2777
2789
عنوان

نمازاول وقت

103 بازدید | 18 پست

سلام عشقا😍

کیا نمازاشونو اول وقت میخونن؟

توروخدامنو راهنماییم کنین لطفا

هرکارمیکنم نمیتونم..مثلا دوسه روز اول وقت میخونم بعدباز یادم میره یا هی میگم الان پامیشم میخونم میبینم دوسه ساعت از اذون گذشته ولی هنوزنخوندم.خیلی آدم تنبل و کسلی هستم .کمکم کنین🙏🏻

اجرتون باخدا

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

منم دوست دارم نمازم اول وقت باشه ولی تنبلی میکنم همیشه به حال کسایی که نمازشون اوله وقته غبته می خورم🥲

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

گوشیم ک اذان شروع میکنه تاتموم نکرده‌پامیشم وضو میگیرم واماده‌نماز میشم اگ گوشیم اذان نزنه تنبل میشم میمونه برای بعد

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودتو تنبیه‌کن

اگه نمازت دیر بشه باید به کسی که ازش بدت میاد پیام بدی سلام احوال پرسی کنی دیگه نمازت دیر نمیشه😁

امَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ✨️🤲خدایا به من و خانواده ام و تمام دوستانم و تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستم سلامتی/آرامش/کار وبخت خوب/رفاه / فرزند و خوشبختی هدیه کن✨️خدایا ما را به حال خودمان وامگذار و تا ابد حب حسین را سهم دلهای ما کن🤍🥺✨️خدایا به بیماران سلامتی به مجردین بخت خوب به متاهلین  خانه ایی پر ازعشق  و به فرزندانمان لبخند و شادی را هدیه کن🤲❤️بگو الهی آمین✨️(دعای دست جمعی)
منم دوست دارم نمازم اول وقت باشه ولی تنبلی میکنم همیشه به حال کسایی که نمازشون اوله وقته غبته می خور ...

😢انشالله خداکمکمون کنه.منم همینطور

سلام خواهر گلم 

برنامه باد صبا رو دارید ؟

یک بخشی داره اگر اون قسمت تنظیم کنید ....هنگام اذان ....اذان پخش میکنه و باعث یادآوری میشه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

این خاطره ی واقعی رو بخون

نماز اول وقت

🔹به عیادت دوستی رفته بودم، پیرمرد شیک وکراوات زده ای هم آنجاحضور داشت. چند دقیقه بعداز ورود ما اذان مغرب گفتند

آقای پیرکراواتی،باشنیدن اذان ،درب کیف چرم گرانقیمتش را بازکرد وسجاده اش را درآورد و زودتر از سایرین مشغول خواندن نمازشد.!!برای من جالب بود که یک پیرمرد صورت تراشیده کراواتی اینطور مقیدبه نماز اول وقت باشد. از او دلیل نماز خواندن اول وقتش را پرسیدم؟

🔹در جوانی مدتی از طرف رضا شاه مسئول اجرای طرح تونل کندوان درجاده چالوس بودم. ازطرفی پسرم مبتلا به سرطان خون شده بود و دکترهای فرنگ هم جوابش کرده بودند و خلاصه هرلحظه منتظرمرگ بچه ام بودم.!!

روزی خانمم گفت که برای شفای بچه، مشهد برویم و دست به دامن امام رضا(ع) بشویم. آن موقع من این حرفها را قبول نداشتم اما چون مادر بچه خیلی مضطرب و دل شکسته بود قبول کردم. رسیدیم مشهدو بچه را بغل کردم و رفتیم وارد صحن حرم که شدیم خانمم خیلی گریه می‌کرد . گفت برویم داخل که من امتناع کردم چه را گرفت وگریه کنان داخل ضریح آقا رفت.

🔹پیرمردی توجه ام رابه خودش جلب کردکه رو زمین نشسته بود وسفره کوچکی که مقداری انجیر و نبات خرد شده در آن بود. هرکسی مشکلش را به پیرمرد میگفت و او چند انجیر یا مقداری نبات درون دستش میگذاشت و طرف خوشحال و خندان میرفت!

به خود گفتم عجب مردم احمق وساده ای داریم پیرمرد چطورهمه را دل خوش كرده آنهم با انجیر و تکه ای نبات!

پيرمرد نگاهی به من انداخت و پرسید: حاضری باهم شرطی بگذاریم؟

گفتم:چه شرطی و برای چی؟

شیخ گفت :قول بده در ازاء سلامتی و شفای پسرت یکسال نمازهای یومیه راسر وقت اذان بخوانی.!

متعجب شدم که او قضيه مرا ازکجا میدانست!؟ كمی فکرکردم دیدم اگر راست بگوید ارزشش را دارد...

خلاصه گفتم :باشه قبوله و با اینکه تا آنزمان نماز نخوانده بودم واصلا قبول نداشتم گفتم:باشه.!

🔹همین که گفتم قبوله آقا، دیدم سر و صدای مردم بلند شد و در ازدحام جمعیت یکدفعه دیدم پسرم از لابلای جمعیت بیرون دوید و مردم هم بدنبالش چون شفاء گرفته وخوب شده بود. من هم از آن موقع طبق قول وقرارم با مرحوم "حسنعلی نخودکی" نمازم را سر وقت می‌خوانم.

🔹روزی محل اجرای تونل کندوان مشغول کار بودیم که گفتند رضا شاه جهت بازدید آمده. درحال تماشای حرکت کاروان شاه بودیم که اذان ظهرشد مردد بودم بروم نمازم را بخوانم یا صبرکنم بعداز بازدید شاه نمازم را بخوانم. چون به خودم قول داده بودم وضو گرفتم وایستادم به نماز. رکعت سوم نمازم سایه رضاشاه را کنارم دیدم و خیلی ترسیده بودم. نمازم که تمام شد بلندشدم دیدم درست پشت سرم ایستاده، گفتم: قربان درخدمتگذاری حاضرم. رضاشاه هم پرسید : مهندس همیشه نماز اول وقت میخوانی!؟ گفتم : قربان ازوقتی پسرم شفا گرفت نماز میخوانم چون درحرم امام رضا(ع)شرط کردم. رضاشاه نگاهی به همراهانش کرد وبا چوب تعلیمی محکم به یکی زد و گفت: مردیکه پدرسوخته،کسیکه بچه مریضشو امام رضا شفابده، ونماز اول وقت بخوانه دزد و عوضی نمیشه.! اونیکه دزده تو پدرسوخته هستی نه این مرد!

🔹بعدها متوجه شدم،آن شخص زیر آب منو زده بود و رضاشاه آمده بود همانجا کارم را یکسره کند اما نمازخواندن من، نظرش راعوض کرده بود و جانم را خریده بود. از آن تاریخ دیگرهرجا که باشم اول وقت نمازم را میخوانم و به روح مرحوم"حسنعلی نخودکی" فاتحه و درود میفرستم.

(خاطره مهندس گرایلی سازنده تونل کندوان)

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

منم اوایل اول وقت نبود ولی دیروقتم نبود تاکه یجای خوندم از خوبیای اول وقت ک میگف اگه خوندی نماز اول وقت و ب اون درجه بالانرسیدی بیابمن هرچی میخای توهین کن ازیه عالم شنیدم منم بعد اون میخونم دیگه ترکش نکردم 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم❤️🤍

گوشیم ک اذان شروع میکنه تاتموم نکرده‌پامیشم وضو میگیرم واماده‌نماز میشم اگ گوشیم اذان نزنه تنبل میشم ...

عادت کنی خوبه.منم دارم اذان گو..ولی بازتنبلیم میشه 😢

سلام خواهر گلم برنامه باد صبا رو دارید ؟یک بخشی داره اگر اون قسمت تنظیم کنید ....هنگام اذان ....اذان ...

سلام عزیزم 

بله دارم ..یه مدت خیلی خوب بودم همین اذون میگف پامیشدم برای نماز..ولی باز الان شیطون رفته روکولم نشسته نمیزاره پاشم..موقع اذون که  میشه تنبیلیم‌میشه ...خیلی دوستدارم کاری کنم تو طول روز سرحال باشم چون خیلی کسلو تنبلم 

سلام عزیزم بله دارم ..یه مدت خیلی خوب بودم همین اذون میگف پامیشدم برای نماز..ولی باز الان شیطون رفته ...

به نظرم هر چند وقت یک بار ،

چند حدیث از برکات و فواید نماز اول وقت بخونید 

یک انگیزه میشه براتون ...🌱✨️

شیطان تمام تلاشش رو میکنه تا شما رو از نماز دور کنه 

بسم الله بگید خواهر جان برید نماز بخونید بعد بیاید سایت 😊

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
منم اوایل اول وقت نبود ولی دیروقتم نبود تاکه یجای خوندم از خوبیای اول وقت ک میگف اگه خوندی نماز اول ...

خیلی عالی.انشالله همیشه نمازات سروقت باشه

به نظرم هر چند وقت یک بار ،چند حدیث از برکات و فواید نماز اول وقت بخونید یک انگیزه میشه براتون ...🌱 ...

اره واقعا اینجوری خوبه..ازبرکات نمازاول وقت هرچی بیشتربدونم به نفعمه🙂بله حتماعزیزم..