2777
2789
عنوان

پاسخگویی به سوالات شرعی

| مشاهده متن کامل بحث + 48434 بازدید | 3155 پست

سلام عزیزم.مرجع من مکارم هست

برادرشوهرم سگ دارن تو خونشون و بهش دست میزنن و...من چون سگ نجسه و نماز میخونم خونشون میرم چیکار کنم؟از کجا بفهمم موی سگ تو جایی که میرم هست یا نه؟خیلی خانوادش اصرار دارن بچم با سگه بازی کنه.چیکار کنم و اگه یه وقت مسرم دست زد چیکار کنم؟پسرم 2سال و 7ماهشه.البته منو همسرم تاجای ممکن نمیذاریم بچم به سگ دست بزنه ولی شوهرم و خانوادش میگن اشکال نداره و...

من همین یه دونه ام!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم.مرجع من مکارم هست برادرشوهرم سگ دارن تو خونشون و بهش دست میزنن و...من چون سگ نجسه و نماز ...

سلام.

تا یقین صددرصدبه سرایت نجاست به جایی ندارید پاکه.همینطور موی سگ رو.نباید جستجو کنید
هر جا یقین کردید موی سگ ریخته شده نباید همراه لباس نمازش باشه،ولی آنجا نجس نشده  مگر رطوبت از بدن و موی سگ، سرایت کرده باشه.

جدای از مسئله شرعی،بیماری ها و خطراتی داره و من 

شخصا اجازه نمیدم فرزندم با سگ بازی کنه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

من موقع عمل تو اتاق عمل النگوهامو نذر کردم اون موقع نامزد بودم همسرم اینا گرفته بوذن حالا همسرم میگه برا خودمون واجب تره احتباج داریم یعنی اگه ندم گناهه همش میترسم

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
سلام.لطف دارید. طهارت و پوشش مثل نماز شرط نیست.اما حتما سجده باید روی چیزی باشه که سجده روی آن درست ...

ممنون گلم💖

اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 🌸 خدای مهربونم مواظب جوجه هام و همسرم باش. 🌸
من موقع عمل تو اتاق عمل النگوهامو نذر کردم اون موقع نامزد بودم همسرم اینا گرفته بوذن حالا همسرم میگه ...

نذر زن بدون اجازه همسر از اموال شوهر حرامه.اما اگر هدیه به خودتون داده بودند و شمد تصرف تام داشتید،در صورتیکه صیغه نذر رو به فارسی یا عربی گفته باشید لازم الاجراست و اگر انجام ندید کفاره داره.اگرهم صیغه نذر رو نخوندید که مستحبه انجام بدید اما گناه نداره.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نذر زن بدون اجازه همسر از اموال شوهر حرامه.اما اگر هدیه به خودتون داده بودند و شمد تصرف تام داشتید،د ...

صیغش چ جوریه من چیز خاصی نگفتم زیر بی هوشی گفتم خدایا اگه عملم خوب باشه النگوهامو فلان جا میمدازم

برای فرج اقا و مامان شدن همه و من صلوات مرسی 
صیغش چ جوریه من چیز خاصی نگفتم زیر بی هوشی گفتم خدایا اگه عملم خوب باشه النگوهامو فلان جا میمدازم

لله علی...

بر من واجبه که اگر چنین شد فلان کار رو میکنم.

بانو جان 

عزیزم

چه تاپیک خوبی👌👌👌👌

الان تو امضات دیدم

ممنون از فکر قشنگت😍😍

اینقدر که تو این سایت سوال شرعی پرسیده میشه و متاسفانه با جواب دادن افرادی که اطلاع دقیق و کامل ندارن دیگران به اشتباه میوفتن

خدا خیرت بده❤❤

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بانو جان  عزیزم چه تاپیک خوبی👌👌👌👌 ممنون از فکر قشنگت😍😍 اینقدر که تو این سایت سوال شرع ...

سلام عزیزم.خواهش میکنم.امیدوارم مفید واقع بشه.

سلام عزیزم.خواهش میکنم.امیدوارم مفید واقع بشه.

ان شاء الله همین طوره عزیزم🌹🌹

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
بله،مصداق روشن رجوع هست.البته در طلاق رجعی.و اگر دوباره قصد طلاق داشته باشند باید صیغه طلاق رو جاری ...

طلاق رجعی هستش،ولی اقا مایل به ادامه زندگی نیستن و صرفا تو دوران عده رابطه جنسی میخان،حکمش چیه؟ ببخشید واضح میپرسم 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
طلاق رجعی هستش،ولی اقا مایل به ادامه زندگی نیستن و صرفا تو دوران عده رابطه جنسی میخان،حکمش چیه؟ ببخش ...

حتی یه بوسه ساده هم یعنی رجوع.آقا باید فکر دیگه ای بکنند.

2810