2777
2789
سلام به همه مامانهای اردیبهشتی.خیلی خوشحالم که دوباره همه دور هم جمع شدیم.دلم تنگ شده بود.هر از گاهی میرفتم تو پاتوق مامانها اما هیج کی توش نبود....
تولد همه گل دخترا و گل پسراتون مبارک و پیشاپشش مبارک(-:

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها یه چیز جالب بگم من الان تقریبا بعد از ٩ یا ١٠ ماهه که به اینترنت دسترسی پیدا کردم چون این مدت جای مشخصی نداشتم و خونه مامانم اینا همشاید به دلیل شرایط دو ماه یه بار اگر یه ساعت می نشستم پای کامی
الان برام جالبه باورم نمیشه. تکنولوژی خیلی خوبه مخصوصا از نوع ای دی اس الش
دلم واقعا براتون تنگ شده بود البته اینجا گاهی سر میزدم اما خبری نبود
مشکل اصلیمم این بود و هست که تو مادرانه ها با آی پد نمی تونم وارد بشم پسوردمو قبول نمی کنه قبلا هم همینطور بود یه بارم به نیاز گفتم
راه حل؟؟؟؟؟
زهره جون واسه پفیلا درست کردن شعله گاز باید خیلی تند باشه یعنی من که با این دستور درست می می کنم اشتباه نکردی ؟

زهره جونم تورو خدا یکبار دیگه بگو من نفهمیدم سام هم اهل شیر نیست گفتی شیر و میوه رو مخلوط کنم تو چه نوع قالب هایی بریزم بستی یخی شه چه جورذی بچه بخوره ؟ دسته نداره که

بدبختیش اینه سام بستنی هم دوست نداره
فقط و فقط بستنی قیفی

اما وجدان درد گرفتم ازاده من از مخلوط کن و اب میوه گیری سالی یکبار استفاده کنم اونم اگر

پونه کلاس باله ابابا ای ول من جات بودم خودمم می رفتم
بچه ها باور کنین مهد خیلی خوبه والا من که سام از 6 ماهگی مهد رفته کلی راضیم مریضی هم زیاد به مهد ربط نداره بزنم به تخته سام یکبار هم اسهال استفراغ و اینجور چیزها نگرفته فقط گاهی سرماخوردگی معمولی داره مث بقیه بچه ها