2777
2789
والا خیلی مرد بابای من تو کار ساخت و ساز هر وقت ازش پول میخوایم میگه ندارم از بچگی همینطوری بوده ...

بابای منم همینه😠ازش متنفرم.زمان مجردیم بود روزی یه میلیون درآمد داشت ولی من با کفش و مانتو کهنه میرفتم دانشگاه.همه فکر میکردن بچه گدام.خودم یا مامانم واسم لباس میخریدیم میومد پاره شون میکرد.میگف حق نداری بپوشی😔فقط میخوام بمیره.هیچ نقشی تو زندگیم نداشته هیچی

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا یه جاهای میبینی بهتر میدیدن میگن هرچی سن میره بالاتر چشمات ضعیفتر میشه کلمات رو از نزدیک&nb ...

خب گلم پدر مادر هم آدم هستن آدمها هم متفاوت شاید پدر مادر شما اینجور باشن و نمیشه همه آدمها رو مثل هم دید 

پدر مادر من زندگی موفقی نداشتن الانم ندارن من که بچه شون هستم قدرت تشخیصم بیشتره ولی اون دوتا هنوز مثل بچه های نوجوون هستن کل کل و فکر زندگی نبودن و کلا حال خودشونن فقط ادعاشون بیشتر شده

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
والا خیلی مرد بابای من تو کار ساخت و ساز هر وقت ازش پول میخوایم میگه ندارم از بچگی همینطوری بوده ...

اوه چکار میکرده اون همه پولو😐

فضولی نباشه شما رشته تون چیه؟ 

اللهم الرزقنی کربلا

منم اینطوریم ولی چون پدرم ظالمو مستبده.پولداره ولی خرج زنو بچش نمیکنه.من همیشه مثل گداها میگشتم.درحا ...

الهی بمیرم ،فراموش کن اون روزارو عزیزم .

الان دیگه اجازه نده ک کسی بهت توهین کنه و زور بگه و اذیتت کنه . 

من به هیچ عنوان حرف زور کسی رو تحمل نمیکنم، تا به حال تو روی بابامم واینستادم چون تا به الان کوچکترین حرف زوری نزده و مارو مجبور به کاری نکرده و اگه هزارتومنم دستش بیاد میاره میذاره وسط .

شماهم از همسرت پدری بساز که دوست داری نه آدمی ک بتونه دور از جون تو سرت بزنه

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
پدر منم خسیسه تا حدودی دائم در حال پس اندازن بچگی خیلی سختی دادنم

بابای من میگفت واسه آیندتون

الان 24 سالمه هنوزم میگه واسه آینده در حالی که مثل روز برام روشن داره دروغ میگه

دیگه کدوم آینده؟

مگه قرار چندسال دیگه من با مادر و پدرم زندگی کنم؟

الانم میگه وضعیت اقتصادی بده ندارم

کل بچگی و جوونیم بدبختی کشیدم حالا هم که به این سن رسیدم اینجوری

چند وقت دیگه هم برم سرکار با پول خودم باید همه چیز بخرم

نمیدونم پدرم این وسط چیکار میکرد

چقدر ماها شبیه همیم منم فقط پول سرکارم هست پدرن خبر نداره ازکجا میارم خوش وخرم جوون هم مونده حرص چی رو بخوره آخه همش ازجیب خودم میخرم خودش به همه میگه من غصه هیچیو نمیخورم راس میگه غصه بچشو چرا باید بخوره چنین به اصطلاح پدری 

خدایا داده ونداده ات راشکر
اوه چکار میکرده اون همه پولو😐 فضولی نباشه شما رشته تون چیه؟ 

آدم خسیس پول چیکار میکرده؟

پول روی پول میزاره

من یکی از نزدیکانم همینطوری بود

تا وقتی مرد زنده بود  زن و بچه اش عذاب میداد وقتی مرد  زن و بچه اش فهمیدن کلی پول تو حساب بانکی مرد هست

الان رفتن کلی خرج خونشون کردن و اکثرا میرن مسافرت😂

من معماری میخوندم

الهی بمیرم ،فراموش کن اون روزارو عزیزم . الان دیگه اجازه نده ک کسی بهت توهین کنه و زور بگه و اذیتت ...

خدانکنه عزیزم.زنده باشی💚

برای فرار از دست پدرم خودمو بدبخت کردم.زن یه ادم فقیره خیانت کار شدم.ولی باز ترجیح میدم به خونه ی پدرم.

تصور کن پدرم چقدر ظالمه که برگشته بهم میگه چندسال دیگه باید برین گدایی خرج زندگیتونو دربیارین.از وضعیت من لذت میبره.حالا انگار خودش خیلی بهم میرسید اشغال.

حتی جهیزیه هم نمیخره.انداخته گردن مامانم.الان 4سال از ازدواجم گذشته تازه یادش اومده جهیزیه بخره.چون پیش مادرشوهر میمونم تو یه اتاق.کلا جهیزیه رو بیخیال شده بود.میره خرید.منم که طبق معمول حق نظر دادن ندارم.خودش میره از پایین شهر جاهای دور افتاده واسه من وسایل میخره هیچ.ارزونترین وسایل.حتی نمکدونم خودش باید انتخاب کنه.بهم میگه که قانع باش به همینا.لیاقتت همینه.انگار چی خواستم ازش تاحالا

طبق معمول هم میریزم تو خودم.منه حامله رو به گریه انداخت ظالم.مامانمم میگه جوابشو نده.همش تقصیر مامانمه.اگه تو روش وایمیساد مارو بدبخت نمیکرد

آدم خسیس پول چیکار میکرده؟ پول روی پول میزاره من یکی از نزدیکانم همینطوری بود تا وقتی مرد زنده بو ...

وای مثل بابای من.اونروز میگه من پول جمع میکنم فکر نکنین به شما میرسه.پول ارث وفا نداره.نمیتونین بخورینش.اخه یکی نیست بگه ظالم خب الان خرجمون کن.نمیدونم چجوی میخواد جون بده

خدانکنه عزیزم.زنده باشی💚 برای فرار از دست پدرم خودمو بدبخت کردم.زن یه ادم فقیره خیانت کار شدم.ولی ...

خیلی جاها نباید سکوت کرد و باید حقو گرفت . رو پای خودت وایستا و سعی کن مستقل باشی ،جوری آینده رو بساز که حتئ به همسرتم نیاز نداشته باشی و در آینده دخترتم حسرتایی ک تو خوردی رو نخوره. به بچه هاتم یاد بده ک ضعیف نباشن 

کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
چقدر ماها شبیه همیم منم فقط پول سرکارم هست پدرن خبر نداره ازکجا میارم خوش وخرم جوون هم مونده حرص چی ...

دقیقا مثل پدر من.بخدا جلوش جون بدیم میگه بمیرین.اما خودش یه ذره سرش درد کنه انواع اقسام متخصص میره.اونقد به خودش میرسه.مثل پسرای 20ساله میره بیرون با ماشین صدای ضبطشو میبره بالا.دردو غمی نداره که.

فقط فکر خودشه.

تاحالا کار کرده واسه خودش.همش مامانم خرجمونو میکشید.هیچی واسه ما نکرده اشغال

2810