میگیرم.شدم یه ادم ضعی ...

پیش مشاور برو، تو همایشا شرکت کن ، راجع به اعتماد به نفس و این چیزا زیاد مطالعه کن.

اگه بخوای همه چی درست میشه ، نگو نمیتونم مطمئن باش که میتونی . شما مادرت نیستی و یه آدم‌از یه نسل متفاوتی پس باید خیلی قوی تر از مادرت باشه . 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...

این بدترین درده ی مادره😔

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity