2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من با صبحانه نگار مشکل دارم. یه کم بگید چیا میدید؟ نگار صبحانش تنوع نداره.

نیمرو یا خامه یا پنیر خامه ای

عسل رو روزی یه قاشق به زور ... انگار که داره دارو میخوره

اهل مربا یا شیره نیست

کورن فلکس دوست نداره
سمیه اهل مارمالاد نیستی؟؟؟ یا اینکه از مارمالاد استفاده کنی ؟ میتونی کیویاتو مارمالا د کنی برای بین شیرینی و کیک .. یا اینکه کیک خامه ای درست کنی و برای تزئیین بچینی روش و بخورینش طعم خوبی پیدا میکنه .. ولی بهترین راهش اینه بری همه اشو پوست بگیری خوشکل بچینی تو ظرف به چشم بر هم زدنی توسط اهالی منزل غیب میشه .. منهر چی میبینم تو یخچال موندههمین کارو باهاش میکنم .

برای شیر از توت فرنگی هم میشه استفاده کنی .. سمیه اینی که من به مبینا میدم ندادی بهش یه امتحانی بکن . مبینا اصلا و ابدا هیچ جوره شیر نمیخورد ولی ححالا این جوری دوست داره و خودش تقاضای شیر میده !!!!

برای صبحانه هم هر چی ما بخوریم اونم میخوره گاهی هم خودش ایده میده لقمه پنیر با عسل!!! عسلو خالی هم میخوره .. ببین بیا یه کم شکلک با غذاهاش درست کن . مثلا با نیمرو یا تخممرغ آبپز یا غذاهای دیگش . مبینا اینکارو خیییییییییییلی دوست داره

بستنی هم من با هیچی مخلوط نمیکنم ولی برای بچه ها برایاینکه کالریش بالا بره با موز خیلی خوشمزه میشه

راستی یادم اومد مبینا هم قدش 105 بود با وزن 15
من بیشتر از همه شیر موز درست میکنم..

شیر پسته هم درست میکنم..

توت فرنگی و طالبی رو هم تو شیر میریزم...

خیلی سرحال باشم شیرموز درست میکم...

بعد 2 تا اسکوپ بستنی تو لیوان میزارم... شیر موز روش میریزم... آناناس کمپوت و موز حلقه شده و پسته و بادوم و پودر نارگیل هم میریزم و کمی سس شکلات... یه معجون تمام عیار...

اینی که گفتم خیلی کم پیش میاد مثلا دوماه یه بار... ولی اگه هر هفته هم درست کنم آرمان میخوره...
Lilypie Pregnancy tickers
یه مدلم اینه که همه اون خوشمزه هایی که گفتم رو با هم مخلوط میکنم یه شیر غلیظ درست میشه...خیلی سنگینه... در حد 1/3 لیوان رو هم آرمان بخوره من خوشحال میشم...

ولی خب آرمان کلا ترجیح میده بستنی درسته رو با چشماش ببینه تا اینکه با شیر مخلوط شده باشه...
Lilypie Pregnancy tickers