2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام. طبق نظر آقای مکارم نفاس نیست استحاضه است ، آقای سیستانی نفاس نیست اگر،شرایط حيض رو داشت حیض ه ...

سلام

بعد از زایمان میشه بفرمایید خونریزیها تا چند روز نفاس و بعد استحاضه هست؟ 

اینجا فرمودین 10 روز نفاس هست و بعد از 10 روز مجدد به اندازه روزهای حیض نفاس میشه؟ یعنی مثلا 17 روز میشه نفاس؟ درست متوجه شدم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من باردارم و استراحت مطلق، اما چون کسي ندارم در حد يه تميزکاري ساده يه اشپزي مجبوري انجام ميدم ،اما ...

عزیزم وقتی میتونی تمیزکاری رو انجام بدی حتما هم میتونی نمازت رو ایستاده بخونی ببخشید ک جواب دادم نماز نشسته در صورتیه ک ایستادن برای فرد ضرر داشته باشه یا نتونه سرپاش حتی برای چند لحظه بایسته

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...
عزیزم وقتی میتونی تمیزکاری رو انجام بدی حتما هم میتونی نمازت رو ایستاده بخونی ببخشید ک جواب دادم نما ...

من برام ضرر داره ،خيلي اما از اجبار پا ميشم، مدتي ايستاده خوندم يهويي خونريزي کردم منم ديگه نشسته ميخونم بخودمم ميگم، بايد ايستاده بايد بخونم اما ميترسم سعي ميکنم تا ميتونم بخوابم

...
خواهش میکنم.نه ولی آیه هایی که سجده واجب دارند رو نباید بخونید.سوره های نجم،علق،فصلت و سجده.

سلام. استارتر شما عالی هستید، خیلی خوب پاسخ میدید.

و اما سوالم، سجده سوره هایی که سجده واجب دارن رو چه جوری باید انجام بدیم؟ ذکرش چیه ؟ و اینکه آیا باید شرایط سجده ی نماز رو داشته باشه یعنی با مهر و رو به قبله باشه؟

ممنون از پاسخ گوییتون

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
سلام بعد از زایمان میشه بفرمایید خونریزیها تا چند روز نفاس و بعد استحاضه هست؟  اینجا فرمودین ...

سلام از همون اول نفاس هست.اشتباه متوجه شدید.خونی که بر اثر سقط یا زایمان از رحم خارج میشه،چه یک لحظه باشه و چه بیشتر،تا ده روز نفاس حساب میشه.

اما اگر همین خون از ده روز بگذره خانمی که عادت مشخصی داره باید به تعداد روزهای عادتش نفاس بگیره و بقیه ایام رو استحاضه.

مثلا شما پریودتون هفت روزه است.پس از اول تا روز هفتم رو نفاس میگیرید،پایان روز هفتم غسل نفاس میکنید و برای خون های بعدی طبق وظیفه مستحاضه عمل میکنید.

متوجه شدید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
استارتر حکم رابطه جنسی تو دوران عده چیه؟ باعث میشه صیغه طلاق باطل بشه؟

بله،مصداق روشن رجوع هست.البته در طلاق رجعی.و اگر دوباره قصد طلاق داشته باشند باید صیغه طلاق رو جاری کنند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سلام @بانوی_بی_نشان   میتونم در ایام حیض ذکر حمد بخونم روزی سیصد تا قبل پریودمم میخوندم میخوا ...

سلام.مشکلی نداره.هر چند گفته شده در این ایام بیش از هفت ایه کراهت داره،کراهت در اینجا یعنی ثواب کمتری داره نه اینکه اشکال داشته باشه‌.

سلام. استارتر شما عالی هستید، خیلی خوب پاسخ میدید. و اما سوالم، سجده سوره هایی که سجده واجب دارن رو ...

سلام.لطف دارید.

طهارت و پوشش مثل نماز شرط نیست.اما حتما سجده باید روی چیزی باشه که سجده روی آن درسته.مثلا روی مهر یا سنگ.فقط هم سجده واجبه نه ذکر سجده.اما مستحبه گفته بشه.به اینصورت که یکبار به سجده میرید و ذکر سجده یا هر ذکر دیگه ای رو میگید‌.

من باردارم و استراحت مطلق، اما چون کسي ندارم در حد يه تميزکاري ساده يه اشپزي مجبوري انجام ميدم ،اما ...

طبق فتوای آقای مکارم اگر کسی ناتوان باشه جواز خواندن نماز به صورت نشسته رو داره،اما اگر میتونه با تکیه دادن به دیوار و یا عصا و یا به حالتی که بشه حالت ایستاده رو حفظ کنه باید ایستاده بخونه.مگر ابنکه فوق العاده زحمت داشته باشه.

در حالت نشسته هم باید شرایط نماز حفظ بشه.مثلا سر باید بره سمت مهر نه اینکه مهر رو بیارید بالا.

سلام از همون اول نفاس هست.اشتباه متوجه شدید.خونی که بر اثر سقط یا زایمان از رحم خارج میشه،چه یک لحظه ...

ممنونم

ببینید درست متوجه شدم یا نه: 

خونریزی و لک بینی بعد از زایمان مثلا تا 30 روز هست

اگه کسی عادتش 7 روزه هست.. از روز اول تا هفتم میشه نفاس از روز 7تا 30 میشه استحاضه؟؟

ممنونم ببینید درست متوجه شدم یا نه:  خونریزی و لک بینی بعد از زایمان مثلا تا 30 روز هست اگه ...

بله.اما یه نکته رو یادتون نره.بعد از اینکه هفت روز نفاس گرفت و بقیه رواستحاضه،اگربعد از گذشت حداقل ده روز خونی که دید شرایط و صفات حیض رو داشت باید بنابر حیص بزاره.

پس اینطور میشه:۷ روز اول نفاس،ده روز استحاضه،روز هجدهم اگر شرایط و صفات حیض رو داشت حائض هست و اگرنه مستحاضه است همچنان.

2810