2777
2789
عنوان

بچه های متولد ۹۷

| مشاهده متن کامل بحث + 4525 بازدید | 363 پست

دخترمن پنج ماهشه عاااااااااشق دوربينه😄😄😄بعدم كه وقتي بيدار ميشه يهو دمر ميشه نگامون ميكنه😆از چهار ماهگي غلت ميزنه😐

خداياخودتدخترم را،فاطمي و زينبيبگردان  براي حاجت دلم يه صلوات بفرستيد❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من 18 ام دوماهش تمام شد 

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
بچه منم متولد۹۷/۱۲/۲۹ هست😂😂 منم بیام؟؟؟

چ قشنگ 

بچه من 18 اسفند 97

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌
خانوما یی که بچتون یکسالشه. صبحانه چی هامیدین منکه دیگه نمیدونم چی بدم

من ی روز تخم مرغ میدم ی روز فرنی با موز مربا و پنیر هم ی ذره میدم

آدم ها فکر می‌کنند؛ اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می کنند،شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر میکنند میتوانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!           اما حقیقت ندارد...                                                               اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم،اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم،اگر آدم ساختن بودیم،از همین جای زندگیمان به بعد را می ساختیم!

خانما بچه ام سرما خورده 

خیلی خلط گلو داره 

بینیش کامل بسته اس

گوششم درد میکنه 

چکار کنم بنظرتون 

دکتر بردم دارو داد خوب نشد

بچه منم دیشب سرما خورده یک سالشه  کسی میدونه ب منم بگه

من گفتم زیر کولر نذارمش 

مادرشوهرم گرمش میشه روشن میکنه سردش میشه خاموش میکنه کاری ب بچه ی منم نداره 

بچه ام هی عرق میکنه هی باد سرد ب بدنش. میخوره داغون شده😔

2810