2777
2789
عنوان

پس کی خوب میشه عفونت گوش 😫😫

71 بازدید | 12 پست

یک هفته پیش ، گوشم عفونت کرد ،رفتم دکتر 

سفکسیم ۴۰۰ داد هر ۱۲ ساعت یک عدد 

قطره گوش داد هر هشت ساعت ۳ قطره 

و ی کپسول ضد قارچ روزی یک عدد

یک هفته گذشته ، نسبت ب روز اول خدا رو شکر درد ندارم 

ولی گوشم کیپه و جرم و عفونت رو حس میکنم تو گوشم 

دوباره رفتم پیش دکتره ..

باز گوشم رو نگاه کرد گفت عفونت زیاد و قارچه ..

دوباره ۳ تا قطره جدید نوشت 

الکل بوریکه 

جنتامایسین. 

گفت اینا رو استفاده کن ، گوشت کیپ بود دوباره. ، بازم بیا ... 

یعنی خوب میشم ؟؟؟؟؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
منم باز گوش درد دارم.درک میکنمداروهاتو به‌موقع استفاده کنی بله خوب میشه

بخدا از هفته پیش تا حالا دارم به موقع استفاده میکنم 

ولی اخهچقد طولانیه و زمان بر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا

روغن بنفشه بگیر دور گوشت پیشونی و قسمت گلو رو باهاش ماساژ بده برا عفونت سینوس خوبه

اسفند دود کن زود به زود

من شیش ماه بخاطر گوشم دکتر می رفتم انقد کیپ میشد ساکشن می کرد الان ی خورده بهترم

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
ای باباروغن بنفشه بگیر دور گوشت پیشونی و قسمت گلو رو باهاش ماساژ بده برا عفونت سینوس خوبهاسفند دود ک ...

من نمی‌دونم چرا این پکتره حتی ب خودش زحمت نداد ساکشن کنه 

.

منم عفونت داشت گوشم بهم قطره داد و آزیترومایسن ۵۰۰، خوب میشه عزیزم دوره درمان رو کامل کن اگه نشد بر ...

خب همین که میرم متخصص گوش و حلق و بینی هست 

من نمی‌دونم چرا این پکتره حتی ب خودش زحمت نداد ساکشن کنه .

ساکشن زیاد هم به گوش اسیب میزنه

کاش چشمان مرا خاک کنید ... تا نبینم که چه تنها هستم...یک لحظه از انسان شدنم هست که ان رانمی توانم هرگز بدون وحشت بخاطر بیاورم، زمانی که برای اولین بار صدای تپش قلبم راشنیدم. این صدای دقیق، بلند و منظم، که توامان نوید مرگ و زندگی را میدهد با ترس و تشویشی غریب به شگفتم می اورد، انها همه جا ساعت نصب کرده اند. اما چطور می توانند چنین ساعتی با ثانیه شماری سریع که تمام ثانیه های زندگی را همراهی می کند ، در سینه شان حمل کنند.!
اخه در عجبم چجوری لین جرم عایی که از عفونتن باید تخلیه بشه

دکتر تو عوض کن بعضیا هیچی بارشون نیست

دکتر تو عوض کن بعضیا هیچی بارشون نیست

این خیر سرش متخصصه 

کمه کم بیست ساله مطب داره 

حالا یک هفته این قطره ها رو مصرف میکنم ببینم چی میشه 

این خیر سرش متخصصه کمه کم بیست ساله مطب داره حالا یک هفته این قطره ها رو مصرف میکنم ببینم چی میشه

اره انشالله که با همینا خوب شی نیاز نباشه به ساکشن