2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زهره کلاس لگو در هفته یه ساعته... واسه یه ساعت الینا رو بزار پیش یه نفر... مبینا رو ببر کلاس.. بمون تا کلاسش تموم شه و نتیجه کارش رو ببین و با هم بیاین خونه... من اینجوری میکنم... چون آرمان دوست داره چیزایی که درست میکنه رو نشونم بده...
Lilypie Pregnancy tickers
مرسی آزاده جونم .. آره عجیبه که اینجا نیست ؟ شیراز خیلی خوب تو هر زمینه ای پیشرفت داشته ولی کارگاه مادر و کودک هم نداره ! فقط یک فرهنگسرای کودک داره .. ببینم لگو جز کلاساش نیست ؟ کلاس شعر و بازی رو قبلا میرفت که توش لگو بازی هم میکردن ولی فقط در حد تفریح بود اموزش نداشت
چقر خوشحالم هی میام میبیم این همه پست گذاشتید

بچه ها یه فکری به ذهنم رسیده. میخوام شیرهای طعم دار رو مثل شیر موز و شیر طالبی یا توت فرنگی رو بریزم تو جای

آلاسکا و به عنوان بستنی یخی بهش بدم. فکر کنم خوشمزه بشه
سلام

آرین هم روزی 2 تا پاکت 200 سی سی شیر میخوره. صبحانه گاهی نون پنیر و گاهی هم کورن فلکس با شیر.
نهار و شام هم هر چی که خودمون بخوریم . عاشق شکلاته. دنت هم گاهی. پرتقال خیلی دوست داره .
گاهی غذا براش نودل با قارچ سرخ شده درست میکنم و روش پنیر پیتزا میریزم.خیلی دوست داره . با غذاش هم سبزی , خیار و خیارشور میخوره که البته اینا بعنوان سریع کننده ی غذاشه چون غذا خوردنش طولانیه. پیتزا هم ایییی دوست داره . کلا بچه ی خوش غذایی نیست و گاهی دقم میده . وزنش هم 17 (البته به زورررررر) و قدش هم 105 .
مخلوط کن و آبمیوه گیری من همیشه روی کابینت حاضر و آماده است...

فرت و فرت دارم میوه ها رو با شیر و شکر مخلوط میکنم و به خورد اهالی خونه میدم... چقدر هم که این شیر توت فرنگی خوشمزه است...

حالا اگه تو همین مخلوط به جای شکر یه کم بستنی وانیلی یا خامه بریزین...فوق العاده خوشمزه تر میشه... آرمان که عاشقشه...
Lilypie Pregnancy tickers