2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست
سلام خداراشکر(عزوجل)(جل حلاله)خوبین خانم@بانوی بی نشان لطفا خواهش میکنم جواب منو تا پیام منو دیدید ب ...

سلام خداراشکر(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت(عزوجل)(جل جلاله)شکرت الحمدالله خدایاشکرت خوبین(عزوجل)(جل جلاله)شکرت حالا سوالم اینجاست اگر دیگه برای کسی که پیام میفرستم 🕋🕋🕋🕋ایموجی 🕋🕋❤🕋🕋خانه 🕋🕋🕋خداوند🕋🕋🕋(عزوجل)(ل جلاله)شکرت 🕋🕋🕋متعال(عزوجل)(جل جلاله)شکرت🕋🕋🕋🕋 به هر قصد و نیت  نفرستم به ندرت در شرایط ایجاب شده بفرستم آیا مدام نفرستم گناه میکتم؟به خداوند و خانه اش بی احترامی میکنم؟و مکرد بعدی اینکه اگر زیر پست و وضعیت های اینسناگرام کامنت نزارم یاگاهی بزارم یا لایک نکنم یا گاهی لایک کنم یاهرچیزی دراین باره به هرقصد و نیتیآیا گناه کارم بااین کارم گناه میکنم مرتکب گناه میشوم؟و مورد سوم خیلی عذر میخوام اگر سوال هایم زیاد شد اگر محتواهای دیگر به غیراز محتواهای خداوند(عزوجل)(ل حلاله)متعال(عزوجل)(جل حلاله)شکرتون نگاه کنم و محتواهای  الله(عزوجل)(جل حلاله)شکرت اهل بیتی الله(عزوجل)(جل جلاله)شکرت مداحی نوحه امام حسین(علیه السلام)الله(عزوجل)(ل حلاله)شکرت و امام حسن(عایهدالسلام)الله(عزوجل)(جل حلاله)شکرت قرآن  و صاحب و همگی عصروالزمان و پیامبرالله(عروجل)(ل حلاله)شکرت(عزوجل)(ل جلاله)شکرت و اهل بیت و ائمه اطهارو همگی نگاه کنم اما کمتر هرموقع که ببینم یا به ندرت ببینم به هرقصد و نیتی آیا گناه میکنم؟اگر در اینستاگرام‌پست مداحی ازالله و اهل بیت ببینم واما پست دیگر را باز کنم یا وضعبت های دیگرراباز کنم گناه میکنم؟ نمیدانم توجیه اسن یاچی اما این هم بگویم بدون هیچ بی احترامی یاچیزی دوست دارم محتواهای دیر راهم بیینم و هروقت که دیدم هم محتواهای اهله و اهل بیت الله نگاه کنم و چند پیج دررابطه باالله و اهل بیت الله دنبال میکنم  خلاصه که این کار من است و سوال هم اینا بود ممنونم میشم لطف کنید رجند خز جمله جوابم را بدید ممنون از لطف و همرایتان درپناه الله(عروجل)(ل حلاله)شکر متعالی(عزوجل)(ل حلاله)شکرت خدایاسکرت ببخسید طولانی شد یاحق🕋🕋🕋🕋🕋🕋🕋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید من بعضی از اوقات توهین به مقدسات میاد تو ذهنم یا تو دلم ؟؟؟؟  

ممکنه من از عمد اونارا توی دلم میگم ؟؟؟؟

ببخشید من گناه میکنم ؟؟؟

ولی اصلا اصلا این حرفا را به زبون نیاوردم

و من نمازم میخونم و اهل بیت را هم دوست دارم

میشه خودتون به سوالم پاسخ دهید ممنون 

و بعد ببخشید اگر بدبیرا یعنی همان فحش کسی تو دلمان بدیم گناهه ؟؟؟؟

من بعضی از اوقات که اعصابم از دست کسی خرد میشه تو دلم بهش فحش میدم.  یا وقتی که تنها هستم ویکسی نیست فقط خودم هستم فحش میدم بهش و به زبون میارم

ببخشید گناه ؟؟؟

باید چکار کنم عصبی نشم؟